Jamaica Atracții

Jamaica este o țară uimitoare, cu o cultură originală, peisaje minunate, peisaje, plajă mare și plaje de primă clasă. Această insulă este considerată una dintre cele mai ecologice stațiuni din lume. Dar nu numai bogăția naturală este renumită pentru această țară minunată - în Jamaica există o mulțime de atracții, o scurtă trecere în revistă a cărora este prezentată mai jos.

Atracții naturale din Jamaica

Natura a creat o mulțime de atracții pe insula Jamaica:

 1. Plaja Negril - acesta este cel mai bun loc pentru scufundări, un loc de vacanță preferat pentru turiști bogați. Lungimea liniei de plajă albă de zăpadă este de 11 km.
 2. Dunns River Falls - cel mai vizitat și pitoresc loc din Jamaica, înălțimea totală a cascadelor este de 180 de metri.
 3. Martha Bray River - râul de munte lângă Falmouth. Turiștii sunt populari cu turiștii pe plute largi de bambus.
 4. Munți albastri și munți ai lui John Crow Este un parc național cu vegetație magnifică și munți virgini, înveliți în ceață albastră. La poalele munților cresc un grad renumit de cafea - Blue Mountain.
 5. Dr. Cave Beach - cea mai populară plajă și una dintre atracțiile Montego Bay din Jamaica Cornwall. Acesta este un loc ideal pentru scufundări și înot, deoarece marea este întotdeauna liniștită și liniștită. Pe plajă sunt interzise jocuri sportive, muzică tare și comerț. Barurile și restaurantele lucrează în apropierea plajei.
 6. Laguna Albastră - un loc preferat pentru turisti, inconjurat de legende si mituri si cunoscut pentru filmul cu acelasi nume. În lagună există curenți calzi și reci, deci atunci când vă scufundați veți simți diferența de temperatură și este, de asemenea, interesant faptul că în timpul zilei se schimbă culoarea apei din lagună.
 7. Port Royal - un oraș abandonat, dispărând treptat sub apă. Anterior era cunoscut ca un loc favorit al piraților. În oraș există 5 forturi, dintre care unul are un muzeu.
 8. Yas Falls - O cascadă frumoasă, formată din 7 nivele. În cascadă puteți înota, precum și divertisment, cum ar fi săriturile pe prelată, tubulatura, telecabina.
 9. Strada Fern Galli Este un drum prin pădure, una dintre principalele atracții naturale din Jamaica. Rânduri dense de copaci formează un tunel, care se întinde pe aproape 5 km.
 10. Rio Grande River Cel mai lung râu al insulei, a cărui lungime este de 100 km. În prezent, sunt organizate aliaje, care au devenit recent foarte populare în rândul turiștilor.
 11. Dolphin Cove - un golf în tropice, unde trăiesc delfini, crocodili, raze, rechini și păsări exotice. Vizitatorii pentru o taxă pot înota cu delfinii sau pot urmări un spectacol de rechini.
 12. Royal Palm Reserve Este o pădure în care trăiesc peste 300 de specii de animale, șopârle, insecte și un număr mare de specii de plante. Pe teritoriul rezervației există un turn cu o platformă de vizionare.
 13. Cascada bogată - o cascadă montană cu peșteri subacvatice, turiștilor li se permite să înoate aici și să urce la vârful cascadei.
Rich Cascade Laguna Albastră Munții Albastri
Dolphin Cove Plaja Negril Strada Fern Galli
Port Royal Montego Bay Royal Palm Reserve

Repere culturale și arhitecturale din Jamaica

Pe insulă nu sunt numai atracții naturale:

 1. Galeria Nationala din Jamaica - principalul muzeu de artă al țării, unde sunt colectate diferite colecții și lucrări atât de tineri maeștri, cât și de artiști celebri, nu numai din Jamaica, ci și din alte țări.
 2. Rose Hall - unul dintre cele mai renumite reper din Jamaica. Acesta este un conac cu o plantă uriașă pe care sclavii au lucrat odată. A fost construită în 1770. Potrivit unei legende, vrăjitoarea albă a trăit odată la Rose Hall, care și-a ucis soții și sclavi torturați.
 3. Muzeul Bob Marley - aceasta este o casă din Kingston, care a devenit muzeu în 1985. Pereții muzeului sunt decorați cu portrete și fotografii ale celebrului cântăreț, iar în curte există un monument al regizorului.
 4. Devon House Este reședința milionarului jamaican George Stibel. Vizitați casa-muzeu este gratuit, iar pentru turneu va trebui să plătiți. Aproape de reședință este un parc frumos.
 5. Gloucester Avenue - stradă turistică Montego Bay cu o mulțime de magazine de suveniruri, restaurante, baruri și cluburi de noapte.
Devon House Muzeul Bob Marley Rose Hall

Dacă aveți în continuare o întrebare, ce să vedeți în Jamaica, asigurați-vă că veți vizita principalele orașe din Jamaica. Acesta este Kingston - capitala insulei, în cazul în care principalele atracții din Jamaica, există plaje magnifice, precum și multe restaurante, magazine, cluburi de noapte; Falmouth - cel mai vechi oraș al insulei, o destinație turistică populară; Spaniš-Town (fosta capitală din Jamaica) și altele.

priză de apă Falmouth

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =