Insula Trinidad

În legendarul Mării Caraibelor există o insulă Trinidad și Tobago, dintre care 80% este insula Trinidad - concentrația rezervelor, plaje curate, natura virgină și orașe moderne, pline de culoare.

Trinidad pe hartă

Locația insulei Trinidad pe hartă este Republica Trinidad și Tobago - un mic arhipelag între Oceanul Atlantic și Marea Caraibelor. Țara este formată din două insule mari din Trinidad și Tobago, precum și numeroase insule mici: Chakachakare, Monos, Uevos, Gaspar Grande, Tobago mai mică, St. Giles.

Pe insulă se află capitala țării - orașul Port-of-Spain.

Trinidad pe hartă

Pe țărmurile sudice ale insulei se întind vulcanii noroi. Jumătate din teritoriul Trinidadului este plin de păduri tropicale.

De asemenea, aici veți găsi o compoziție etnică foarte diversă. 60% din populație este descendenți ai sclavilor care au lucrat pentru colonizatori, 20% - trinidadieni, descendenți ai arabilor, chinezi și europeni.

Caracteristici climatice

Nu există nicio diferență între sezoanele de pe insulă. Temperatura medie anuală a aerului este de la +25 la +28 grade peste zero. Și chiar și în sezonul ploios, vremea din Trinidad este foarte însorită. Din mai până în septembrie, există ploi. Și, din octombrie până în aprilie, insula stabilește vreme însorită cu umiditate ridicată. Prin urmare, în această perioadă se recomandă transferul căldurii spre coasta insulei, mai degrabă decât în ​​adâncime.

Datorită locației unice a statului, nu există niciodată uragane și tsunami. Iar cel mai bun moment pentru a călători pe insula Trinidad este din noiembrie până în aprilie.

Maracas Bay

natură

Natura de pe insulă este unică și diversă. Spre deosebire de insula vecină, relieful de pe Trinidad este în mare parte plat. Pe versanții Gama de Nord, veți întâlni păduri tropicale umede. Aici vă veți bucura de o minunată priveliște de cincizeci de copaci valoroși. Partea centrală a insulei principale este dominată de păduri veșnic verzi, care au suferit schimbări antropice semnificative.

Pe coasta de nord a insulei puteți să vă odihniți bine pe plaje fără pietre, cu soare blând și nisip blând. Fanii ecoturismului se vor bucura de insula cu rezervații naturale colorate, cu numeroase animale exotice, păsări și reptile.

Scarlet ibis

Destul de des poți auzi un alt nume pentru Trinidad - Insula Păsărilor, și nu este surprinzător, pentru că este acasă simbolul țării, ibis stacojiu și alte 157 specii rare de păsări. Platformele de observare au fost construite special pentru turiști.

Obiectivele insulei

Multe atracții turistice din Trinidad pot fi vizitate în mod independent, dar este mai bine să luați ajutorul ghidurilor, deoarece pe insulă există locuri atât de naturale pe care turiștii obișnuiți nu le pot găsi fără ajutor.

  1. Lacul de bitum din Trinidad. În sud-vestul insulei se află Lacul Peach Lake, care în adâncime este de optzeci de metri și conține peste șase milioane de tone de asfalt. Prin urmare, este adesea numit un lac de asfalt.
  2. Rezervați Caroni Bird. Aici trăiește un ibis stacojiu - un simbol al păsărilor - Trinidad. De asemenea, aici sunt câteva varietăți de eronii locali. Dacă vă plac plimbările lungi în natură, nu ezitați să mergeți la o plimbare de două ore pe barcă, dar asigurați-vă că luați binoclul cu dumneavoastră.
  3. Insula Shakashakari. Această insulă nelocuită este plină de mistere și mistere. Odată ce a existat o așezare implicată în cultivarea bumbacului. Apoi așezarea sa transformat într-un refugiu pentru balene, după care a devenit o colonie sumbră de colonii și leproși. Astăzi, aici funcționează doar un far, după care îngrijirea personalului îngrijește.
  4. Devil's Warehouse este cel mai cunoscut vulcan noroi din Trinidad. Aceasta este cea mai pitoreasca formatie naturala, care este la indemnul oricarui turist.
  5. Golful Maracas. Această plajă este cea mai lungă pe insula Trinidad. Aici, turistilor li se ofera tot felul de centre de divertisment, centre de recreere si atractii.
  6. Parcul Regal Savannah. El este în capitala statului. Aici sa acumulat toată energia orașului, cele mai bune magazine și cultura locală au fost concentrate.
  7. Centrul Natural Asa-Wright este cea mai veche rezervație din Marea Caraibelor. Aici trăiește o mulțime de păsări, animale, fluturi și reptile.
  8. Bulevardul lui Brian Lara. Se găsește în Portul Spaniei. Aici, locuitorii și turiștii de pe insulă se pot plimba încet, privind cea mai frumoasă parte a orașului. Adesea, există spectacole de concert libere.
Lacul de bitum Asa Wright Devil's Warehouse
Shakashakari parc

Ce orase să vizitați?

Dacă vă decideți să vă odihniți pe statul insular, asigurați-vă că faceți un tur al orașelor cele mai populare. Cele mai renumite stațiuni locale sunt Chaguanas, San Fernando, Saint Joseph, Golful Maracas. Capitala statului Trinidad și Tobago este Portul Spaniei.

În capitala statului veți găsi numeroase muzee care au absorbit istoria insulei, de la data stabilirii de către triburile indiene. Aici puteți vedea monumente interesante ale culturii și arhitecturii, cunoașteți Muzeul Regal, Muzeul Național, Muzeul de Istorie, reședința Casei Ginderbrad, Catedrala Sfintei Treimi.

Catedrala Sfintei Treimi Muzeul Național

Vizitați și vechiul oraș european Sf. Iosif, care a fost odată prima capitală a țării din Trinidad și Tobago. Aici veți descoperi o arhitectură colonială caracteristică. Marea încântare a turiștilor este moscheea mare a lui Mohammed Al-Jinn.

Cea mai rapidă dezvoltare a țării, după cele mai mari orașe din San Juan și San Fernando, se poate numi drept Chaguanas. Acest oraș are o culoare și o originalitate frumoasă, iubitorii de cumpărături pot găsi aici o activitate care să le placă. Iar lângă orașul Chaguunas puteți vizita Templul din Waterloo, cel mai vizitat templu hindus din Caraibe.

Unde să stați în Trinidad?

Dacă sunteți în căutarea unui hotel cu servicii excelente și ecologic, ar trebui să vizitați Coco Reef ResortSpa și Blue Haven Resort. Dar cele mai bune hoteluri sunt situate în capitala Portului Trinidad și Tobago din Spania. Există doar unsprezece dintre ele, iar opt dintre ele sunt de trei stele. Dacă sunteți în căutarea unui fior, atunci ar trebui să stați cu siguranță la un hotel, situat pe o stâncă deasupra prăpastiei. Introduceți-o numai prin acoperiș.

Coco Reef Resort & Spa

Mai degrabă decât să te simți bine?

Statul insular este un centru popular pentru ecoturism. Restul pe Trinidad va face ca fiecare turist să aibă gust, pentru că aici poți să faci sporturi de apă și de plajă, scufundări, navigație, pescuit, tenis, golf, fotbal și cricket.

Din 26 februarie până în 7 martie, insula găzduiește un mare carnaval. De la primele minute ale triumfului, dansatorii trag spectatorii în caruri, oferă rom și îi conving să danseze.

carnaval

Diverse magazine de suveniruri oferă turiștilor să cumpere produse de artă populară. Imagini ale artiștilor locali, păpuși, diverse meșteșuguri din bambus, discuri de ansambluri locale. Singurul lucru de reținut este faptul că timpul de cumpărături în Trinidad este limitat, deoarece toate magazinele se închid mai devreme. În timpul săptămânii, magazinele rulează de la opt dimineața până la patru seara, de sâmbătă de la opt dimineața până la una după-amiaza.

Cum să ajungi pe insulă?

Pregătiți-vă că drumul către statul insular va fi transplantat în orașele Europei sau Americii. Dacă tranzitul durează mult, va trebui să obțineți o viză de tranzit a statului în care veți efectua transplantul.

Majoritatea turiștilor se opresc la Londra cu un transfer suplimentar la avionul British Airways. Dacă alegeți Frankfurt, atunci va fi nevoie de Lufthansa. Când aterizați în Amsterdam, ar trebui să acordați prioritate aeronavei KLM, care vă va duce direct la capitala insulei.

Aeroportul Piarco

În plus, puteți utiliza rutele Moscova-SUA-Trinidad-Tobago sau Moscova-Canada-Trinidad-Tobago. Aici aveți nevoie de o viză de tranzit american sau canadian.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 55 = 62