Kuala Lumpur - parcuri de distracții

Deschis pentru turiști, Malaezia devine mai accesibilă pentru familii, inclusiv pentru copii. Nu toți turiștii sunt pregătiți să facă muzee, să urce munți prin junglă sau să facă plajă pe nisip. Un nou format omniprezent al infrastructurii turistice pentru toate vârstele este parcurile de distracții, dintre care cele mai populare sunt situate în Kuala Lumpur.

Cea mai bună divertisment în Kuala Lumpur

Venind să se odihnească la copii, majoritatea călătorilor doresc să se strecoare în atmosferă de emoții noi și neglijență. Dacă excludeți aventurile gastronomice și muzeele interactive, prima opțiune de recreere în Kuala Lumpur pentru turiștii mici și părinții lor va fi parcurile de distracții:

 1. Genting Highlands. Acesta este un complex de divertisment unic, situat la o altitudine de 2000 m. În Genting Highlands există un parc de distracții deschise și închise în formă de parc tematic. Un parc în aer liber este o divertisment luminos în aer proaspăt: apă și coș de cercel, carusel și iaz artificial. De exemplu, atracția Sky Venture vă va permite să vă apropiați direct de fluxul de aer. Zona de zăpadă permite tuturor vizitatorilor să sculpteze oameni de zăpadă, să se joace cu zăpadă și sanie. În Genting Highlands, puteți lua lecții de echitație, puteți face plimbări cu barca, puteți juca golf și puteți savura un picnic. Acesta oferă o vedere excelentă la Kuala Lumpur. În plus față de divertisment în parc există propriile restaurante, discoteci și hoteluri la nivelul de 5 *. Puteți ajunge la Genting Highlands cu telecabină.
 2. Genting Highlands Park
  Genting Highlands

 3. Parcul Lacului Perdana. Parcul a fost creat ca cea mai mare zonă naturală din Kuala Lumpur. În plus față de zona verde imensă, cu locuri de joacă și locuri de picnic, Parcul Păsărilor și Parcul Butterfly, Grădina Orhidee și Deer Park funcționează în Parcul Perdana. Turiștii mici și părinții lor vor dori să se plimbe înconjurați de fluturi luminoși și frumoși sau să-i hrănească din mâinile păsărilor. Parcul lacului este locul unde vă puteți relaxa complet și puteți face fotografii frumoase ale familiei dvs. în armonie și liniște.
 4. Lacul Park
  Bird Park

 5. lui cosmo este cel mai mare centru de divertisment de divertisment din întreaga Asia de Sud-Est sub acoperiș. Acesta este situat în imensul centru comercial din Kuala Lumpur - Berjaya Times Square - și este situat la trei etaje. Există atracții pentru toate vârstele: de la rulouri cu rollercoaster până la trambuline, plimbări cu trenul sau mașini pentru copii. În parc există un colț cu jocuri cognitive și în curs de dezvoltare, spectacole de desene animate periodice și spectacole luminoase și petreceri pentru copii.
 6. Parcul lui Cosmo
  Parcul de distracții al lui Cosmo

 7. Parc de distracții și parc acvatic Sunway Lagoon. Fantasticul parc oferă o cantitate nerealistă de divertisment pentru fiecare turist. Mai multe zone sunt decorate aici: un parc acvatic, un parc extrem, parcuri de distracții, orori și faunei sălbatice. Piscinele cu curentul și coborârea de pe dealurile mici și abrupte, navigând în cea mai mare piscină din lume cu valuri artificiale de până la 2,5 m în apropierea vulcanului recreat de înaltă altitudine în timpul erupției. Stylization pentru Vestul Sălbatic, atracția "Tomahawk", perete de alpinism, jocuri de paintball, grădină zoologică interactivă și multe altele. Un parc de groază cu cea mai recentă tehnologie este un vis real pentru fanii să-și bâlbâie nervii. Pentru confort, Sunway Lagoon are propriile hoteluri.
 8. Parcul acvatic Sunway Lagoon
  Sunway Lagoon parc de distracții și parc acvatic

 9. Mines Wonderland - un loc unde, în plus față de divertismentul clasic de familie, puteți vizita parcul de animale și "Regatul Alb". Acolo veți vedea cele mai rare albine din lume - tigri albi, papagali și păuni. În parc este construită o fântână muzicală magnifică care cântă și are loc un spectacol 3D aqua.

Mines Wonderland
Mines Wonderland

Există o mulțime de opțiuni de divertisment în Kuala Lumpur și împrejurimile sale, și nu sunt doar parcuri. Unele dintre ele sunt temporare și organizate în timpul sărbătorilor naționale și de stat. Altele sunt târguri de călătorie sau camere mici pentru quest-uri. Dar, în orice caz, este minunat faptul că parcurile și locurile de joacă din Kuala Lumpur devin tot mai mari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 89 = 96