Orașul spaniol

Orașul spaniol

Spanish Town - fosta capitală a Jamaica, situat la 20 km de capitala actuală a insulei, în Kingston. Acesta este unul dintre cele mai mari orașe. A fost înființată în 1534 și până în 1872 a fost principalul oraș al statului. Datorită locației extrem de favorabilă (Spanish Town este situat în partea centrală a insulei), orașul a trecut un dezastru natural, așa că s-au păstrat aici numeroase monumente istorice, culturale și arhitecturale ale diferitelor epoci, în cel mai bun mod posibil și rezidenții blajin de oraș spaniol fericit să-ți spun despre ele.

Informații generale

Odată Spani-Town era cunoscut ca un oraș criminal, destul de tulburat, din Jamaica. Acest lucru sa datorat faptului că în mâinile populației locale au acumulat o cantitate mare de arme, dar din cauza lipsei locurilor de muncă de oameni au fost forțați să jefuiască. După un program guvernamental „arme în schimbul educație“ speciale în oraș a devenit mult mai calm, și numai cea mai mare închisoare din Jamaica Spanish Town ne amintește de acest trecut trist.

În spaniolă Taun, o grămadă de religii - locuitorii sunt împărțiți în catolici, protestanți, adepți ai cultelor africane și chiar mai popular în ultima vreme este mișcarea religioasă a lui Rastafari.

Obiective turistice spaniole

Orașul spaniol este un oraș al contrastelor. Pe de o parte, există o potecă profundă din trecutul colonial: un baraj vechi, grădini magnifice create de mâinile sclavilor, plantații de trestie de zahăr. Pe de altă parte, orașul este mândru de astfel de clădiri precum memorialul Rodney, catedralele Sf. Ecaterina și Sf. Iacob, Casa Regală, proprietatea Belvedere.

În orașul spaniol, precum și de-a lungul Jamaica, cele mai bogate resurse naturale: păduri verzi, râuri, pe care locuitorii din zonă a organizat un mini-tur pe plute de bambus, multe plante exotice și animale rare, care pot fi găsite doar în Jamaica.

zonă Catedrala Sf. Ecaterina

Hoteluri și restaurante din orașul spaniol

Orașul spaniol are un număr relativ mic de hoteluri. În cazul în care există mai multe dintre ele în vecinătatea Kingston, apartamente și case de oaspeți sunt, de asemenea, comune aici: Country Vibes, Home Away From Home și altele.

Puteți savura mâncăruri locale în restaurantele Silver Bowl, Brancis, Tasti-Ltd, mâncați pizza - în pizzeria Dominos, iar pentru iubitorii de fast-food din oraș există mai multe restaurante KFC.

Țară Vibes Acasă departe de casă Mănâncă în Argint Bowl

cumpărături

Orașul spaniol nu este cel mai bun loc pentru cumpărături. Există doar un complex comercial mare, dar un număr mare de magazine de suveniruri, piețe, magazine mici. Acolo puteți cumpăra tot ceea ce este faimos Jamaica cafea legendara „Blue Mountain“, rom local, lichioruri, trabucuri, precum și fructe exotice și fructe de mare.

Celebra cafea jamaicană Magazine de suveniruri

Cum să ajungi în orașul spaniol?

De la capitala Jamaicei până la Spania, puteți ajunge la autobuzul intercity sau la o mașină sau un taxi de închiriat.

Pentru turist, pe o notă

Dacă aveți deja 25 de ani, aveți drepturi internaționale și experiență de conducere, vă sfătuim să închiriați o mașină pentru a explora confortabil insula și atracțiile acesteia. Pe insulă există un trafic pe stânga.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: