Protaras sau Ayia Napa

Alegerea dintre Protaras și Ayia Napa este dificilă, pentru că acestea sunt două stațiuni celebre și uimitoare din Cipru. Ele au multe diferențe și multe avantaje. Protaras este situat foarte aproape de Ayia Napa, dar atmosfera sa nu este atât de "vii", este potrivit pentru o vacanță de familie relaxantă. Dar Ayia-Napa, după cum știți, este un loc pentru turiștii de petreceri și tânărul obraznic. Să aflăm unde să ne odihnim - în Protaras sau Ayia Napa?

Unde sunt plajele mai bine?

A spune în ce oraș plajele sunt mai bune este destul de dificilă. Dar numai în Ayia Napa veți găsi plaje care au primit un premiu de calitate internațională certificată de UNESCO, ele fiind marcate cu un steag albastru. Cele mai bune din acest oraș sunt: ​​Nissi Beach, Adams Beach și Makranisos Beach. Nu se poate spune că plajele din Protaras sunt mai rău, toate sunt suficient de dezvoltate în infrastructură, curate, cu nisip alb moale și peisaje frumoase.
Cele mai bune plaje sunt situate într-un golf minunat de smochine. Plajele din Protaras sunt iubite de pelicani, care se adună adesea la promenada de seară. plaje Protaras câștiga chiar și în comparație cu plajele din Ayia Napa că acestea nu sunt atât de aglomerat în timpul perioadei turistice, astfel încât vă puteți odihni ușor cu familia și bucurați-vă de soare.

Plajele din Protaras Figaro Bay Protaras Plaja Nissi Ayia Napa

Excursii și atracții

În Ayia Napa și Protaras există numeroase locuri interesante pentru distracții și situri istorice. Toate acestea sunt foarte populare pentru oaspeții orașului și pentru locuitorii din zonă. Protaras, în comparație cu alte orașe din Cipru, nu are la fel de mult valoare istorică, dar puteți găsi în continuare câteva interesante: Capo Greco pentru a „bloca“ și biserica Agios Elias (Sf. Ilie). În centrul orașului, veți găsi Muzeul uimitor istoric și Acvariul, acasa, la cele mai neobișnuite din lume maritimă.

În fiecare seară, orașul găzduiește un spectacol de Fântâni de dans, care este comparat cu faimoasele fântâni muzicale din Dubai. Un astfel de eveniment adună o audiență largă și are mulți fani. După-amiaza puteți vizita micul parc acvatic al orașului. Este mult mai mic decât parcurile de apă din alte stațiuni din Cipru, dar rămâne unul dintre principalele centre de divertisment pentru turiști. Probabil veți găsi că Protaras este un oraș complet plictisitor, dar vă greșiți. În oraș există mai multe discoteci și cluburi, unde vă puteți distra. În general, turiștii i-au plăcut pe Protaras pentru liniștea și liniștea, armonie, peisaje frumoase și natură. Prin urmare, dacă nu sunteți un fan al zgomotului și din, atunci mergeți aici.

Capo Greco Biserica Agios Elias
Aquapark Protaras Fântâna Arată Protaras

Ayia Napa este un oraș al distracției și al vieții de noapte. Din celebrele comori istorice ale orașului, turistii disting: Cape Greco cu peșterile pirat și mănăstirea Ayia Napa. Copiii tăi se vor bucura de o excursie la parcul marin, în cazul în care nu se pot uita doar la pește extraordinar și alți locuitori ai lumii subacvatice, dar, de asemenea, înota cu delfinii. Vă puteți distra în imensul parc de apă Water World cu o temă neobișnuită. Lunaparkul Mare este cea mai strălucitoare și mai interesantă priveliște a orașului. Obiectivele atractive atrag mulți vizitatori.

Mulți turiști cred că Ayia Napa nu se trezește cu primele raze de soare, ci din momentul apusului. Dar, de fapt, în oraș există mai mult de o sută de cluburi, jumătate dintre ele fiind pe plajă. Desigur, toți concurează și în fiecare seară încearcă să-și aranjeze un spectacol unic. Prin urmare, noaptea în Ayia Napa nu vă puteți bucura de tăcere. Străzile sale sunt acoperite de un val de muzică puternică de club, iar pe plajă organizează petreceri de spumă. Dacă acest lucru vă place, mergeți curajos la Ayia Napa.

Manastirea Ayas Napas Parcul dinozaurilor din Ayia Napa
Lumea apei Ayia Napa Lunapark Aya Napa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 30 = 36