Pal Arinsal

Pal-Arinsal Resort este situat în partea de vest a Andorrei, în apropiere de orașul La Massana. Resort este situat într-o vale de munte pitoresc și închis în trei intervale, astfel încât există întotdeauna o climă blândă și este o acoperire excelenta de zăpadă.

Stațiunea de schi este formată din două centre: Pal și Arinsal. Distanta dintre ele este de 7 km, iar recent au fost combinate de liftul de schi Seturia. Această stațiune este cea mai apropiată de capitala Andorrei și de granița cu Spania. Pal-Arinsal din Andorra oferă vizitatorilor multe trasee convenabile pentru învățare, și pante abrupte dificile pentru sportivi. Aici puteți merge snowboarding, ciclism montan, călărie și quad. Tunurile zăpezii artificiale vă vor oferi zăpadă permanentă chiar și în timpul verii. Pal-Arinsal din Andorra este întotdeauna în fruntea agențiilor de turism, pentru că este minunat pentru familiile cu copii.

Centrul Arinsal din Andorra

Vacanța de schi la Arinsal din Andorra este un loc minunat pentru activități în aer liber. În apropiere de stația de jos a hotelului există hoteluri, restaurante și cafenele. Arinsal are aproximativ 20 de trasee necomplicate:

 • 2 verde - pentru începători și copii;
 • 7 albastru;
 • 7 roșu;
 • 5 complex negru.

Toate pistele de schi au fost create cât mai sigur posibil. Din partea de sus spre cel mai de jos, fiecare pistă este închisă de posturi, iar marcarea este de asemenea efectuată. Pe teritoriul orașului Arinsal există un centru medical cu specialiști cu înaltă calificare. Vizitatorii sunt monitorizați pentru siguranță cu 250 de camere.

La poalele munților din Arinsal se află o școală de schi renumită, care are aproximativ 100 de instructori. Pentru copiii de vârstă preșcolară a fost construită o grădiniță, care funcționează și la sfârșit de săptămână.

În centrul orașului Arinsal este cea mai populară disco din Andorra - SURF, unde puteți să vă odihniți după sport.

Harta pârtiilor de schi

Centrul Pal

Pal este situat în parcul natural. Această stațiune este potrivită pentru sportivi și schiori cu pregătire medie. De la centrul orașului Arinsal până la Pal se poate ajunge cu ajutorul autobuzelor gratuite.

În această parte a stațiunii, sunt adesea organizate competiții sportive și turnee, în care orice vizitator poate participa. Pe teritoriul Palului au fost create 27 de piste:

 • 5 verde;
 • 9 albastru;
 • 12 roșu;
 • 1 negru.

În general, lungimea zăpezilor este de 32 km. Toate acestea sunt deservite de 12 ascensoare și sunt monitorizate de camere de supraveghere. Ca și în Arinsal, Pal pe teritoriul există hoteluri, cafenele confortabile, un centru medical, o grădiniță, precum și un parc de zăpadă pentru copii.

Drumul spre Pal-Arinsal și prețurile

Costul de vacanță în Pal-Arinsal depinde de numărul de zile de odihnă și de vârsta vizitatorului:

 1. Pentru copii (6-15 ani) 1 zi - 29 euro.
 2. Ziua adultului (16-64 ani) - 36 de euro.
 3. 5 zile adulte - 160 euro, copii - 115 euro.
 4. Dacă petreceți mai mult de 6 zile în stațiune, prețul pentru un adult va fi de 31 de euro, iar pentru un copil, respectiv de 21,50.
 5. Copii sub 5 ani, precum și vârstnici peste 70 de ani - gratuit.
 6. Persoanele în vârstă de la 65 la 69 de ani - 15 euro pe zi.

Puteți ajunge la Pal-Arinsal în Andorra cu autobuzul. La fiecare două ore un autobuz pleacă de la La Massana la stațiune. Tariful este de 1,5 euro.

Pal-Arinsal primăvară Vedere la gama Pal-Arinsal
Coborâre pe ascensoare în Pal-Arinsal Începutul pârtiilor în Pal-Arinsal

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

46 + = 51

Pal Arinsal

Pal-Arinsal Resort befindet sich im westlichen Teil von Andorra, in der Nähe der Stadt La Massana. Das Resort liegt in einem malerischen Bergtal und ist von drei Bergrücken umgeben, so dass es immer ein mildes Mikroklima und eine ausgezeichnete Schneedecke gibt.

Das Skigebiet besteht aus zwei Zentren: Pal und Arinsal. Die Entfernung zwischen ihnen beträgt 7 km, und vor kurzem wurden sie vom Skilift Seturia kombiniert. Dieses Resort liegt in der Nähe der Hauptstadt von Andorra und der Grenze zu Spanien. Pal-Arinsal in Andorra bietet seinen Besuchern viele praktische Trails für das Training sowie anspruchsvolle Steilhänge für Sportler. Hier können Sie Snowboard, Mountainbikes, Pferde und Quadracycles fahren. Kunstschnee-Kanonen sorgen auch im Sommer für permanente Schneedecke. Pal-Arinsal in Andorra ist immer an der Spitze der Reisebüros, weil es ideal für Familien mit Kindern ist.

Arinsal Center in Andorra

Skiurlaub in Arinsal in Andorra ist ein großartiger Ort für Outdoor-Aktivitäten. In der Nähe der Talstation befinden sich Hotels, Restaurants und Cafés. Arinsal hat ungefähr 20 unkomplizierte Wege:

 • 2 grün - für Anfänger und Kinder;
 • 7 blau;
 • 7 rot;
 • 5 komplexes Schwarz.

Alle Loipen wurden so sicher wie möglich angelegt. Von oben bis ganz unten ist jede Spur von Pfählen umschlossen und es erfolgt auch eine Markierung. Auf dem Territorium von Arinsal gibt es ein medizinisches Zentrum mit hochqualifizierten Spezialisten. Besucher werden mit 250 Kameras auf Sicherheit überwacht.

Am Fuße der Berge in Arinsal ist eine bekannte Skischule, die etwa 100 Instruktoren beschäftigt. Für Kinder im Vorschulalter wurde ein Kindergarten gebaut, der auch am Wochenende funktioniert.

Im Zentrum von Arinsal befindet sich die beliebteste Disko von Andorra - SURF, wo Sie sich nach dem Sport ausruhen können.

Karte der Skipisten

Zentrum Pal

Pal befindet sich im Naturpark. Dieses Resort ist geeignet für Sportler und Skifahrer mittleren Niveaus. Vom Zentrum von Arinsal nach Pal erreichen Sie mit Hilfe von kostenlosen Bussen.

In diesem Teil des Ortes werden oft Sportwettbewerbe und Turniere abgehalten, an denen jeder Besucher teilnehmen kann. Auf dem Territorium von Pal wurden 27 Tracks erstellt:

 • 5 grün;
 • 9 blau;
 • 12 rot;
 • 1 schwarz.

Im Allgemeinen beträgt die Länge der Schneehänge 32 km. Alle sind mit 12 Aufzügen ausgestattet und werden von Überwachungskameras überwacht. Wie in Arinsal hat Pal Hotels, gemütliche Cafés, ein medizinisches Zentrum, einen Kindergarten und einen Snowpark für Kinder.

Die Straße nach Pal-Arinsal und die Preise

Die Kosten für den Urlaub in Pal-Arinsal hängen von der Anzahl der Ruhetage und dem Alter des Besuchers ab:

 1. Für Kinder (6-15 Jahre) 1 Tag - 29 Euro.
 2. Erwachsenentag (16-64 Jahre) - 36 Euro.
 3. 5 Erwachsene Tage - 160 Euro, Kinder - 115 Euro.
 4. Wenn Sie mehr als 6 Tage im Resort verbringen, beträgt der Preis für einen Erwachsenen 31 Euro und für ein Kind 21,50 Euro.
 5. Kinder unter 5 Jahren, sowie ältere Menschen über 70 - kostenlos.
 6. Ältere Menschen von 65 bis 69 Jahren - 15 Euro pro Tag.

Sie können Pal-Arinsal in Andorra mit dem Bus erreichen. Alle zwei Stunden fährt ein Shuttlebus von La Massana zum Resort. Der Fahrpreis beträgt 1,5 Euro.

Pal-Arinsal Frühling Blick auf die Pal-Arinsal-Range
Abfahrt auf Liften nach Pal-Arinsal Die besten Pisten in Pal-Arinsal

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =