Vacanțe în Chile

Statul latino-american din Chile este considerat una dintre destinațiile cele mai interesante pentru recreere și turism. Nu fiecare țară se poate lauda cu o varietate de divertisment pe care un turist o poate alege. Chile alege iubitorii de vacanță pe plajă și scufundări, pârtii de schi și alpinism vârfurile abrupte ale Anzilor, precum și iubitorii de istorie antică și misterioasă a indienilor și cuceritori.

În multe privințe, acest lucru se datorează localizării, caracteristicilor geografice și climatice ale statului. Această țară care se întinde de la nord la sud are o istorie originală veche de secole. Geografic, este la vest de valurile Oceanului Pacific și sistemul de munte Anzi se extinde de-a lungul întregii țări.

Cum poți organiza o vacanță în Chile?

Vacanțe de plajă

Cei care preferă o vacanță pe coasta oceanului, îl pot găsi cu ușurință în Chile. Și un loc ideal pentru ei înșiși vor găsi iubitorii de recreere izolate și cei care iubesc să aibă o infrastructură dezvoltată în apropiere. Există o mulțime de plaje semi-sălbatice, și urbane, iar linia de coastă este incredibil de curată, atât pe prima, cât și pe a doua.

Multe orașe din Chile vor fi mulțumite de un număr mare de plaje cu infrastructură dezvoltată, printre care puteți numi:

 1. Orașul Antofagasta - oferă o mare selecție de plaje, vă puteți relaxa cu un confort maxim.
 2. Orașul Arica - plajele sale se întind pe o lungime de peste 20 km, iar printre ele va exista cu siguranță o plajă care se va potrivi cu unul sau alt turist.
 3. Plaja din Antogafasta Plaja din orașul Arica
 4. Orașul stațiune Viña del Mar este de asemenea renumit pentru numărul mare de plaje și infrastructura dezvoltată.
 5. Plajele din orașul Valparaiso, care sunt o mare varietate aici. Golful Valparaiso este locul cel mai preferat de cunoscători ca se bucură de o pauză de relaxare pe plajă și scufundări, pescuit și surfing.
Stațiunea Viña del Mar este un loc minunat pentru relaxare Plaja din orașul Valparaiso

Pentru cei care doresc să se relaxeze mai calm și retras, puteți recomanda astfel de plaje chilian:

 1. Plaja La Virgen, situată în apropierea orașului Coquimbo, este la 35 km sud de faimosul golf Bahia Inglesa. nisip alb fin, apa turcoaz limpede, lipsa de valuri mari - toate acestea fac plaja un loc ideal pentru familii, mai ales cu copii mici.
 2. Plaja Anaken - este pe Insula Paștelui să ajungă la ea, va trebui să zboare aproximativ 5 ore cu avionul din capitala Santiago. Apoi trebuie să ajungi din orașul Anga Roa cam 30 de minute. Dar, desigur, merită să depășim o astfel de distanță pentru a vă bucura de o priveliște uimitoare care se deschide spre palmieri, mare și munți. Vizitarea plajei este recomandată din noiembrie până în martie, restul timpului fiind caracterizată de vreme ploioasă.
 3. Plaja La Virgen Plaja Anakin
 4. Dar în secluded același timp, au toate serviciile necesare, sunt plaja cu trei dimensiuni mici, situat vizavi de Capul El Morro, la 60 km de orașul Copiapo. Ele sunt ideale pentru cuplurile care au copii.
 5. Plaja Playa Blanca - un loc sălbatic în care nu există comunicații mobile, electricitate și infrastructură. Dar peisajul, care se deschide aici la punctul de vedere al călătorilor care au ajuns la el, este cu adevărat uimitor. Acest lucru se datorează faptului că în apropiere se află Desertul Atacama, în care vă puteți simți pe Marte. Plaja poate fi accesată în 30 de minute de la Huasco, în Parcul Național LLanos de Challe.
 6. Plaja Pichilemu este la 20 de minute de orașul cu același nume. Este extrem de popular cu surferii, precum și cu cei care preferă o sărbătoare "sălbatică".
 7. Plaja Los Piqueroos, situată pe teritoriul unui parc național, la 40 km nord de orașul Chanaral. Datorită țărmului său stâncos, precum și a prezenței valurilor înalte, plaja este în primul rând potrivită pentru iubitorii de relaxare extremă.
Plaja Playa Blanca Plaja Pichilemu Plaja Los Locales

Alpinism și turism alpin în Chile

După ce vă odihniți pe plajă, în Chile vă puteți bucura imediat de schi și snowboarding. Stațiunile de schi sunt bine dezvoltate și au o infrastructură excelentă. Urcarea spre stâncile stâncoase din Andes este strict controlată de serviciul de siguranță alpinismului.

Cele mai cunoscute statiuni de schi sunt:

 1. Portillo - este titlul celei mai bune și mai vechi stațiuni de schi din țară. Din toate părțile este înconjurată de munți înalți, protejați în mod fiabil de vânt. Datorită acestui fapt, puteți schia cu maximum de confort. Se va simți excelent, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, deoarece Portillo are rute de diferite nivele de complexitate. Stațiunea este situată la o distanță de 164 km de Santiago, dacă plecați de acolo, atunci drumul spre ea va dura aproximativ 2 ore.
 2. Portillo - cea mai veche statiune de schi din Chile

 3. Sierra Mirador este o stațiune care nu are analogii în lume, deoarece este situată pe malul oceanului. Orientarea locației sale este orașul Punta Arenas.
 4. Lagunillas - singura stațiune non-profit din Chile, se caracterizează printr-o atmosferă foarte calmă. Acesta este situat la 16 km de orașul San Jose de Maypo, în zona Santiago.
 5. Valle-Nevado - este considerat cea mai modernă stațiune din Chile, se bucură de o mare popularitate printre schiorii profesioniști, deoarece există o mulțime de trasee dificile. Locația Valle Nevado este pantele Munților El Plomo.
 6. Complexul stațiunilor Farellones - El Colorado - La Parva, care împreună constituie cea mai mare zonă de schi din America de Sud. Este interesant să-și petreacă timpul cu snowboarderii, datorită prezenței unui parc special pentru ei.
Lagunillas - una dintre cele mai liniștite stațiuni Valle Nevado - cea mai modernă stațiune din Chile

Tururi de excursii

Chile este incredibil de bogată în frumusețea naturală pe care mulți turiști vor dori să o vadă cu ochii lor. Iată doar câteva dintre ele:

 1. Fiind în capitala, orașul Santiago, merită să vizitați muntele San Cristobal. Este remarcabil că la vârf este așezată o statuie a Fecioarei Maria, patronul orașului, iar în jurul muntelui există un parc pitoresc și o rezervă. Ridicarea se poate face cu ajutorul unui funicular, vederi care se deschid de sus, pot cuceri imaginația și rămân în memorie sub forma unor fotografii frumoase.
 2. Muntele San Cristobal Statuia Fecioarei Maria pe dealul San Cristobal
 3. Desigur, este imposibil să nu vizitați cel mai faimos punct de reper al țării - Insula Paștelui, situată la o mică distanță de continent. Insula este renumită pentru statuile vechi de piatră de dimensiuni uriașe, care de-a lungul secolelor s-au uitat în depărtare, dincolo de orizont, prin imensitatea oceanului.
 4. Insula Pastelui - una dintre cele mai faimoase atracții din Chile

 5. În partea de sud a țării se întinde vastul teritoriu al Patagoniei, în ciuda condițiilor climatice dure, acest loc nu va lăsa pe nimeni indiferent. Atracția principală a Patagoniei este parcul Tores del Paine, care este inclus în lista patrimoniului UNESCO.
 6. Patagonia este unul dintre cele mai pitorești locuri Parcul Național Tores del Paine din Patagonia
 7. Când călătoriți cu mașina, puteți vizita sudul țării și a vedea lacul vulcanic Todos los Santos, în jurul valorii de vederi pitorești: apele albastre ale lacului contrastul cu nori albi și vegetație verde strălucitor.
 8. Lacul vulcanic al lui Todos los Santos

 9. Iubitorii muzeului trebuie să viziteze Muzeul chilian de artă pre-columbiană, care colectează colecții de descoperiri înainte de perioada marilor descoperiri geografice. Există un muzeu în Santiago.
 10. Muzeul chilian de artă pre-columbiană

 11. Chile are un număr incredibil de opțiuni de petrecere a timpului liber care pot fi oferite turiștilor. După ce am vizitat această țară, nimeni nu va rămâne indiferent și va găsi cu siguranță cum să-și petreacă timpul în funcție de preferințele individuale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 23 = 32