Insula Rawa

Asia de Sud-Est atrage un număr tot mai mare de turiști în fiecare an. Relativ ieftin și confortabil de cazare, o abundență de fructe locale, marea caldă și mâncăruri naționale sunt argumente importante pentru alegerea acestei direcții. Una dintre stațiunile populare din această regiune este insula Rava din Malaezia.

Noțiuni de bază pentru a cunoaște insula

Insula Rawa Island aparține teritorial arhipelagului Seri Buat. Acesta se află la 16 km de coasta estică a Malaeziei, în apropierea insulei Tioman. Cel mai apropiat teren este peninsula Malacca.

Insula Rava pe hartă

Este un mic paradis tropical. Mărimea insulei este de aproximativ 1 km. km. Insula Rava se află în apele limpezi ale Mării Chinei de Sud. Este complet acoperit cu jungle tropicale dense, din care se adună fie mlaștini, fie plaje nisipoase.

Câmp roșu

Restul pe insula Rava este posibil pe tot parcursul anului: este întotdeauna cald și confortabil. Cu toate acestea, merită să ne amintim că sezonul ploios durează din noiembrie până în martie, iar hotelurile de aici în acest moment sunt închise. Aceste informații trebuie cunoscute în prealabil.

Panorama din insula Rawa

Ce este interesant despre insula Rawa?

Insula Rava este nelocuită. Doar 2 hoteluri sunt situate aici: Rawa Safaris Resort și Rawa Alang, unde puteți închiria o cameră sau bungalouri pe malul coastei. Hoteluri au un nivel de 3 *, dar fără patos și lux. Costul aproximativ al unei plasări zilnice este de 60 USD. Insula nu este plătită pentru serviciu, ci pentru mediul înconjurător. Alimentele suplimentare sunt mult mai scumpe decât pe continent. Operatorii de turism local oferă un pachet complet de servicii, inclusiv cazare, pensiune completă și rutier. Toate calculele sunt efectuate pe coastă, nu există nici o circulație monetară pe insula în sine.

Bungalow și tăcere

Din divertismentul de pe insula Rava sunt posibile:

  • agrement pe plajă și apă;
  • badminton, volei și tenis de masă;
  • de pescuit;
  • snorkeling și surfing;
  • înot pe o barcă cu pânze, canoe sau pe o barcă.

Cei care doresc pot face drumeții adânc în insulă, să se familiarizeze cu fauna și flora. Nu există atracții istorice și locuri culturale pe insulă. Toată odihna este o singurătate și o distanță de o civilizație.

Paradisul tropical

Cum să ajungi pe insulă?

Pe insula Rawa de pe continentul Malaeziei, feriboturile și bărcile sunt trimise zilnic din portul din apropiere. În sezonul scăzut, când se toarnă ploile, zborurile se efectuează numai 1-2 ori pe zi. Operatorii recomandă rezervarea biletelor în avans, pentru a nu pierde timpul așteptând pe dig.

Puteți ajunge pe insula Rava numai cu apă. Printre serviciile hotelurilor din insule se numără și un ordin de transfer privat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 4 = 7