Plajele din Limassol

Coastă Limassol - al doilea cel mai mare oras de pe insula (după Nicosia) și una dintre cele mai populare stațiuni din Cipru. Numele orasului inseamna „medie“, astfel încât caracteristica principală a Limassol este convenabil pentru locația călătorului, este la fel de aproape de astfel de locuri interesante ochii indiscreti, ca vechi Amathus, Paphos și Ayia Napa.

Clima

Clima din Limassol este tipic mediteranean. Deși Limassol norocos, tk. Complexul montan Troodos oferă orașului un pic de răcoare. Vara este uscata si calda, iarna este scurta si destul de calda. Și în primăvară și toamnă există, în general, cea mai bună temperatură (nu pentru înotul în mare, desigur, ci pentru mersul pe jos și explorarea insulei). Dacă mergeți în Cipru numai ca un turist, veniți în vară. În caz contrar, nu puteți înota, apa va fi prea rece pentru o persoană neutilizată.

În timpul iernii este vânt și umed, dar ciprioții nu cunosc frigul puternic. În martie, temperatura medie este de 20 ° C, dar seara este o furtună. Caldura de vară din Limassol începe în aprilie și se termină în noiembrie. Până la mijlocul verii, temperatura poate atinge 40 ° C. În timpul verii plouă foarte rar. Toamna aici este o doamnă inconsistentă, pentru că în fiecare an se schimbă vremea. Temperatura medie anuală este de 22 ° C.

Cele mai bune plaje din Limassol

Prin tradiție, toți turiștii se concentrează pe plajă. Există o mulțime de ele și toate sunt municipale, adică gratuit. Plătiți numai pentru servicii suplimentare: șezlonguri, prosoape, umbrele, dar alegerea este de a plăti sau de a nu plăti, este de până la tine. Plajele sunt nisipoase și cu nisip-prundis. Ei spun că nisipul nu este simplu, dar vulcanic, care conține flint. Prin urmare, pentru a rămâne pe plaja din Cipru, pielea vă va spune multe mulțumiri. Printre cele mai bune locuri de relaxare în Limassol se numără:

  1. ciudățenie. Fără îndoială, una dintre cele mai pitorești plaje din Limassol este Curio. Este situat la 20 km de oraș pe teritoriul unui oraș antic cu un nume similar. O mulțime de verdeață, apa de mare curată și nisipul plăcut - primul lucru care a prins ochiul a ajuns prima dată la turistul din Curio. Este destul de mic, astfel încât să nu vă fie teamă să veniți la plajă cu copii. Dar atenție: marea este adesea tulbure în această parte a coastei. Cafeneaua Chris Blue Bech, care deține întreaga infrastructură de plajă, lasă de asemenea o impresie bună. Apropo, lângă Curio veți găsi o plantație de căpșuni. Este aici, iubitorii de fructe de padure si va fi capabil sa va ia sufletul.
  2. Plaja Lady's Mile. Una dintre cele mai bune plaje țărănești din Limassol este Ladys Mile. Cu toate acestea, nu uitați să luați umbrela; Vegetația este rară și soarele se rotește nemilos. În rest, plaja este destul de confortabilă, există mai multe taverne și cafenele. La țărm nu este adânc, cu atâta îndrăzneală merg aici cu copiii.
  3. Plaja Dasoudi. Dacă alegeți din plajele orașului, Dasudi se va dovedi a fi o opțiune câștigătoare. Un colț plăcut pentru odihnă, unde există mici restaurante cu bucătărie cipriotă și divertisment cu apă.
  4. Plaja guvernatorului. O adevărată căutare pentru fanii locurilor pitorești va fi Plaja guvernatorului. Nisipul aici în culoare seamănă cu funingine, iar pe fundalul rocilor albe pare mai mult decât interesant. Și da, în loc de inutilul obișnuit "întins în soare", puteți practica snorkeling, pescuit sau scufundări. Este foarte ușor să ajungeți la plaja guvernatorului: 30 km la Larnaka și sunteți la fața locului.
Plaja Kourion Doamnelor Mile Beach
Plaja Dasoudi Plaja guvernatorului

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 38 = 48