Atracții Rabat

Mergând la orașul nou, desigur, vreau să văd cele mai strălucitoare și mai neobișnuite dintre locurile sale. În fiecare dintre cele speciale, nu este o excepție și Rabat cu numeroasele sale atracții, cele mai multe fiind protejate de UNESCO. Acest oraș estic, mărturisind și chemat, va rămâne în inima voastră pentru totdeauna și va lăsa o mulțime de emoții și amintiri plăcute. Ca în toate capitalele, orașul are spații de dormit, cartiere de afaceri și un centru istoric.

Ce să vezi în Rabat?

În orașul coexistă mai multe epoci - modernitate, cu zgârie-nori concis în stil high-tech și cu clădiri vechi medina fermecătoare Adobe și arcade Lacy metalice. În Rabat, există ceva pentru a vedea: clădiri religioase și cetăți, mausolee, palate, muzee și doar palate, parcuri și grădini de o frumusețe incredibilă.

  1. Una dintre cele mai interesante obiective turistice din Rabat poate fi numit Turnul Hassan - simbol, celebru încă din Evul Mediu, de fapt, un minaretul neterminat de moschee din secolul al 12-lea. Admirați ruinele marii moschei de pe bulevardul Mohamed Lyazidi. Aici puteți vizita mausoleul lui Mohammed V, construit din marmură albă italiană.
  2. La periferia sunt ruinele orașului roman Sala Colonia, se invecineaza cu necropola de Shelley și ruinele satului arab Shell, care este, de asemenea, merită o vizită. Acesta este un loc uimitor - citadela de pe cetate, unde culturile arabe și romane au fost interconectate. O veche moschee și un templu Capitol au fost de asemenea păstrate acolo. Există, de asemenea, grădini de vârstă vechi, sub umbra unde vă puteți prinde respirația, urmăriți berze grațioase, a luat o fantezie la acest domeniu. Intrarea în necropola este plătită.
  3. Deci, ca să nu pentru a vizita monumentul culturii maure, una dintre principalele atracții din oraș Rabat - Kasbah Oudayas (Kasbah des Oudayas). Aceasta este o cetate veche, construită de case cu garduri orb, în ​​tonuri albastre și albe din portugheză. Este de remarcat faptul că cetatea în timpul nostru nu este gol, acolo trăiesc aproximativ 3 mii de oameni.
  4. Printre muzee se remarcă muzeul din Udaya situat în palatul primilor sultani ai dinastiei Alauit. Principala sa caracteristică este gradina andaluză riguroasă din punct de vedere geometric. Și perla principală a colecției muzeale este colecția de publicații Koranic.
  5. Foarte interesant pentru vizita este palatul regal din Rabat - Dar el-Makhzen. Impresioneaza prin dimensiunile si privelistile sale frumoase intr-un stil oriental traditional.

În plus față de cele de mai sus, în Rabat, ca și în Maroc în sine, există destule atracții pentru a vă bucura de șederea în această minunată țară estică.

Turnul Hassan Mausoleul lui Mohamed V Shell cu necropole
Ruinele orasului roman Sala Udaya Kasba Străzile din Kasba-Udaya
Grădina Andaluză Biserica Sf. Petru Catedrala Saint-Pierre de Rabat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =