Lima Atracții

Lima este capitala statului Peru, care găzduiește peste 7 milioane de persoane. Orașul a fost fondat în 1535 de conchistadori spanioli condus de Francisco Pizarro. Limu este deseori numit "orașul regilor" din cauza domniei a 40 de vice-regii și a influxului de nobili spanioli.

Acest oraș cu o întindere poate fi numit un turist, tk. din numărul mare de mașini ar putea aici o constantă, iar milioanele de un stil de viata dinamic dicteaza, nu este așa, ceea ce ar fi de dorit să plece. Dar, dacă vă decideți să exploreze capitala misterios al Peru, vă sugerăm să înceapă vizitarea obiectivelor turistice din Lima, de la centrul său, și anume fântâna de bronz, din care diverg în diferite direcții străzi cu conace vechi spaniole.

Ce este de văzut în Lima?

Mai jos este o listă a atracțiilor turistice populare Lima, cu o scurtă descriere a obiectelor.

  1. Zona armelor - cea mai populara zona a orasului, sunt multe palate, biserici, inclusiv catedrala, și este decorat cu o suprafata fantana de bronz din secolul al 17-lea.
  2. Palatul Arhiepiscopului. O clădire unică în inima orașului, creată în stilul neocolonial tradițional pentru Peru.
  3. Zona arheologică din Uaka Pucliana. Acestea sunt ruinele unui centru religios antic, datând din perioada 700-200 î.Hr. Ruinele par foarte colorate pe fundalul unor clădiri moderne moderne.
  4. Zona arheologică din Uaka Ualyamarca. În antichitate, această zonă era centrul conducerii ceremoniilor destinate exclusiv elitei religioase. În zonă există mai multe riramide, dintre care unul este muzeul arheologic.
  5. Complexul arheologic din Pachacamac. Este un complex de palate vechi, piramide, temple și alte obiecte. Complexul Pachacamac este situat în centrul orașului Lima.
  6. Fountain Park. Din titlu este clar ce acest parc celebru, adăugând doar că fântâna Lima Park a fost listat în Guinness Book drept cel mai mare parc din lume.
  7. Biserica și mănăstirea din San Francisco. Un complex frumos, format dintr-o biserică și o mănăstire. Construcția complexului a fost finalizată la mijlocul secolului al XVII-lea, dar a început cu un secol mai devreme.
  8. Muzeul de aur. Un muzeu unic, cu o bogată colecție de produse de aur din diferite epoci. Aici este prezentată faimoasa colecție "Aurul Incasilor" care călătoresc periodic în jurul lumii.
  9. Palatul de Justiție. Una dintre atracțiile principale ale orașului, un simbol al puterii instanței și a justiției.

În studiul nostru, am vorbit doar despre cele mai populare atracții din Lima în Peru, în cazul în care aveți timp suficient, apoi se plimba pe străzile din oraș, du-te la una dintre excursii și să ia o privire la piețele locale, să ia ca amintire din această țară minunată un pic de piesa ei în forma de suveniruri originale.

Zona arheologică din Uaka Pucliana Zona arheologică din Uaka Ualyamarca pe timp de noapte Fountain Park
Zona armelor Ruinele orașului Karal Biserica și mănăstirea din San Francisco noaptea
Muzeul de aur Muzeul de Arheologie și Antropologie Muzeul Larco Herrera

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

80 − = 75