Tradițiile din Luxemburg

Luxemburgul este un mic județ european, ale cărui trăsături caracteristice sunt un nivel înalt de viață, civilizație a populației locale. Vizitatorii de multe ori să acorde o atenție la reținere și desprinderea luxemburghezii, care sunt utilizate pentru viața liniștită, în cercul restrâns de rude și câțiva prieteni. Dar, în același timp, oamenii din Luxemburg rămân prietenoși și politicoși atât pentru noii veniți, cât și pentru cei pe care nu le cunosc.

Pe străzile orașului nu veți mai avea de martor o dispută verbală, deoarece particularitatea caracterului luxemburghez este echanimitatea. Paradoxal, dar cu răceală externă, locuitorii orașului răspund cu ușurință la problemele și nefericirea celorlalți.

Tradițiile și obiceiurile din Luxemburg

Turiștii care urmează să viziteze Luxemburgul trebuie să-și amintească regulile constante ale ducției - curtoazia și respectul față de populația indigenă. Condamnarea și critica care trebuie supuse iubitorilor de comportament zgomotos și înfricoșător, întârziate pentru activitățile planificate.

Una dintre caracteristicile Luxemburgului este și menținerea și amplificarea tradițiilor naționale. În acest scop, a fost creată o uniune culturală, sub autoritatea căreia se află istoria seculară a statului și tot ce este legat de el. Viața culturală a orașului este interesantă. Luxemburgii au o dragoste extraordinară pentru muzică, deci orașul are o mulțime de orchestre diferite. Și guvernul a stabilit premii în domeniul artei și literaturii, care ajută anual să găsească oameni talentați și să le dezvăluie oportunitățile.

În mod surprinzător, populația indigenă a orașului Luxemburg practic nu participă la viața de noapte a orașului. Facilitățile și evenimentele de recreere sunt destinate vizitatorilor, iar prețurile pentru divertisment sunt mult mai mari decât în ​​orice alt colț al statului.

Locuitorii ducatului se disting prin pedantrie, capacitate excelenta de a lucra, punctualitate, precizie in tot. Aceste trăsături ale luxemburghezilor au fost adoptate de germani și de vecinii francezi. Prin inovații în diferite sectoare ale vieții locuitorilor din Luxemburg sunt precaut și neîncrezători, probabil, atât de multe dintre beneficiile civilizației a fost mult timp în loc de viață al cetățenilor care funcționează bine.

Un fapt interesant despre Luxemburg este că infracțiunea este extrem de rară aici. Locuitorii orașului se cunosc în mod literal unul pe celălalt în persoană și este imposibil să se comită, și chiar mai mult, să ascundă infracțiunea. Dar, în ciuda acestui fapt, viața informațională a orașului este foarte dezvoltată, funcționează radioul și televiziunea, se produc ziare diferite.

Religia și totul despre ea

În ceea ce privește religia, majoritatea populației din Luxemburg pretinde creștinismul catolic. Odată cu aceasta, în țară se pot întâlni și reprezentanți ai protestantismului și iudaismului.

În plus, creștinii ortodocși trăiesc în Luxemburg. Sunt în mare parte imigranți din Rusia și Grecia. Ortodoxia este o religie recunoscută în țară, pentru a putea vizita biserici ortodoxe.

Devotamentul luxemburghezilor este atât de mare încât adesea puteți vedea oameni care se roagă și botează pâinea înainte de a începe să mănânce.

Tradiții și sărbători în Luxemburg

În Luxemburg, o mulțime de sărbători, care sunt sărbătorite cu plăcere de toți cetățenii, dar cel mai colorat și mai zgomotos este Emeshen. Se desfășoară în cursul zilei de luni de după Paste și este întotdeauna însoțită de bazari și vânzări, unde puteți cumpăra suveniruri realizate de artizani în cele mai bune tradiții ale județului.

Februarie în Luxemburg este luna de sărbătoare a festivalului Burgzondeg. Acest carnaval uimitor îi reamintește locuitorilor din apropierea Marelui Post.

Popular în locurile locale este festivalul Fuesent, care continuă sezonul de carnaval și este sărbătorit timp de trei zile: duminică, luni, marți. În acest moment orașul este decorat universal cu o multitudine de bile mascate.

Copiii locali sărbătoresc carnavalul copiilor Kannerfuesbals. Atributele de vacanță pot fi găsite în oricare din magazinele din oraș. Tradiția din Luxemburg este de a trata pe toți biscuiții speciali în fiecare zi de carnaval.

Primăvara a pregătit sărbători speciale: Sărbătoarea primelor flori, Ziua Sfântului Willybrord și Festivalul catolicilor Octave.

Ziua de naștere a Marelui Duce este foarte solemnă și pompoasă. Festivitățile și festivitățile sunt însoțite de o procesiune de torțe, un salut în onoarea monarhului.

Este demn de remarcat și festivalul de caritate Schobermes, sărbătorit de Luxemburg în august-septembrie al fiecărui an.
Capitala ducatului celebrează Festivalul de bere în septembrie.

În perioada martie-mai, în Luxemburg sunt organizate festivaluri de dansuri și pantomime. Fanii muzicii rock se pot bucura de compozițiile pe care le plac pe parcursul verii.

Festivalul Schueberführer atrage mulți oaspeți cu frivolitatea, spontaneitatea. Sarbatoriile de vin se pastreaza in Valea Moselle si dureaza pana toamna tarzie.

O procesiune de țărani și oi însoțită de muzică națională este considerată curioasă și ciudată.

Fapte interesante

În Luxemburg, există aproximativ o jumătate de milion de persoane, dintre care a treia sunt migranți din țările vecine care au venit să câștige bani. Restul - populația indigenă, care se numește burger de vară.

În Luxemburg, ca și în multe țări europene, problema demografică este puternic marcată. Timp de mulți ani rata mortalității depășește rata natalității. Salvează situația vizitatorilor care vin în țară în fiecare an.

După cum ați observat, tradițiile și ritualurile Luxemburg naționale sunt destul de variate și fiecare dintre oaspeții vor putea găsi ceva pentru toată lumea. Când planificați o excursie, este important să determinați în prealabil scopul călătoriei. Dacă veniți să se bucure de atmosfera orașului și se bucură de obiective turistice, este mai bine să vină în offseason, atunci când nu este aglomerat în țară. Dacă doriți să deveniți membru al festivaluri și carnavaluri, pentru a plonja într-o liberă și o viață puțin sălbatică, este mai bine să vină la Luxemburg, pentru perioada mai-octombrie. În acest moment sunt sărbătorite multe sărbători naționale, pe care veți putea să le vizitați.

Piața de Crăciun în Luxemburg Dansuri naționale din Luxemburg
Festivalul vinului tânăr Copiii de carnaval Kannerfuesbals

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 2 =