Tradițiile din Muntenegru

Tradițiile din Muntenegru

Muntenegru este o țară mică, a cărei soartă a căzut cu o mulțime de teste sub forma unor războaie constante. Locuitorii țării sunt oameni mândri, curajoși și iubitori de libertate. Obiceiurile și tradițiile Muntenegrului sunt strâns legate de istoria și încercările sale, prin care această țară muntoasă a trecut de secole, precum și de multinaționalitatea acesteia.

Cea mai mare parte a populației țării este formată din muntenegreni (43%), sârbi (32%) și bosniaci (8%). Zonele de coastă au fost alese atât pentru șederea permanentă, cât și pentru vacanțele de vară ale străinilor, dintre care mulți sunt ruși, italieni și germani. Un astfel de amestec de popoare a amânat amprenta asupra culturii Muntenegrului, a tradițiilor și obiceiurilor sale.

Scurtă caracteristică a muntenegreni

Dacă încercați să generalizați tot ceea ce este cunoscut despre muntenegreni, veți obține ceva de genul:

  1. Hospitality. Oaspeții din Muntenegru sunt întâmpinați cu un suflet: o masă bogată, cu multe tratamente, atenție și îngrijire. Dar chiar și cei care vin ar trebui să fie politicoși: în Muntenegru proprietarii sunt încurajați să dea daruri mici.
  2. ospitalitate

  3. Încetineală. O caracteristică distinctivă a locuitorilor din zonă este calmul pe calea încetinirii și încetinirii. Există chiar și multe cuvinte care caracterizează în mod viu această trăsătură de caracter. De exemplu: "Un om se naște obosit și trăiește să se odihnească" sau "Nimeni nu a murit din odihnă". Astfel de inscripții adesea decorează produse de suveniruri.
  4. Curaj. Această trăsătură caracteristică este principala valoare a muntenegreni.
  5. Familie. Muntenegru tradiții familiare adorate profund. Toate sărbătorile și evenimentele importante sunt sărbătorite în cercul familiei. Dacă aveți nevoie brusc de ajutor, membrii ei vor fi primii la salvare.

Ce altceva trebuie să știți despre locuitori?

Muntenegru este profund onorată de istorie, respectă tradițiile și obiceiurile care au venit din adâncurile secolelor. Deci, de exemplu, atunci când întâlnirea muntenegreni se agită mâinile. Săruturile și îmbrățișările nu sunt interzise, ​​însă acest lucru este permis doar în rândul prietenilor apropiați. Țara este foarte îndrăgită de vin, dar bețivii nu sunt respectați aici. Dar majoritatea locuitorilor de sex masculin respectă foarte mult fumatul, pe stradă, pe plajă, pe cluburi există o mulțime de fumători. Muntenegrenii nu ar trebui să vorbească despre vrăjmășie națională sau religioasă, dar deschiderea, capacitatea de a susține o conversație pe teme seculare sunt foarte binevenite.

În concluzie, putem spune că nu este greu să faci prieteni și să înțelegi locuitorii din Muntenegru, cunoscând obiceiurile și tradițiile lor. Sunt persoane frumoase, prietenoase și pozitive, care sunt mereu fericite să găzduiască oaspeți.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: