Portul Spaniei

Insulele piratice din Marea Caraibelor atrag din ce în ce mai mulți turiști în fiecare an, iar Republica Trinidad și Tobago nu face excepție. Colonizarea și dezvoltarea micului arhipelag a fost efectuată încă din vremea lui Columb, iar capitala insulelor este o dovadă directă: este foarte neobișnuită în structura și aspectul orașului, unde sunt cartografiate diferite stiluri de arhitectură, religii și tradiții.

Ce fel de oraș este Portul Spaniei?

Portul Spaniei (Portul Spaniei) din 1757 este capitala Trinidad-Tobago și în combinație cu adevăratul centru al politicii, economiei și culturii țării. Este al patrulea oraș ca mărime din țară, suprafața sa fiind de aproximativ 13 km2. km, iar în fiecare an populația sa crește.

Din punct de vedere istoric, numeroase naționalități au trecut prin oraș, prin urmare putem observa vecinătatea pașnică a moscheilor și a catedralelor creștine, bazari din Caraibe și zgârie-nori moderni de sticlă. Întregul oraș în dezvoltarea sa haotică a diferitelor epoci este plin de pătrate și parcuri unde puteți să vă ascundeți de soarele roșu.

În jurul orașului există atracții turistice interesante și interesante, care atrage și mai mult turiștii străini. Acest oraș este un loc excelent și sigur pentru familii cu copii.

Restul în paradis pentru pirați

Unde este Portul Spaniei?

Capitala portului din Spania se află pe insula principală Trinidad, la nord-vest de centru, pe locul vechii așezări indiene Concerbia. Portul Spaniei se află pe țărmul Golfului Paria, care aparține bazinului Mării Caraibelor.

Portul Spaniei pe Coasta Golfului

Clima din Portul Spaniei

Insulele Republicii sunt situate într-o centură subequatorică caldă și umedă, adică condițiile climatice diferă puțin de cele stabilite de standardele geografice. Temperaturile medii zilnice de iarnă din ianuarie sunt păstrate la aproximativ 26 de grade, iar în vara fierbinte aerul se încălzește până la +40 pe zi, scăzând noaptea până la + 25 + 30 grade.

Vânturile principale provin din nord-est, în legătură cu care, din ianuarie până în mai în capitală, se află așa-numitul sezon uscat cauzat de vânturile comerciale. Și din iunie până în decembrie, sezonul ploios durează. Precipitarea cade adesea sub forma unor dușuri puternice cu vânturi puternice.

Peisaje naturale

Orașul Port-of-Spain este un colț foarte frumos al insulei Trinidad, cu peisajele sale unice. În apele de coastă, un număr mare de broaște țestoase marine și diverse specii de pești tropicali plutesc.

Parcuri și pătrate

Parcurile și parcurile orașului sunt decorate cu copaci care cresc în jurul orașului, cu păduri dense: chiparoșe, sandale, fuschiki și chiar arbori de mango. Printre flori se numara circa 40 de specii de colibri si, mai des, ibises elegante vii - un simbol animal al Republicii Trinidad si Tobago. În suburbiile sunt multe șopârle și șerpi.

Cine locuiește în Portul Spaniei?

Cea mai mare parte a cetățenilor - oameni din Africa și descendenți ai foștilor sclavi, europeni și chinezi din oraș trăiesc foarte puțin. Ca și în întreaga țară, limba oficială a Port-of-Spain este engleza, dar în unele părți ale orașului locuitorii comunica în spaniolă, Creole și alte limbi.

Zgârie-nori din Caraibe

Numărul total de locuitori este de aproximativ 55 de mii de locuitori.

Istoria portului din Spania

Portul modern din Spania a fost fondat de spanioli, de unde și rădăcinile unui nume interesant - "Portul spaniol". La sfârșitul secolului al XVII-lea, orașul era principalul centru al întregii colonii spaniole, iar numele actual sa coborât în ​​istorie după 1797, când insula a devenit parte a Imperiului Britanic.

Și, deși în 1962 a fost proclamată independența țării, capitala a decis să părăsească orașul familiar din Portul Spaniei.

Obiective turistice

Bazele tradiției și culturii din Portul Spaniei formează creștinismul, islamul și budismul. În oraș, au fost construite multe catedrale și biserici creștine, cel mai vechi de 460 de ani. Cele mai frumoase și speciale sunt două catedrale frumoase: Catedrala Anglicană a Sfintei Treimi care a fost construită la începutul secolului al XIX-lea și Catedrala catolică a Concepției Imaculate (1832). În plus, orașul este plin de minarete înalte și temple luminoase hinduse.

Catedrala Anglicană a Sfintei Treimi Catedrala catolică a Concepției Imaculate

Toate cele mai importante muzee ale țării sunt în mod tradițional adunate în orașul principal. În sălile Muzeului Național al Republicii puteți vedea mai mult de 3000 de exponate despre istoria insulei, locuitorii ei antice și cultura lor în diferite secole. Galeria de Artă expune aproximativ 500 de picturi, dintre care majoritatea sunt considerate patrimoniul cultural al țării.

Iubitorii de natură nu vor fi indiferenți față de Grădina Botanică Regală din Portul Spaniei. În ea vă puteți relaxa din agitația orașului, aveți un timp minunat printre multe plante exotice, nu numai endemice, ci și aduse o dată pe insulă. Fluturele fluture rare în grădină și un cuib de păsări unice.

Muzeul Național din Trinidad și Tobago Grădina botanică regală

Partea veche a orașului are numele său - Downtown (Downtown), centrul său este zona veche a Woodford (Woodford Square). Pe piață se află Curtea Supremă, Consiliul Local, Parlamentul (Casa Roșie), Biblioteca Națională și Catedrala Anglicană a Sfintei Treimi.

Fosta piață din Woodford Clădirea Parlamentului

Cafenele și restaurantele Portul Spaniei

De-a lungul orașului există numeroase cafenele și restaurante, dintre care unele aparțin unei bucătării. Dar toate unitățile sunt doar pline de mâncăruri de fructe de mare, deoarece în Trinidad este principala hrană a populației. Sosul principal, care este oferit la toate felurile de mâncare - este un sos curry acut, iar din băuturile simple este renumit pentru apa de nucă de cocos.

În plus, merită notat restaurantul cu pește The Waterfront Restaurant, baza meniului este preparate excelente din bucătăria japoneză și o varietate de fructe de mare. Călătorii, uneori nu știu ce este mai plăcut să te uiți: o mare frumoasă, care are o priveliște frumoasă, sau ca bucătar pregătit pregătit mâncăruri preparate.

Restaurantul Waterfront

Restaurantul din bucătăria mediteraneană Aioli oferă cele mai bune feluri de mâncare: în primul rând din bucătăria franceză, italiană și spaniolă. Atmosfera romantică, personalul invizibil și meniul delicios vă vor lumina perfect seara.

Restaurantul Aioli

Orice capital este un oraș destul de scump, în Port-of-Spain o cină modestă cu două feluri vă va costa aproximativ 30 de dolari sau mai mult. În restaurantele de fast-food și fast-food veți plăti mai puțin, dar meniul lor național nu poate fi numit exact.

Hoteluri Trinidad și Tobago

Ca și în orice oraș major, în Portul Spaniei, alegerea casei pentru fiecare gust și pungă este foarte mare. Pe malul turiștilor bogați sunt așteptați apartamente de lux, dar există și opțiuni mai modeste, mai degrabă decât case, și camere spațioase, asemănătoare cu apartamentele obișnuite. De exemplu, apartamentele complet echipate The Cannons, care au bucătărie proprie. În mod separat, merită notată locația convenabilă a acestora: aproximativ 5-10 minute, atât la centru, cât și la atracțiile principale ale orașului.

Cannonii

Mai aproape de centrul orașului este construit cu hoteluri ieftine de stele diferite. Pentru cei care doresc să salveze puțin, departe de coastă, puteți închiria un apartament sau o cameră cu locuitorii locali.

În oraș se găsesc hoteluri de lanț celebre precum Hilton TrinidadConference Center, Crowne Plaza Hotel Trinidad, Hotel Sundeck Suites și Ambassador Hotel. Aceste hoteluri au o locație foarte convenabilă și condiții de cazare de cea mai înaltă calitate.

Hilton Trinidad & Conference Centre Crowne Plaza Hotel Trinidad
Hotel Sundeck Suites Ambassador Hotel

Distracții și odihnă în Portul Spaniei

Dacă vă simțiți obosiți când vă lăsați nemișcați pe coasta Caraibelor, puteți să vă plimbați prin vechile străzi interesante din Portul Spaniei. Orașul a păstrat numeroase clădiri construite în secolele XVII-XIX. Mulți turiști părăsesc mediul rural pentru a se familiariza cu flora și fauna subtropicelor în rezervații, parcuri sau pur și simplu în locuri frumoase.

Port-of-Spania vacanțe de plajă

Din divertisment, evenimentul cel mai frapant și frumos este festivalul anual de carnaval, zgomotos și vesel, care este al doilea doar la carnavalul brazilian. Carnavalul se desfășoară în 1997 la sfârșitul lunii februarie - începutul lunii martie, acesta fiind cel mai turvit boom turistic din Trinidad, deoarece o sărbătoare națională veselă oferă impresii incredibile. Apropo, mulți turiști aduc costume de carnaval și accesorii ca suveniruri. Adevărul este că oamenii locali nu se îmbracă niciodată de două ori și își croiesc o rochie nouă pentru fiecare carnaval. În dimineața următoare, după încheierea tuturor festivităților, aici se află munții de haine aruncate.

carnaval

Costume de carnaval

Pentru cei care iubesc sporturile și activitățile în aer liber, Portul Spaniei oferă o varietate de activități de apă. În hoteluri sau cu operatori turistici locali, puteți face patinaj pe iahturi, antrenament și scufundări, windsurfing, schi nautic și multe altele. Mulți factori de vacanță compară recife de corali locale cu imagini subacvatice ale Mării Roșii. Ei bine, după o plimbare ușoară sau scufundări, puteți vizita unul dintre cluburile de noapte, care în capitală este un număr suficient.

scufundare

Ce să aducă din Portul Spaniei?

Suveniruri din orice oraș al insulelor Trinidad și Tobago sunt vândute o mare varietate. Pe insule există obiecte de artizanat și mici ateliere unde puteți găsi un cadou pentru dvs. și pentru familia dvs.: articole și articole din bambus, bijuterii, desigur, margele, tobe naționale. Foarte faimos pentru lucrul manual din cochilia de broaște țestoase, care sunt făcute de indienii locali, puteți cumpăra, de asemenea, o sticlă de rom întunecat local.

suveniruri

Trebuie remarcat că totul costă puțin mai mult în capitală.

Servicii de transport

Spre deosebire de multe orașe din Republica Port-of-Spania, există un transport urban: este convenabil autobuze și un taxi fix oraș. Biletele pentru transportul public sunt vândute în chioșcuri la opriri, costul aproximativ unei călătorii fiind de 0,5 $.

Minibusurile în uz sunt denumite "Maxis", principala lor și, probabil, singura diferență față de autobuze, numărul de pasageri. În acest transport veți ajunge la locul dorit cu un confort sporit și puteți plăti șoferul. Orașul operează, de asemenea, un taxi privat familiar și confortabil.

Dacă aveți de gând să luați o mașină de închiriat, rețineți că respectarea regulilor de circulație aici este obligatorie și pedepsită cu amenzi grave. În oraș, accidentele apar foarte rar, iar locuitorii conduc încet și cu atenție, aproape toate drumurile din oraș sunt bine asfaltate.

Deja de la numele capitalei - Portul Spaniei - devine clar că nu este doar un oraș, ci un oraș portuar. În plus, este cel mai mare port nu numai în Trinidad și Tobago, dar și în Caraibe. Începând din cele mai vechi timpuri până în prezent, a fost efectuată comerțul vaporilor europeni cu America de Sud și alte insule ale arhipelagurilor vecine.

În port

Apropo, portul oferă un serviciu de taxi de mare, așa că numesc bărci mici care transportă un grup de pasageri pe insula Tobago. Dacă nu te grăbești, atunci poți folosi feribotul.

Excursie cu barca

Aproape lângă Portul Spaniei este cel mai mare aeroport internațional al țării "Piarco" (Portul internațional al portului Spania Piarco). Ei iau avioane din întreaga lume și efectuează și zboruri cu alte orașe ale statului.

Cum să ajungi în Portul Spaniei?

Deoarece capitala Trinidad-Tobago este principalul aeroport al țării, puteți ajunge în oraș numai după efectuarea unui zbor internațional. Din Europa, Rusia și țările CSI, un traseu convenabil este un transfer prin Londra sau câteva orașe din SUA: Houston, New York și Miami.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

67 + = 72