Fredericia

Fredericia (Fredericia) este un oraș mic și port frumos din Danemarca, pe malul vestic al Beltului Mic. Populația orașului Fredericia este de aproximativ 45 de mii de oameni. A fost înființată în 1650 de către regele Frederick III pentru apărarea peninsulei Iutlanda. În timp de pace a fost Frederesiya oraș de pescuit și port pentru reparații de nave, este acum un oras cu un nod de cale ferată majore, portul pentru nave de marfă și cel mai important - localnici fel.

Informații generale

Vremea în Fredericia

În orașul Fredericia, un climat marin moderat cald. pentru că Este situat pe malul strâmtorii, în decurs de un an există o cantitate mare de precipitații, chiar și cea mai uscată lună este destul de ploioasă. Cea mai caldă lună a anului este luna iulie, temperatura medie fiind de +16 ° C. Cea mai rece luna este ianuarie, temperatura medie este -1 ° C.

Obiectivele din Fredericia

Cea mai importantă vizită a orașului este monumentul războinicului din centrul orașului al operei lui Hermann Wilhelm Bissen. Cea mai importantă vizită a orașului este Legoland, sau tabăra Lego, un mic oraș construit din părți din plastic ale designerului Lego. De asemenea, merită vizitat Turnul de apă construit în 1909, cu o platformă de vizionare care oferă o priveliște frumoasă asupra orașului. Va fi interesant să vizitați muzeul orașului Fredericia (Muzeul Fredericia), care este dedicat trecutului militar, meseriei populației locale și istoriei regiunii. De la instalațiile militare este de asemenea posibil să vizitați garda construită în 1735.

De la atracții naturale pentru a vizita Madsby Park cu un model în miniatură de Fredericia și Skaerbaek Hagenør - o rezervație naturală magnifică cu stânci abrupte și cu vedere la Centura Mica.

Muzeul orașului Fredericia Portul Fredericia Poarta Prinsen Port
Turnul de apă Fredericia Vold Parcul Madsby

Introduceti hotelurile si cazari in Fredericia

Cel mai popular printre turisti este complexul hotelier BEST WESTERN Hotel Fredericia, care are acces gratuit la Internet, are propriul punct de schimb valutar, un restaurant excelent si o vedere panoramica la Beltul Mic. Prețul unei nopți de cazare este de la 1500 până la 2500 DKK. Pe teritoriul vechiului port, la 300 de metri de centru și principalele atracții turistice este Hotel Gammel Havn. Prețul pe noapte este de aproximativ 600 DKK pentru o cameră dublă.

În centrul orașului este cel mai vechi hotel din Fredericia - Hotel Postgaarden. Aici vă veți plimba în atmosfera secolului al XVII-lea. Hotelul este mobilat cu mobilier din mahon, pe pereți atârnă picturi de artiști danezi celebri, iar în noua aripă a clădirii se poate privi la colecția unică de porțelan danez. Prețul pe noapte este de la 1000 la 3000 DKK. Pentru iubitorii de vacanțe active cu familia sau de călătorie cu „acasă pe roți“ în apropierea Fredericia are un oraș cort MyCamp Trelde Naes, aici va fi capabil să se stabilească într-o casă confortabilă de lemn, pune cortul sau parc trailerul doar să se relaxeze.

Hotel Gammel Havn Tabăra de cort Campul meu Trelde Næs

Restaurante Fredericia

Restaurantul de familie Hajse Kro invită oaspeții să savureze cele mai bune preparate din bucătăria daneză, cu servicii excelente, o atmosferă confortabilă și gazde prietenoase. Doar pe drumurile principale ale orașului este un hotel-restaurant complex Hotelul Trinity og Konferencecenter, restaurant cu vederi excelente Little Belt, frumos bucătărie modernă, precum și interesantă în clasa de master de gătit cele mai bune mese din lume. În centrul orașului Fredericia se află o mică cafenea Café nr. 47 cu personal de ajutor, mâncăruri delicioase și prețuri ieftine.

Trinity Hotel și Restaurantul Konferencecenter Restaurantul BEST WESTERN Hotel Fredericia

cumpărături

Cel mai mare centru comercial din oraș este Shopping Bazar, unde petreceți adesea vânzări și săptămâni de reduceri. Fredericia este renumită în întreaga lume pentru argintăria de calitate, deci, dacă vă aflați în oraș, asigurați-vă că căutați un suvenir de argint. Rețineți că atunci când traversați frontiera, vi se va cere să prezentați o chitanță de vânzări pentru produsele fabricate din metale prețioase. De asemenea, atunci când călătoriți în Fredericia, turiștii recomandă cumpărarea unor cookie-uri de marțipan de diferite tipuri. Danemarca - locul de nastere al brânzei cu un mucegai nobil Donabloo. Puteți să-l cumpărați în mici fabrici private de la marginea orașului.

Shopping Bazar

Pentru turist, pe o notă

  1. Danemarca este o țară culturală și politicoasă, prin urmare, atunci când veniți în orașe mici, vă confundați imediat cu dvs., adormiți cu o grămadă de întrebări și treceți la "voi". Într-un oraș nu este acceptat să întârzieți, să refuzați să tratați și să vă ofignați la glumele locuitorilor locali. În limba daneză nu există nici un cuvânt "te rog", așa că nu fi surprins dacă ceva începe să ceară de la tine.
  2. Vă rugăm să rețineți că Danemarca este o țară destul de liberă. În cazul căsătoriilor între persoane de același sex, nu acordă atenție și nu se aplică vieții private. De asemenea, rețineți că toate plajele din oraș sunt nudiste, ceea ce șochează puțin turiștii noștri.
  3. Schimbul valutar în Fredericia este cel mai bine făcut la casele de schimb valutar, la oficiile poștale și la mașinile automate non-stop specializate. Desigur, există birouri de schimb în aproape orice hotel din oraș, dar rata este extrem de neprofitabilă.

Vedere generală a orașului

Cum să ajungi la Fredericia?

Fredericia este un intersecție feroviară importantă, astfel încât orașul poate fi accesat cu trenul de aproape oriunde în țară, inclusiv din marile orașe din Copenhaga, Billund, Aarhus, Odense etc.

Transport în oraș

De Fredericia puteți călători cu transportul public. Acesta este un oraș destul de mic, deci există doar șase rute de autobuz aici. Dacă aveți nevoie de un taxi pentru una sau două persoane, puteți să o comandați de la Taxafyn, iar dacă veniți în oraș cu o companie, taxiul Egeskov vă va potrivi. Închirierea unei mașini a clasei de mijloc timp de o săptămână costă aproximativ două sute de dolari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5