Parcuri de distracții în EAU

Odihniți în Emiratele Arabe Unite - o exotică continuă. În plus față de safari deșert, plimbări prin zgârie-nori și plaje magnifice, există un alt fel de divertisment. Aceasta este o vizită la numeroasele parcuri tematice, special construite în acest scop. Aici puteți face o cămilă sau schi, vizitați parcurile de apă și pe pista de curse. Dar despre totul în ordine.

Top 15 parcuri tematice din Emiratele Arabe Unite

Deci, cele mai bune locuri unde poți să te distrezi foarte mult, să înveți o mulțime de noi și să faci personal excelent, următoarele parcuri de distracții în EAU sunt recunoscute de turiști:

 1. țara minunilor, Ca majoritatea parcurilor de distracții din Emiratele Arabe Unite, este situată în Dubai. Teritoriul său este împărțit în 3 părți: distracții cu apă, atracții și principala stradă pietonală cu magicieni, clovni, muzicieni etc. În Centrul de divertisment de familie veți găsi restaurante și cafenele, un mini club pentru copii și un "lac de cești" misterios. În acest parc de minuni există aproximativ 30 de atracții diferite, printre care cele mai iubite de către turiști: Space Space-Shot, roller coaster Roller Coaster, go-cart carting și Horror House Horror House.

  țara minunilor

 2. IMG Worlds of Adventure ocupă o suprafață uriașă - 28 de terenuri de fotbal combinate. Din acest motiv, este considerat cel mai mare parc tematic de divertisment nu numai în Emirate, ci și în întreaga lume. Cele 4 zone ale sale atrag vizitatori care pot petrece mai mult de o zi aici:
  • Bulevardul IMG salută vizitatorii parcului, surprinde cu amploarea sa și distrează spectacole ale artiștilor și animatorilor;
  • Cartoon Network și Marvel sunt zone tematice care oferă vizitatorilor de diferite vârste ocazia de a se scufunda în lumea eroilor desenelor preferate de desene animate;
  • Lost Valley - Aventură Dinosaur (Lost World - Aventura cu dinozauri) oferă mersul pe jos safari în parc cu dinozauri în mișcare imense, montagne russe și alte câteva atracții dedicate reptile preistorice uriașe.

  De asemenea, aici a fost deschisă Novo Cinema - un cinematograf imens cu 12 camere. Puteți savura o gustare într-una din cele 28 de unități care îndeplinesc și tema parcului.

  IMG Worlds of Adventure

 3. Motiongate - aici, ca și fanii blockbusterilor. Pe baza celor 13 desene animate moderne, au fost create 27 de diapozitive, care sunt împărțite în 5 zone. În Motiongate parc fanii mari și mici de la Hollywood capodopere pot vizita satul Smurfs, zone de Sony Pictures, Dreamworks si Lionsgate, simt adrenalina atracție „bucla“, realizat în stilul de „Jocurile foamei“.
 4. Motiongate

 5. Legoland Dubai - Parc tematic pentru familie. După cum probabil ați ghicit, este dedicat celui mai popular designer Lego din lume. Surprinzător, parcul este construit din 60 de milioane de cărămizi Lego! Va fi interesant pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani. Castelul Legoland, roller coaster, Miniland și Lego City, 40 de diapozitive, 15 mii de modele, Lego-design și tot felul de atracții așteaptă fanii lor în Parcul Lego din EAU.
 6. Legoland Dubai

 7. Bollywood Parks - parte a unui vast complex de parcuri și stațiuni din Dubai, care include cele două menționate mai sus Motiongate și Legoland Dubai. În același timp, este considerat un loc complet de odihnă. Parcul tematic Bollywood Parks - acesta este cinema indian, adică romantism, aventură și, desigur, muzică cu dansuri. Industria de film Mumbai în performanța „directorul“ EAU ofera vizitatorilor posibilitatea de a fi chiar în mijlocul filmelor lor preferate „Sholay“, „Marele Mogul“, „joc de rock!“, „Viața nu poate fi plictisitoare“ și multe altele.
 8. Bollywood Parks

 9. Riverland Dubai Este un parc tematic unde puteți face o călătorie prin timp. 4 perioade de timp în aspectul diferitelor locuri de pe planeta Pământ sunt invitate să participe la evenimente istorice:
  • India de vremuri coloniale, unde a existat un loc pentru divertisment și cumpărături tradiționale asiatice;
  • Franța, secolul XVII, un sat în stil mediteranean;
  • America de Nord și de Sud în anii 1950, cu semnele sale neonale, agitația orașelor în curs de dezvoltare pe fundalul palmierilor și a altor lucruri exotice;
  • Peninsula - partea centrală a parcului, unde există concerte și festivaluri destul de moderne, precum și baruri și restaurante, invită oaspeții să se relaxeze cu ușurință în Riverland Dubai.
 10. Riverland Dubai

 11. Ski Dubai - un loc uimitor. Aceasta este o stațiune de schi, construită în deșertul cald al Emiratelor Arabe Unite. Acest lucru a devenit posibil datorită celor mai recente tehnologii, iar din 2005, mii de turiști care se află în vacanță în Emiratele Arabe Unite, se grăbesc să vadă un miracol. Ski Dubai, cu o capacitate de 1,5 mii de oameni, se află în faimosul Mall of Emirates. Pentru cei care iubesc activitatea, există o pârtie de schi, plante vii conifere și ninsori aproape reale pe tot parcursul anului.
 12. Ski Dubai

 13. Ferrari World (Ferrari World) - acesta este probabil cel mai faimos parc de distracții din Emiratele Arabe Unite. Poate fi văzut chiar și din avion datorită siglei "Ferrari" - un triunghi uriaș, cu o latură de câte 1 km fiecare. Aventurile tematice în stilul mașinilor sport oferă ample oportunități de divertisment: de la conducere la viteze nebune la simulatoare 3D de curse.
 14. Ferrari World

 15. Advencherlend. Sharjah - cel de-al doilea emirate din Emiratele Arabe Unite, și aici există și parcuri de distracții. Situat la primul etaj al centrului comercial, acest parc are 20 de atracții pentru întreaga familie, dar, în general, acestea sunt destinate copiilor preșcolari și primari. Există mai multe opțiuni pentru copiii mai mari: pereți de alpinism, mașini de joc, go-karting, curse de motociclete. Părinții pot merge la bowling sau la biliard.
 16. Advencherlend

 17. Parcul Al Jazeera situat, de asemenea, în Sharjah. Cel mai popular loc este ocupat de întreaga insulă, situată în lacul Khalid. Aici sunt:
  • grădină zoologică;
  • un oraș de atracții;
  • bowling și biliard;
  • jocuri video;
  • 2 piscine;
  • cascadă artificială.

  Prin întregul parc cu alei umbroase și gazon verde trece calea ferată.

 18. Parcul Al Jazeera

 19. Healy Fan City nu atât de popular ca alte parcuri de distracții din Emiratele Arabe Unite, dar și aici, cu turiști de odihnă plăcută. Există un parc în stațiunea El Ain. 40 plimbari si caruseluri, mini-tren, camila, eroi de poveste, festivaluri vesele si carnavaluri - o intreaga industrie de distractie. "Emblema" Healy Fan City este un mare patinoar "olimpic".
 20. Healy Fan City

 21. Al-Majaz din Sharjah - unul dintre cele mai notabile parcuri din zona Khalid Lagoon. Specializarea sa este o vacanță de familie. Atracții ale parcului:
  • Fântâna de 100 de metri cu lumină de fundal frumoasă, dansând la ritmul muzicii;
  • zonă de joacă cu o mulțime de leagăne și locuri de joacă;
  • distracție divertisment acvatic numit Splash Park;
  • mini golf;
  • Centrul interactiv Alwan;
  • trenul de mers pe jos;
  • muzeul "Ierarhia vieții", realizat sub forma unei obscura uriase a camerei.
 22. Un tren de promenadă către Al-Majaz

 23. Yas Marina - cel mai faimos circuit din Emiratele Arabe Unite. Deși acest lucru nu este exact un parc de distracții, acesta nu poate fi numit printre cele mai populare locuri de divertisment din țară. Situat la 24 km de Abu Dhabi, circuitul atrage fanii de curse. Aici nu numai că puteți vedea faimoasa pistă de Formula 1, dar și călătoriți în mod independent pe boliduri ușoare și pe hărți între cursele oficiale.
 24. Yas Marina

 25. Parcul Khalifa. În Abu Dhabi este un loc care este iubit nu numai de oaspeții țării, ci și de localnici. acvariu propriu, gradini verzi, locuri de joacă pentru copii de vârste diferite, amfiteatru, mini-rețea de cale ferată și o serie de atracții, plus posibilitatea de a avea un picnic pe peluza a parcului, fie face un loc ideal pentru relaxare.
 26. Parcul Khalifa

 27. Al-Nasr Leisureland. A combinat un patinoar, un ring de box, un centru de bowling, terenuri de tenis și o piscină. Aici puteți chiar să faceți plajă! Stilul retro autentic adaugă interes, iar prezența numeroaselor restaurante și cafenele va ajuta la satisfacerea foamei după o activitate activă.

Al-Nasr Leisureland

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 2