Suwon

În Coreea de Sud, există multe locuri interesante care merită cu siguranță vizitate și amintite. În plus față de așezările mici, merită să fiți atenți la megacities - luminoase, zgomotoase și fără somn. Unul dintre aceste orașe turistice din Coreea de Sud este Suwon.

Familiarizare cu orașul

Suwon este cea mai mare metropola din provincia Gyeonggi din Coreea de Sud, precum și capitala sa. Pe harta Suwon, veți găsi la sud de Seul, distanța dintre aceste două orașe este de aproximativ 30 km. Suwon nu este doar un oraș, ci cel mai important nucleu industrial al țării. În plus față de electronică, există industria chimică, textilă, metalurgică și hârtie.

Geografic Suwon este situat în inima provinciei deluroase din Gyeonggi. El are o frontieră comună nordică cu Yewang, cea vestică cu Anian, cea de est cu Yongin și cea de sud cu Hwaseong.

Metropola însăși este împărțită în 4 părți (districte):

 • Chanangu;
 • Kvonsongu;
 • Phaldalgu;
 • Jonthong ("cel mai tânăr", separat de cel precedent în 2003).

În viitor, fiecare district este împărțit în cartiere, în total, în orașul Suwon 42 districte. Printre ei se numără Jonthondon și Matkhan-Samdon, unde specialiștii străini cu înaltă calificare locuiesc compact cu familiile lor. Ei au fost aduși să lucreze în compania Samsung și alte întreprinderi.

Conform recensământului oficial din 2005, în Suwon au fost 1 106 000 de locuitori. În prezent, populația a depășit deja 1,2 milioane de cetățeni. În oraș există multe instituții de învățământ superior din țară, inclusiv. campusul agricol al Universității Naționale din Seul și campusul celei mai vechi universități din Coreea de Sud - Songjungwang.

Panorama orașului

Fapte interesante despre Suwon

Când vă planificați o călătorie în acest oraș, vă armați cu informații utile:

 1. În perioada celor Trei Regate, așezarea locală era numită Mosa, iar puțin mai târziu - Mahol. Numele modern al așezării conform datelor istorice nu a fost dat până în 1413.
 2. Suwon este cel mai bine cunoscut ca centru de fotbal coreean, pentru că acest lucru este în cazul în care echipa de fotbal celebru cu sediul în Coreea de Sud - Suwon Samsung Bluewings.
 3. Orașul este centrul de cercetare științifică a principalelor sectoare ale Samsung Electronics.
 4. Turistii din Rusia vor fi incantati sa afle ca orasul sora Suvon - Nijni Novgorod.
 5. Emigranții din Suwon sunt cellistul Chan Khan Na și jucătorul echipei de fotbal Manchester United Pak Chi Song.

Suwon Atracții

Un oraș antic în sine este un patrimoniu cultural și istoric, îl puteți plimba cu mare plăcere și interes. Fără îndoială, cea mai importantă vizită a orașului Suwon, care este bine conservată până în prezent, este cetatea - Cetatea Khwasona.

A venit datorită regelui Chonjo, care în 1796 a decis să dea orașul statutul de capital al statului. Fortul antic este situat în centrul orașului modern, găzduind cenușa prințului Sado-guna, tatăl regelui. Cetatea Suwon este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.

Cetatea Suwon

Alte atracții populare din Suwon sunt:

 • stadionul de fotbal echipa gazdă, care în 2002 a găzduit Cupa Mondială în domeniul său;
 • Stadionul de fotbal Suwon

 • sat folcloric În suburbiile orașului Suwon se introduc turiști moderni la modul de viață al satelor antice din Coreea;
 • Satul folcloric

 • Parcul de distracții Everland lângă Suwon - o adevărată oază pentru o vacanță excelentă și de familie;
 • Parcul Everland pentru Egalitatea de Șanse

 • muzeu de transport Samsung oferă un tur al unei colecții particulare de motociclete, autoturisme, autocare și biciclete care aparțin conducătorului companiei eminente;
 • Muzeul de Transport al Samsung

 • Muzeul Național al Hărților;
 • șoc muzeu, care nu este recomandat turiștilor cu o organizație mentală slabă;
 • Muzeul toaletelor

 • Trenul copiilor Hwaason sub forma unui dragon roșu.

Trenul copiilor Hwaseong

Suwon Hoteluri și restaurante

Hoteluri în Suwon sunt multe: de la formatul de 5 stele la mini-hotel de familie la marginea orașului. Stilul de viață high-tech al coreenilor nu este un garant al vieții confortabile. Vă puteți oferi atât pensiune completă în apartamente de lux, cât și cazare într-o cameră confortabilă, dar modestă. Vorbiți-vă toate dorințele la cele mai mici detalii. Turiștii sunt foarte atenți la hoteluri precum Novotel Ambassador Suwon 5 *, hotelul NEW SUWON TOURIST 3 *, hotelul Aura 3 * și pensiunea Haeng Gung Chae.

Atunci când alegeți un restaurant merită să ne amintim că tot orașul Suwon Coreea de Sud este renumit pentru mâncărurile sale uimitoare din GALBI carne de vită și meniul rus, în cazul în care veți găsi chiar și pâine neagră și vodca rusă. Este de remarcat Clubul Patio și restaurantele Popeyes Louisiana Kitchen, Krispy Kreme și restaurantul bucătăriei naționale din Coreea Yeyeon.

Hoteluri Suwon

Transportul din Suwon

Orașul Suwon nu este doar o mare metropolă, un centru industrial și un oraș turistic. Este, de asemenea, un hub de transport foarte mare din Coreea de Sud. Aici sunt situate:

 • o gară mare în direcția trenului Seoul-Busan;
 • stație a uneia dintre ramurile metroului din Seul;
 • prin orașul Suwon este principala autostradă auto din Coreea de Sud - Seoul-Busan;
 • Suwon, Aeroportul Internațional Incheon și Aeroportul Gimpo, care acceptă doar zboruri interne, sunt conectate cu autobuzul regulat.

Transportul din Suwon

Cum să ajungi în orașul Suwon?

Majoritatea turiștilor sosesc în Suwon de pe aeroporturile internaționale din Incheon sau Gimpo din Seul. Drumurile din Coreea de Sud sunt în stare bună și chiar și unele distanțe geografice ale obiectelor sunt compensate perfect de acest lucru.

Dacă aveți o odihnă într-un alt oraș și de acolo du-te la Suwon, puteți utiliza serviciile de cale ferată, autobuze interurbane sau vă puteți lua cu mașina.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 4 =

Suwon

En Corea del Sur, hay muchos lugares interesantes que definitivamente vale la pena visitar y recordar. Además de los asentamientos pequeños, vale la pena prestar atención a las megaciudades: brillantes, ruidosas y sin dormir. Una de esas ciudades turísticas de Corea del Sur es Suwon.

Conocimiento de la ciudad

Suwon es la metrópolis más grande de la provincia de Gyeonggi en Corea del Sur, así como su capital. En el mapa del país Suwon encontrará al sur de Seúl, la distancia entre estas dos ciudades es de aproximadamente 30 km. Suwon no es solo una ciudad, sino el núcleo industrial más importante del país. Además de la electrónica, hay industrias químicas, textiles, metalúrgicas y papeleras.

Geographically Suwon se encuentra en el corazón de la provincia montañosa de Gyeonggi. Tiene una frontera norte común con Yewang, la occidental con Anian, la oriental con Yongin y la sureña con Hwaseong.

La metrópoli se divide en 4 partes (distritos):

 • Chang'ang;
 • Kvonsong;
 • Phaldalgu;
 • Jonthong (el "más joven", separado del anterior en 2003).

En el futuro, cada distrito se divide en distritos, en total en la ciudad de Suwon 42 distritos. Entre ellos se encuentran Jonthondon y Matkhan-Samdon, donde especialistas extranjeros altamente calificados viven en forma compacta con sus familias. Fueron llevados a trabajar en la empresa Samsung y otras empresas.

Según el censo oficial de 2005, había 1 106 000 habitantes en Suwon. Y hoy la población ya ha excedido 1,2 millones de ciudadanos. En la ciudad hay muchas instituciones de educación superior del país, incluso. campus agrícola de la Universidad Nacional de Seúl y el campus de la Universidad más antigua de Corea del Sur: Songjungwang.

Panorama de la ciudad

Datos interesantes sobre Suwon

Al planear un viaje a esta ciudad, prepárese con información útil:

 1. En el período de los Tres Reinos, el asentamiento local se llamó Mosa, y un poco más tarde - Mahol. El nombre moderno para el acuerdo según los datos históricos no se dio hasta 1413.
 2. Suwon es más conocido como el centro del fútbol coreano, porque es aquí donde se basa el equipo de fútbol más famoso de Corea del Sur, Suwon Samsung Bluewings.
 3. La ciudad es el centro de investigación científica de los principales sectores de Samsung Electronics.
 4. Los turistas de Rusia estarán encantados de saber que la ciudad hermana de Suvon - Nizhny Novgorod.
 5. Los emigrantes de Suwon son el violonchelista Chan Khan Na y el jugador del equipo de fútbol Manchester United Pak Chi Song.

Qué hacer en Suwon

Una ciudad antigua en sí misma es un patrimonio cultural e histórico, puede caminar a su alrededor con gran placer e interés. Sin lugar a dudas, la vista más importante de la ciudad de Suwon, que está bien conservada hasta nuestros días, es la fortaleza - Fortaleza Khwasona.

Sucedió gracias al Rey Chonjo, quien en 1796 decidió darle a la ciudad el estatus de la capital del estado. El antiguo fuerte se encuentra en el centro de la ciudad moderna, alberga las cenizas del príncipe Sado-guna, el padre del rey. La fortaleza de Suwon es Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO.

Fortaleza de Suwon

Otras atracciones populares de Suwon son:

 • estadio de fútbol el equipo local, que en 2002 organizó la Copa del Mundo en su campo;
 • Estadio de fútbol de Suwon

 • pueblo de folklore En los suburbios de Suwon introduce a los turistas modernos a la forma de vida de las antiguas aldeas de Corea;
 • Pueblo Folklore

 • Parque de atracciones Everland cerca de Suwon - un verdadero oasis para unas vacaciones excelentes y familiares;
 • Everland Parque de Igualdad de Oportunidades

 • museo de transporte Samsung ofrece un recorrido por una colección privada de motocicletas, automóviles, autocares y bicicletas pertenecientes al jefe de la empresa eminente;
 • El Museo de Transporte de Samsung

 • Museo Nacional de Mapas;
 • impacta el museo, que no se recomienda para turistas con una organización mental débil;
 • Museo de Baños

 • Tren para niños de Hwaason en forma de un dragón rojo.

Tren para niños Hwaseong

Hoteles y restaurantes de Suwon

Los hoteles en Suwon son muchos: desde el formato de 5 estrellas hasta mini-hoteles familiares en las afueras. El estilo de vida de alta tecnología de los coreanos no es un garante de una vida cómoda. Se le puede ofrecer pensión completa en apartamentos de lujo y alojamiento en una habitación acogedora pero modesta. Exprese todos sus deseos hasta el más mínimo detalle. Los turistas hacen comentarios sobre hoteles como Novotel Ambassador Suwon 5 *, NEW SUWON TOURIST HOTEL 3 *, Hotel Aura 3 * y Haeng Gung Chae Guesthouse.

Al elegir un restaurante, vale la pena recordar que la ciudad de Suwon en toda Corea del Sur es famosa por sus impresionantes platos de carne kalbi, así como menús rusos, en los que encontrará incluso pan negro y vodka ruso. Vale la pena mencionar el Patio Club y los restaurantes Popeyes Louisiana Kitchen, Krispy Kreme y el restaurante de la cocina nacional de Corea Yeyeon.

Hoteles Suwon

Transporte de Suwon

La ciudad de Suwon no es solo una gran metrópolis, un centro industrial y una ciudad turística. También es un centro de transporte muy grande de Corea del Sur. Aquí están ubicados:

 • una gran estación de ferrocarril en dirección al tren Seúl-Busan;
 • estación de una de las ramas del metro de Seúl;
 • a través de la ciudad de Suwon, se encuentra la principal autopista del automóvil de Corea del Sur, Seúl-Busan;
 • Suwon, el aeropuerto internacional de Incheon y el aeropuerto de Gimpo, que acepta solo vuelos nacionales, están conectados por un servicio de autobús regular.

Transporte de Suwon

¿Cómo llegar a la ciudad de Suwon?

La mayoría de los turistas llegan a Suwon desde los aeropuertos internacionales de Incheon o Gimpo en Seúl. Los caminos en Corea del Sur están en buenas condiciones, e incluso una cierta distancia geográfica de los objetos está perfectamente compensada por esto.

Si tiene un descanso en otra ciudad y desde allí diríjase a Suwon, puede utilizar los servicios del ferrocarril, los autobuses interurbanos o ir en automóvil.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 + = 17

Suwon

In Südkorea gibt es viele interessante Orte, die es sich zu besuchen und zu erinnern lohnt. Neben kleinen Siedlungen lohnt es sich, auf Megastädte zu achten - hell, laut und schlaflos. Eine dieser touristischen Städte Südkoreas ist Suwon.

Bekanntschaft mit der Stadt

Suwon ist die größte Metropole der Provinz Gyeonggi in Südkorea sowie ihre Hauptstadt. Auf der Karte des Landes Suwon finden Sie südlich von Seoul die Entfernung zwischen diesen beiden Städten beträgt ca. 30 km. Suwon ist nicht nur eine Stadt, sondern der wichtigste industrielle Kern des Landes. Neben der Elektronik gibt es chemische, Textil-, Hütten- und Papierindustrie.

Geographisch liegt Suwon im Herzen der hügeligen Provinz Gyeonggi. Er hat eine gemeinsame nördliche Grenze mit Yewang, die westliche mit Anian, die östliche mit Yongin und die südliche mit Hwaseong.

Die Metropole selbst ist in 4 Teile (Bezirke) unterteilt:

 • Chang'ang;
 • Kvonsong;
 • Phaldalgu;
 • Jonthong (der "Jüngste", getrennt von dem vorherigen 2003).

In Zukunft wird jeder Bezirk in Bezirke unterteilt, insgesamt in der Stadt Suwon 42 Bezirke. Unter ihnen sind Jonthondon und Matkhan-Samdon, wo hochqualifizierte ausländische Spezialisten kompakt mit ihren Familien leben. Sie wurden in der Firma Samsung und anderen Unternehmen zur Arbeit gebracht.

Laut der offiziellen Volkszählung von 2005 gab es 1 106 000 Einwohner in Suwon. Und heute hat die Bevölkerung bereits 1,2 Millionen Einwohner überschritten. In der Stadt gibt es viele höhere Bildungseinrichtungen des Landes, einschließlich. Landwirtschaftlichen Campus der Seoul National University und der Campus der ältesten Universität von Südkorea - Songjungwang.

Stadtpanorama

Interessante Fakten über Suwon

Bereiten Sie sich bei der Planung einer Reise in diese Stadt nützliche Informationen zu:

 1. In der Zeit der Drei Königreiche hieß die lokale Siedlung Mosa, und wenig später - Mahol. Der moderne Name für die Siedlung nach historischen Daten wurde erst 1413 gegeben.
 2. Suwon ist besser bekannt als das Zentrum des koreanischen Fußballs, weil hier die berühmteste Fußballmannschaft Südkoreas - Suwon Samsung Bluewings - beheimatet ist.
 3. Die Stadt ist das Zentrum für wissenschaftliche Forschung der wichtigsten Bereiche von Samsung Electronics.
 4. Touristen aus Russland werden erfreut sein zu erfahren, dass die Schwesterstadt Suvon - Nischni Nowgorod.
 5. Die Auswanderer aus Suwon sind der Cellist Chan Khan Na und der Spieler der Manchester United Fußballmannschaft Pak Chi Song.

Suwon Attraktionen

Eine antike Stadt an sich ist ein kulturelles und historisches Erbe, man kann sie mit großem Vergnügen und Interesse erkunden. Zweifellos ist die wichtigste Sehenswürdigkeit der Stadt Suwon, die bis heute gut erhalten ist, die Festung - Khwasona Festung.

Es entstand dank König Chonjo, der 1796 beschloss, der Stadt den Status der Hauptstadt des Staates zu verleihen. Das antike Fort befindet sich im Zentrum der modernen Stadt und beherbergt die Asche von Prinz Sado-guna, dem Vater des Königs. Suwon's Festung ist ein UNESCO-Weltkulturerbe.

Suwon Festung

Andere beliebte Attraktionen von Suwon sind:

 • Fußballstadion die Heimmannschaft, die 2002 die Weltmeisterschaft in ihrem Bereich veranstaltete;
 • Suwon Fußballstadion

 • Folklorendorf In den Vororten von Suwon stellt moderne Touristen die Lebensweise der alten Dörfer Koreas vor;
 • Folklorendorf

 • Everland Vergnügungspark in der Nähe von Suwon - eine wahre Oase für einen ausgezeichneten Familienurlaub;
 • Everland Park der Chancengleichheit

 • Verkehrsmuseum Samsung bietet eine Tour durch eine private Sammlung von Motorrädern, Autos, Reisebussen und Fahrrädern, die dem Chef des bedeutenden Unternehmens gehören;
 • Das Verkehrsmuseum von Samsung

 • Nationales Kartenmuseum;
 • Schocks Museum, das ist nicht empfehlenswert für Touristen mit einer schwachen mentalen Organisation;
 • Toilettenmuseum

 • Hwaason Kinderzug in Form eines roten Drachen.

Kinderzug Hwaseong

Suwon Hotels und Restaurants

Hotels in Suwon sind viele: vom Format von 5 Sternen zu Familie Mini-Hotels am Stadtrand. High-Tech-Lebensstil der Koreaner ist kein Garant für komfortables Leben. Sie können Vollpension in luxuriösen Apartments und Unterkunft in einem gemütlichen, aber bescheidenen Zimmer angeboten werden. Sprechen Sie alle Ihre Wünsche bis ins kleinste Detail. Touristen kommentieren solche Hotels wie das Novotel Ambassador Suwon 5 *, das NEUE SUWON TOURIST HOTEL 3 *, das Hotel Aura 3 * und das Haeng Gung Chae Guesthouse.

Bei der Wahl eines Restaurants sollte man nicht vergessen, dass die Stadt Suwon für ganz Südkorea berühmt ist für seine atemberaubenden Gerichte aus Rindfleisch-Kalbi sowie russische Menüs, in denen Sie sogar Schwarzbrot und russischen Wodka finden. Erwähnenswert sind der Patio Club und die Restaurants Popeyes Louisiana Kitchen, Krispy Kreme und das Restaurant der nationalen Küche von Korea Yeyeon.

Hotels Suwon

Transport von Suwon

Die Stadt Suwon ist nicht nur eine große Metropole, ein Industriezentrum und eine Touristenstadt. Es ist auch ein sehr großer Verkehrsknotenpunkt von Südkorea. Hier finden Sie:

 • ein großer Bahnhof in Richtung des Zuges Seoul-Busan;
 • Station eines der Zweige der Seoul Metro;
 • durch die Stadt Suwon ist die Hauptautobahn von Südkorea - Seoul-Busan;
 • Suwon, Incheon International Airport und Gimpo Airport, der nur Inlandsflüge akzeptiert, sind durch regelmäßige Busverbindungen verbunden.

Transport von Suwon

Wie kommt man zur Stadt Suwon?

Die meisten Touristen kommen in Suwon von den internationalen Flughäfen Incheon oder Gimpo in Seoul an. Die Straßen in Südkorea sind in einem guten Zustand, und sogar eine geografische Entfernung von Objekten wird dadurch perfekt ausgeglichen.

Wenn Sie sich in einer anderen Stadt ausruhen und von dort aus nach Suwon fahren, können Sie die Dienste der Eisenbahn, Überlandbusse nutzen oder mit dem Auto fahren.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1