Shopping în Cambodgia

Țara, renumită pentru întreaga lume cu țesături de mătase rafinate, nu va lăsa indiferent nici un călător. O mulțime de vizitare a obiectivelor turistice, este timpul să începeți cumpărăturile în Cambodgia. În primul rând este de remarcat faptul că aici este la un preț foarte mic puteți cumpăra pietre prețioase și semiprețioase.

Ce să cumpăr și unde?

  1. Vizitați fabrica de mătase. La 4 ore de mers cu mașina de capitala Cambodgiei, Phnom Penh, există unul de acest fel. Aici nu numai că poți să cumperi țesături de cea mai bună calitate, dar și să vezi cum se creează această frumusețe. În ceea ce privește costul, atunci pentru o mică bucată (până la 1 m2 ) va trebui să plătească aproximativ 20 de dolari.
  2. Produse de argint extrem de apreciate, lucrate manual cu filigran. De asemenea, Cambodgia va oferi să cumpere bijuterii din zirconiu și safire. Ele pot fi achiziționate atât pe piețe, cât și pe ateliere. Prețul articolelor de bijuterie variază de la 30-50 $. Este adevărat că merită să fiți în alertă: nu este exclus că veți fi falsificați.
  3. În plus față de toate tipurile de ceramică, plăci, vase care rezistă temperaturilor ridicate, asigurați-vă că aveți grijă de figurinele lui Buddha (aproximativ $ 1). Ele sunt create într-o varietate de dimensiuni și din diverse materiale: lemn, piatră, bronz.
  4. Oamenii talentați sunt peste tot. Lucrarea artiștilor cambogieni este o dovadă vie a acestui lucru. Creațiile create de vopsele de ulei pe dale de lemn și pânze împodobesc străzile locale. Desigur, aceste picturi nu pot fi numite o opera de artă, dar există o anumită evidențiere a imaginilor și a peisajelor din râurile și munții din Cambodgia. Apropo, pentru o astfel de frumusețe trebuie să dai cel puțin $ 5.
  5. Cel mai popular cadou adus de pe acest continent este eșarfa de bumbac Krama. Este împodobită cu o cușcă roșie, verde, purpuriu sau albastră. Dimensiunea eșarfei este de 150x70 cm, iar costul este de la 10 $.
  6. Unul dintre suvenirurile gastronomice din bucătăria locală este faimosul ardei alb și negru cambodgian, pe care indigenii îl numesc aur alb și negru. Poate fi achiziționat în saci mici sau în kilograme (de la 6 USD pe 1 kg). Vă recomandăm să încercați cafeaua cambodgiană (10 USD pe 1 kg). Desigur, el nu are același gust regal ca și brazilianul, dar nici nu este rău.
  7. Vizitând piața rusă din capitală, precum și multe altele din Sihanoukville și Siem Reap, puteți cumpăra o mulțime de suveniruri: statuete, suporturi de card, meșteșuguri de bambus, magneți. O atenție deosebită este acordată sticlelor cadou cu rădăcini de ginseng (20 de dolari), saci de vară din țesături, piele artificială (10-20 USD). Prin urmare, dacă nu ați ales încă ce să aduceți din Cambodgia, mergeți aici.

La notă

  1. Piețele își încep activitatea la ora 6 dimineața și se închid la ora 17.00.
  2. Puteți cumpăra produse și riel, moneda oficială a Cambodgiei și dolari. Cel mai interesant lucru este că localnicii preferă acesta din urmă.
Vaze de pe piata din Cambodgia Bijuterii din Cambodgia Mătasea Cambodgiană celebră
librărie Magazin unde există totul Pe piețele din Cambodgia puteți cumpăra tricouri cu stil
Tacâmuri pe piața rusă din Phnom Penh Tincturi de scorpioni și șerpi Suveniruri din Cambodgia

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

24 − = 23