Ohrid, Macedonia

ohrid macedonia

De îndată ce introduceți pe motorul de căutare linia cuvântul Macedonia este înainte de a fulgeră imagini ale lacului pitoresc și biserica pe fundalul apa limpede turcoaz cristal. Această specie și invită astfel să călătorească în cel mai frumos oraș - Ohrid.

Restul în Ohrid

Ohrid nu este doar un oraș din Macedonia, ci și un lac cu același nume. Acest lac este principala atracție și ca un magnet atrage turiști din întreaga lume. Dar, printre altele, Ohrid este, de asemenea, o mulțime de biserici ortodoxe din secolele 9-14 și alte monumente istorice și culturale. Deci, fii sigur - uite ce e aici.

Pe malurile Lacului Ohrid din Macedonia se întinde o zonă de 30 de kilometri de plaje. Teritoriul lor este cel mai pur nisip pe care vă puteți relaxa, faceți plajă și vă puteți distra. Temperatura apei din lac durează aproximativ + 25 ° C, iar sezonul de înot durează din mai până în septembrie.

Pe malul lacului există numeroase hoteluri, hoteluri, sanatorii, pensiuni. Puteți practica navigația sau puteți închiria un iaht sau o barcă și vă puteți distra.

Pe lângă lac, orașul Ohrid, care în Macedonia oferă multe alte locuri interesante. Acestea sunt mănăstiri și biserici, dintre care mai mult de o sută. Pentru fiecare dintre ele mai mult de 10 secole și în ele istoria acestor locuri sacre este stocată.

Dacă visul de o vacanta mai lumesc - oferă magazine și restaurante locale: poti cumpara lucruri unice, care în altă parte nu a înțeles, și restaurante, respectiv, servește preparate din bucătăria pur balcanică.

Dintre evenimentele din Ohrid, Festivalul de Folclor din Balcani și Festivalul de Dramă de Vară sunt deosebit de populare. Mulți oameni vin aici doar pentru impresiile acestor atracții culturale.

Cum se ajunge la Ohrid?

Dacă sunteți din Rusia, puteți face un zbor direct de la Moscova. Zborurile charter sunt efectuate aproximativ o dată pe săptămână. Dar pentru a nu aștepta o săptămână, puteți zbura la Belgrad și de acolo zboruri către Orhidee.

Există, de asemenea, un aeroport la șapte kilometri de Ohrid, care acceptă zboruri din Ljubljana, Zurich, Tel Aviv, Amsterdam, Viena și Dusseldorf.

ochrid macedonia 1 ohrid macedonia 2 ochrid macedonia 3
Macedonia ohrid 4 Ohrid Macedonia 5 ohrid macedonia 6
ohrid macedonia 7 ochrid Macedonia 8 Ohrid Macedonia 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 + = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: