Vacanțe cu copii în Albania

Călătoria cu copiii poate aduce o mulțime de plăcere și poate părea o adevărată tortură și depinde în principal de locul în care vă odihniți și de condițiile de ședere acolo. În acest articol vă vom spune despre restul copiilor din Albania.

Ar trebui să merg în Albania cu copiii?

Stațiunile din Albania au început să câștige popularitate, nu știm prea multe despre ele, deci această întrebare este destul de naturală. Desigur, în Albania, o vacanță minunată pe plajă este posibilă pe mare cu copii. Există mai multe stațiuni, în mod ideal confortabile pentru întreaga familie.

Odihnește-te în Sarande

Acest oraș este perfect pentru cei care se bucură de o vacanță liniștită și relaxantă, cu copii mici. Nu există loc pentru petreceri de noapte zgomotoase. Dar există o mulțime de restaurante bune, birouri turistice.

Majoritatea hotelurilor locale au 3-4 stele, iar cazările cu copiii în ele vor fi foarte confortabile. Iată câteva dintre ele:

  1. Brilant este un hotel cu trei stele. Acesta este situat pe prima linie maritimă, care poate fi deosebit de convenabilă pentru părinți. Acest hotel are plajă proprie cu șezlonguri și un restaurant cu preparate din bucătăria locală, în apropiere se află un magazin alimentar.
  2. California este un alt hotel de trei stele. Are tot ce aveți nevoie pentru oaspeții cu copii. Camerele sunt dotate cu aer condiționat. Hotelul dispune de un restaurant, cafenea, magazin de suveniruri, ceea ce înseamnă că puteți obține tot ce aveți nevoie pentru o ședere de calitate cu copiii, fără a merge departe de cameră.
  3. First Andon Lapa este un hotel cu o locație ideală. Pe de o parte, este situat în apropiere de mare, pe de altă parte - la centrul orașului este, de asemenea, în termen de ușor. În plus, restaurantul hotelului pregătește mâncăruri delicioase, la cerere se pot găti separat pentru copii.

La cerere, toate aceste hoteluri pot oferi pătuțuri. Numărul lor depinde de numărul selectat.

De la distracția pentru copii în Saranda există tot felul de atracții de apă, locuri de joacă. Iar adolescenții, cu siguranță, vor atrage o rezervă arheologică.

Plaja din Saranda Hotel Brilant Primul Andon Lapa

Vlora

Nu este un loc mai puțin potrivit pentru odihna cu copii în Albania Vlora. Acest loc este renumit și pentru tăcerea și lipsa oamenilor. Plajele de aici sunt nisipoase cu nisip alb, peisajele sunt pitorești, iar culturile de citrice sunt excelente pentru mersul cu copiii. Printre altele, această stațiune este considerată a fi cea mai curată din țară.

Cei mai renumiți dintre turiștii cu hoteluri pentru copii sunt:

  1. Hotelul de patru stele Liro. Camerele cu aer condiționat de la acest hotel au o baie privată și un duș. Toate camerele au un balcon mobilat cu vederi superbe la mare, astfel încât puteți respira aer curat fără a părăsi chiar camera.
  2. Hotelul Lungomare, deși o clasă de mai jos, îi oferă vizitatorilor cele mai bune condiții. Pentru oaspeții cu copii, serviciile de spălătorie sunt deosebit de relevante.
  3. Un alt hotel de patru stele, Hotel Partner este renumit pentru camerele sale cu izolare fonică, care vă va permite copilului dvs. să se bucure de odihnă și liniște în orice moment al zilei.
  4. Hotel New York vă va încânta copiii cu un loc de joacă special amenajat pentru copii și un meniu gustos.

Apropo, în plus față de hoteluri bune, în oricare dintre aceste stațiuni puteți găsi apartamente care sunt închiriate. Această opțiune este adesea preferată prin simpla odihnă cu copiii.

Stațiune ecologică Vlora Loc de joacă în hotelul New York Hotel Liro

Caracteristici ale unei vacanțe cu copii în Albania

După ce ați ales o stațiune cu ecologie excelentă și plaje nisipoase, merită să planificați timpul de călătorie. Aici recomandarea este una: cu copiii, odihna în Albania ar trebui să se facă în timpul verii. În acest sezon puteți evita răcirea bruscă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − 8 =