Larnaca ce să vezi singură

Larnaka este un minunat oraș turistic mic, are atât de mult interesant și informativ. Oaspeții orașului s-au îndrăgostit de el pentru liniștea, liniștea și peisajele frumoase. Există multe atracții istorice, dar puteți petrece 1-2 zile pentru a explora excursii cognitive. Ce face restul timpului de concediu? Să aflăm ce puteți vedea singuri în Larnaca.

Centrul Larnaca

Locul preferat pentru turiști și locuitorii din Larnaca a fost terasamentul Finikoudes. Acesta atrage totul cu peisajele sale extraordinare și cantinele confortabile. Pe de o parte a digului există o plajă mare de nisip cu un port de agrement, iar pe de altă parte - un număr imens de baruri și magazine, perfect potrivite pentru o cumpărături bună în Cipru. Localnicii iubesc taverna "Monte Carlo", unde servesc mereu preparate delicioase din bucătăria națională. Turiștii pun în evidență și Retro Bar Istante, unde puteți gusta cele mai bune vinuri ale orașului și vă puteți bucura de o atmosferă prietenoasă.

Mulți modele de modă s-au îndrăgostit de Finikoudes, deoarece există atât de multe magazine de marcă pe malul mării: Zara, Mango, Timinis etc. Aici puteți merge toată familia la umbra palmelor date, puteți asculta sunetul surfului și puteți admira peisajele portului. Este un loc ideal pentru plimbări seara și romantice.

La sfârșitul promenadei veți vedea Biserica Sf. Lazăr - una dintre faimoasele atracții din Larnaca.

Plaja Phinikoudes Quay din Finikoudes Biserica Sf. Lazăr

Mackenzie

Această zonă uimitoare atrage atât de mulți turiști, mai ales seara. Este cel mai bun loc pentru o vacanță relaxantă în Larnaca. De ce? Să ne dăm seama:

  1. Plaja cu nisip. Colectează un număr mare de persoane, atât după-amiaza, cât și seara. Noaptea, cluburi și baruri lucrează aici, iar în seara deseori se organizează concerte și diverse petreceri. Recunoscute de turiștii din restaurantele Amos, Lush, Venos. Toate sunt situate pe mal. Pe terasa de vară, nu puteți mânca numai cina cu întreaga familie, ci și admirați apusul soarelui. Impresionați de turiști și de modul în care avioanele vin în aterizare. Aici, această acțiune este văzută perfect.
  2. Salt Lake - locul cel mai neobișnuit și atractiv din Larnaca. O arie mare de pământ este pur și simplu acoperită cu un voal alb și numai lângă tine poți vedea că este sare. Din noiembrie până în aprilie, pe lacuri se adună turme de flamingos roz, care ajung până la iarnă. Datorită păsărilor extraordinare ale lacului a devenit o atracție valoroasă a orașului Larnaka.
  3. Moschee musulmană. Aceasta adaugă neobișnuită și atractivă peisajele lacurilor sărate. Hala Sultan Tekke este situată pe țărmul unuia dintre lacurile sărate. Puteți să-l vizitați, sau vă puteți bucura de frumusețea maiestuoasă a arhitecturii de departe.
Plaja Mackenzie Hala Sultan Tekke-Mackenzie Salt Lake cu flamingo - Mackenzie

În vecinătatea orașului Larnaca

Nu departe de Larnaca puteti gasi doua locuri uimitoare: Aqueduct si Kition. Pur și simplu trebuie să le vizitați, dacă vă aflați în oraș, deoarece acestea sunt cele mai importante atracții ale orașului.

  1. Apeductul este o structură veche imensă, formată din 75 de arcade. Odată ce a servit pentru a furniza orașului cu apă, așa că este situat în apropierea râului Trimifos. Dimensiunea atracțiilor uimește orice vizitator.
  2. Kition - ruinele unui oraș antic care se află nu departe de Larnaca. De fapt, istoria orașului începe cu el. Pe celelalte coloane și pereți, atracțiile pot fi considerate mozaicuri și modele ale fenicienilor. Acest loc are o atmosferă specială. Mersul prin ruinele orașului pare să îndure în Evul Mediu.
Modele pe coloanele din Kition Orașul antic Kition Apeductul

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 7 =