Grecia sau Cipru - ceea ce este mai bine

Alegerea între o vacanță în Cipru și Grecia, pentru turiștii neexperimentați, devine o adevărată dilemă. La urma urmei, potrivit zvonurilor, aceste două state sunt aproape identice. Să încercăm să ne dăm seama dacă este așa și, de asemenea, Cipru sau Grecia - care este mai scumpă sau mai ieftină?

Principala întrebare pe care orice călător trebuie să o întrebe este ce obiective urmărește? Ce ar fi de dorit să primim din odihnă? Turiști sunt împărțite în mai multe categorii - cei care iubesc la gratar sub razele puternice ale soarelui pe tot parcursul zilei, cu pauze pentru înot în marea azurie, baruri iubitori, discoteci și alte activități de divertisment, iar cei care iubesc o varietate de excursii la locuri remarcabile. Deci, răspunsul la întrebarea ce să aleagă și ce este mai bine - Cipru sau Grecia, pentru fiecare dintre ei.

O să ne cunoaștem obiectivele turistice?

Grecia este considerată drept leagănul civilizației și multe dovezi au supraviețuit. După ce am vizitat aici o dată, vreau să revin din nou și din nou, pentru că, odată, este imposibil să vezi toată splendoarea Greciei. Cum nu pentru a vedea prima mana faimosul Acropole, amfiteatrul de la Epidaur, Palatul Knossos și numeroase mănăstiri și biserici împrăștiate în întreaga țară.

Pe fiecare dintre numeroasele insule grecești, în orice oraș și sat puteți găsi memoriile dvs. medievale. Prin urmare, oamenii care nu doresc să se lase pe plajă în mod idioat, dar doresc să-și îmbogățească lumea interioară, știu unde este mai bine - Cipru sau Grecia. Nu doresc să reducă demnitatea insulei Cipru, există, de asemenea, locuri interesante, dar pierde în acest sens în comparație cu Grecia.

Locurile care vor fi de interes pentru tineri sunt situate în principal pe insule. Aici sunt Rhodos, Creta, Chersonissos, Malia. Rethymno. Nikolaus și Agios preferă persoanele în vârstă.

Distrează-te și distrează-te

În Cipru, mai ales cei care doresc distracție și dispoziție festivă merg. Aici sunt create toate condițiile: parcurile de distracții, faimoasele plaje și atracțiile de apă din Ayia Napa vor depăși cele mai îndrăznețe așteptări ale turiștilor. Iubitorii partidelor de noapte pe Cipru sau Grecia ce să aleagăDemnitatea va fi apreciată de numeroasele cluburi de noapte din Limassol. Cea mai liniștită și mai liniștită locație din Cipru este Paphos, care este aleasă de oameni de o vârstă mai solidă.

Întrebarea este: ceea ce este mai ieftin - Cipru sau Grecia, este ambiguu. Există hoteluri ieftine de trei stele în Cipru, dar sunt solide și, în consecință, scumpe în Grecia. În medie, toate cazările și mesele în Grecia vor fi mai ieftine decât în ​​Cipru. Dar dacă adăugați la aceste costuri costul excursiilor de vizitare a obiectivelor turistice, va fi aproximativ același. Și dacă închiriați o mașină pentru vizitarea obiectivelor turistice, merită să aveți în vedere că prețul combustibilului în Grecia este mult mai mare decât în ​​Cipru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 12 = 22