Tongeren

Tongeren

Tongeren este cel mai vechi, mai frumos și mai inspirat oraș din Belgia. După ce ați ajuns în ea, voi din prima secundă vă veți arunca complet într-o altă epocă, plină de necunoscut și interesant. Acest oraș a devenit un fel de memento a domniei lui Cezar și a vieții vechilor romani. El a supraviețuit o mulțime de evenimente, ale căror amintiri sunt păstrate în ochii lui. Doar nu credeți că Tongeren este un oraș plictisitor, dar dimpotrivă, are multe hoteluri, restaurante moderne și locuri de divertisment. De aceea este considerat un loc excelent în Belgia pentru o vacanță.

Vreme în oraș

Ca și în întreaga țară, climatul marin ușor predomină în orașul magnific Tongeren. În ea nu veți fi supărați de căderile de vară sau de zăpadă de iarnă. Vara, temperatura aerului se poate ridica la maximum de +23, o dată la două săptămâni, precipitațiile scad și nu există elemente. În timpul iernii, temperatura aerului este egală cu +5 grade, uneori acoperișul acoperă zăpada, dar nu există gheață și zăpadă. În Tongeren, cel mai bun timp pentru turism este perioada aprilie-septembrie.

Orașul insorit

Excursii și divertisment

Orașul vechi și frumos al Tongeren este plin de descoperiri și mistere. Acesta conține o istorie profundă a secolelor Î.H. Atracțiile sale sunt o adevărată relicvă a Belgiei și capodopere ale istoriei lumii. Desigur, fiecare călător nu pierde șansa de a merge prin ele și de a le cunoaște. Cele mai importante atracții din Tongeren, pe care orice turist ar trebui să le vadă, sunt:

 1. Bazilica Maicii Domnului (Onze-Lieve-Vrouwebasiliek). Acesta este situat aproape de stație, în piața Stadhuisplein.
 2. Începutul Sf. Ecaterina (Sint-Catharinabegijnhof). Una dintre atracțiile principale, care provine din 1239 îndepărtat.
 3. Cetati de ziduri (Stadsomwalling). Situat la 1 km de Bazilica Maicii Domnului.
 4. Castelul Herenelderen (Kasteel van Herenelderen). Se află la 4 km de gară.
 5. Biserica Sf. Martin (Sint-Martinuskerk). Situat în suburbiile orașului Tongeren.
 6. Primăria. Acesta este situat pe colțul Piața Mare.
 7. Muzeul Halo-Roman.

Excursiile în aceste locuri sunt extrem de interesante și informative. Potrivit pentru vizitarea copiilor.

Stagnantă Sfânta Ecaterina Muzeul Halo-Roman Primăria
Piața principală a orașului Bazilica Maicii Domnului Biserica Sf. Martin

Hoteluri în Tongeren

Nu sunt prea multe hoteluri în Tongeren, dar suficient pentru a vă caza rapid și convenabil în orice moment al zilei. Nu există toate categoriile în oraș, cele mai bune sunt cele care au primit patru stele. Ele se află în centru, costul vieții este echivalent cu 150 USD pe zi. Toate hotelurile din Tongeren sunt curate, confortabile, servesc micul dejun gratuit, există restaurante (baruri, cafenele) și o bună listă a serviciilor disponibile. Majoritatea turiștilor preferă să rămână în următoarele hoteluri:

 • Eburon Hotel 4 *;
 • Maison Sophie 4 *;
 • Huys van Steyns 3 *;
 • Boutique Hotel Caelus Vl 2 *.

În plus față de hoteluri din Tongeren există și alte opțiuni de trai: vile, apartamente, case de oaspeți, apartamente de închiriat. Acestea pot fi găsite cu ușurință în orice colț al unui oraș minunat și se pot stabili pentru o plată convenabilă pentru dvs.

Hotelul Eburon Camera Maison Sophie

Restaurante în Tongeren

Plimbări lungi și excursii la Tongeren, bineînțeles, îi vor plictisi pe toți călătorii și ar fi frumos în timpul lor să facă o pauză și undeva să vă împrospătați. Din fericire, în acest frumos oraș există o mulțime de cafenele, pizzerii, fast food, case de fripturi, baruri și restaurante șic. Ele servesc preparate din bucătăria națională, precum și din bucătăria franceză, europeană, chineză. În acest oraș puteți găsi cu ușurință un loc unde să vă puteți bucura, în care puteți petrece o seară romantică sau o vacanță zgomotoasă. În Tongeren, turiștii plăceau următoarele restaurante:

 • Magis Restaurant;
 • Restaurant Bazilik;
 • Restaurant Sjalotte.

În medie, o cină completă în aceste instituții se ridică la 200-500 de dolari.

Restaurant Bazilik Magis Restaurant

Drumul și transportul

Orașul magical Tongeren este situat pe malurile râului Eker, din partea de vest a provinciei Limburg, la 20 km de Hasselt, la 30 km de Liege și la 90 km de Bruxelles. Puteți ajunge acolo cu trenul și cu o mașină închiriată. Dacă mergeți în oraș cu feribotul de la Hasselt, petreceți în călătorie numai 25 de minute, iar din capitală - aproximativ două ore. Pentru a conduce cu mașina spre Tongeren din cele mai apropiate orașe, alegeți ruta N20 sau N3.

În orașul în sine, localnicii călătoresc cu mașina, taxiul, bicicleta, motocicleta sau cu transportul public. În general, infrastructura de transport din aceasta este bine stabilită. Puteți lua o mașină sau alte mijloace de transport în companii locale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 + = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: