Jamaica Plaje

În fiecare an, tot mai mulți turiști preferă sărbătorile de plajă din Jamaica pentru a se odihni în alte locuri. De ce? Cel mai probabil, deoarece aplicarea la plajele din Jamaica, expresia „paradis“ în nici un fel nu va fi o exagerare. In Jamaica, plaje curate, apa limpede și temperatura sa este aproape constantă pe tot parcursul anului și este de aproximativ + 24 ° C Stațiunile de infrastructură s-au dezvoltat foarte bine - există, de asemenea, hoteluri de înaltă clasă și posibilitatea - dacă se dorește - de a vă relaxa activ. Adăugați la faptul că sunetele de reggae, nu ar putea fi mai bine cu plaja, soarele și starea de relaxare, și nu veți înțelege doar de ce Jamaica este cea mai potrivită pentru o vacanță pe plajă, dar, de asemenea, doresc să „gust“ este o combinație de nedescris.

Deci, care plaje din Jamaica sunt considerate cele mai bune și unde vă puteți relaxa cu cel mai mare confort?

Negril

Plaja Negril este situată în partea de vest a insulei. Aceasta nu este doar "plaja numărul 1" din Jamaica, ci și una dintre primele zece plaje din lume. Lungimea sa este mai mare de 10 km. Negril este foarte popular cu iubitorii de scufundări, pentru că marea este atât de transparentă aici încât, chiar și la o adâncime de 25 m, fundul este vizibil. Nu este doar cea mai curată apă, dar, de asemenea, nisip, din care pietre curățate în mod regulat, bucăți de corali - astfel încât pericolul de a rani picioarele goale în timp ce mersul pe jos de-a lungul plajei nu există.

peisaj frumos, unul dintre cele mai bune hoteluri din Jamaica, precum și posibilitatea de a se relaxa în mod activ - de exemplu, să ia o plimbare în peșteri sau pe Negril Farul, du-te la Parcul Black River National sau la Yas cascadă, vizita ferma de crocodili - anual atrage mulți turiști.

Plaja Negril

Plajele din Ocho Rios

Cele mai bune plaje din Jamaica - cu exceptia numelui deja numit Negril - apartin statiunii Ocho Rios, care se afla in nordul insulei.

Plaja James Bond (James Bond Beach) este considerat cel mai faimos dintre ei. Și-a luat numele datorită faptului că unul dintre filmele celebrului Bondiana a fost împușcat aici. Plaja este situată în apropiere de centrul orașului Ocho Rios. Este preferat de turiștii săi din Jamaica, vedetele de la Hollywood și alte personalități celebre. Chiar pe marginea plajei sunt multe hoteluri, dintre care cele mai populare este ochiul de Aur, sau Goldeneye - cel în care a trăit și a lucrat ca Ian Fleming.

Plaja James Bond

Turtle plajă, sau Tuttle Beach, este situat lângă strada principală a orașului și are o formă de semilună. Lungimea liniei de coastă este de o jumătate de kilometru. Nisipul este pur intrare alb, puțin adânc în apă, astfel încât plaja este popular cu familiile cu copii (de asemenea, din cauza țărmului de apă de mică adâncime mai cald decât restul plajele din Jamaica). Plaja populară și surferii - există întotdeauna un val potrivit pentru profesioniști, începători și kayakers. Intrarea pe plajă este plătită. Există o parcare lângă ea. Aproape de plajă există un muzeu, un cinematograf, o galerie de artă, un cazinou și un teren de golf. Și pentru copii va fi interesant să vizitați parcul de distracții Mystic Mountain. Nu departe de Ocho Rios curge raul Martha Bray, prin care turistii plutesc pe plute de bambus. De asemenea, puteți merge la Dunns River Falls. Înălțimea sa este de 182 m; urca la partea de sus a cascadei poate fi pe o pistă special stabilite, iar după coborârea - înota în cazul în care se varsă în mare apele sale.

Ambele plaje oferă o varietate de echipamente pentru sporturi nautice - aici puteți face plimbări cu un jet de schi, scufundări, rafting, surfing și windsurfing.

Turtle Beach (Turtle) Pe Turtle Beach găsiți țestoase mari

Montego Bay

În ciuda faptului că plajele din Negril și Ocho Rios sunt considerate cele mai bune de pe insula, primul loc printre stațiunile din Jamaica deține încă Montego Bay. Aici se află cele mai multe centre de divertisment, zone de recreere, cluburi de noapte, restaurante. Cu toate acestea, plajele Dr. Cave și Walter Fletcher nu sunt inferioare calitative față de același Negril. Apa aici are o nuanță turcoaz uimitoare.

Doctor's Peave Beach privat, lățimea sa este de 200 m. Există toată infrastructura necesară, inclusiv restaurantele care oferă delicatese locale. Puteți face scufundări, surfing, alte sporturi nautice sau doar înotați în piscina plină cu apă minerală - există mai multe astfel de bazine și sunt situate chiar pe plajă.

Plaja Walter Fletcher caracterizată de o apă mai calmă, astfel încât familiile vin adesea aici cu copii. În plus, în apropiere de Parcul Marin, unde puteți sări de pe trambulină, volei, tenis, plimbare cu ski jet sau o barcă cu un fund de sticlă pentru a viziona viața uimitoare a locuitorilor apelor locale.

Montego Bay Beach

Long Bay

Golful semi-circular al golfului Long Bay, în zona orașului omonim este unul dintre cele mai pitorești locuri ale insulei. Acest loc este foarte interesat de surferi, inclusiv de începători - există totul pentru a învăța să stați cu încredere în tablă. Preferați această stațiune și iubitorii de o odihnă calmă și măsurată - nu există un mare aflux de turiști, deoarece infrastructura de aici este dezvoltată puțin mai puțin decât în ​​alte stațiuni jamaicane. Populația locală, care trăiește prin pescuit, este încântată să ofere să-și petreacă timpul pentru această ocupație plăcută și oaspeții golfului. Puteți rămâne aici într-una din numeroasele pensiuni sau puteți închiria apartamente de la locuitorii din zonă.

Plaja din Long Bay Beach, care se întinde mai mult de o milă de orașul Port Antonio, este renumită pentru culoarea roz nisip roz. Dragostea vine aici navigarea fanii și iubitorii de natură, deoarece situat în apropiere de Blue Mountains, unde cel mai înalt vârf din Jamaica, și pădurile tropicale virgine. Aproape de plajă se află și Golful delfinilor.

Long Bay Beach

Plaja Tresche

Plaja Treshe este situată în parohia Sf. Elizabeth, în apropiere de orașul cu același nume, cartierul care este considerat locul de naștere al lui Bob Marley. Aceasta este una dintre cele mai bune plaje de pe coasta de sud a Jamaicei.

Obosit de soarele fierbinte, puteți merge la fabrica care produce celebrul rom jamaican sau o excursie cu barca pe o excursie cu barca. De asemenea, plaja oferă surfing, scufundări, pescuit, ciclism și călărie, golf.

Treasure Beach Plaja Tresche

Alte plaje

Puteți menționa, de asemenea, cele mai populare stațiuni de pe plaja din Jamaica, cum ar fi Westmoreland (pentru un motiv, ele aleg de multe ori turiști ruși), Runaway Bay, Casa Albă Bay, Treasure Beach, Cove Beach, Cornwall Beach, Boston Bay Beach , precum și plaja Blue Lagoon, care este situată în apropiere de Ocho Rios - a fost filmat filmul eponim.

Casa White House Plaja din Cornwall Plaja Blue Lagoon

Nudist Plaje

Jamaica este liderul în numărul de locuri "odihnă liberă" și atrage nudiști și nudiști din întreaga lume. Principalele plaje nudiste din Jamaica se află în centrele nudiste ale hedonismului II și hedonismului III. Primul dintre ele este în Negril, la o oră și jumătate de mers cu mașina de Montego Bay. Hotelul oferă 280 de camere confortabile. Plaja se numește Plaja Au Naturel, are o piscină, un jacuzzi transparent, un bar. În Negril există și alte plaje "goale" cu piscine, terenuri de volei și alte locuri de divertisment. Aici puteți viziona, de asemenea, un spectacol erotic sau participa la un concurs tematic, foarte frivol.

Hedonismul III se află pe marginea opusă a insulei, în Ocho Rios. Există alte plaje pentru nudiști în Jamaica - multe hoteluri oferă zone separate pentru fanii "recreerii în natură".

Seven-Mile Beach este una dintre plajele nud

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4