Visa către Trinidad și Tobago pentru ruși

Visa pentru ruși

Paradisul exotic al insulei Trinidad și Tobago are o atitudine moderată, loială și moderată, față de turiști. Dacă este suficient ca cetățenii ruși și bieloruși să viziteze țara să prezinte un pașaport străin, locuitorii din Ucraina și Kazahstan vor trebui să transpire puțin, colectând documentele pentru emiterea unui permis. Dar pentru toată lumea, este important să vă amintiți, dacă vă decideți să vă petreceți o altă vacanță în statul insular, părăsiți tinuta de camuflaj acasă, deoarece pseudo-militarii pe teritoriul insulei nu sunt permise.

Obligațiile privind vizele

În 2016, rezidenții Rusiei și Belarusului pot vizita o țară exotică fără permisiune specială, în cazul în care durata călătoriei nu este mai mare de 14 zile. Dar dacă doresc să-și extindă concediul pentru ei, precum și locuitorii țărilor vecine, vor trebui să se adreseze Ambasadei Britanice pentru permisiunea de a intra în Trinidad și Tobago.

În plus, fiecare turist ar trebui să aibă un bilet dus-întors, rezervări hoteliere, o viză de tranzit britanic (deoarece nu pot fi făcute zboruri directe din Rusia spre insule, tranzitul spre Trinidad și Tobago va trece prin alte țări), un card de migrare completat. Dacă ați vizitat recent țările cu o epidemie de febră galbenă, veți avea nevoie, de asemenea, de un certificat de vaccinare împotriva bolii.

Reguli generale pentru eliberarea vizelor pentru Rusia, Belarus, Ucraina și Kazahstan

Pentru a obține o viză pentru Trinidad și Tobago, rușii și rezidenții țărilor vecine vor trebui să colecteze o anumită listă de documente.

 1. Pașaport. Perioada de valabilitate nu ar trebui să se încheie în șase luni. Este important ca documentul să aibă cel puțin trei pagini gratuite. Este important să puteți lipi o viză acolo.
 2. Profil. Pentru a face acest lucru, vizitați site-ul Serviciului de migrație al Regatului Unit. După aceasta, documentul este tipărit, iar secțiunea manuală este introdusă în secțiunea dreaptă.
 3. Două fotografii color 3,5x4,5 sm.
 4. Un document care poate confirma disponibilitatea fondurilor pentru finanțarea călătoriei, și anume, un extras din contul bancar, o fotocopie a acestuia, o chitanță pentru salarii. Este important să nu confirmați prosperitatea materială dacă prezentați un certificat obișnuit de schimb valutar, numerar, documente pentru proprietăți imobiliare și proprietate personală. Dar, cu ajutorul copiilor acestor documente, puteți spori semnificativ șansele de a obține un permis de viză.
 5. Referința de la locul de muncă, cu indicarea coordonatelor, poziției și salariului, cu semnătura directorului și a contabilului-șef.
 6. Întreprinzătorul individual are nevoie de o copie a certificatului de înregistrare a IP / PBUH și un certificat de înregistrare la autoritățile fiscale.
 7. Un pensionar este obligat să copieze certificatul de pensie, el va trebui, de asemenea, să ia un certificat de la locul de muncă al persoanei care va finanța călătoria.
 8. Studentul va avea nevoie de un card de student, un certificat care să ateste că studiază cu adevărat, un certificat de la locul de muncă al persoanei care va finanța călătoria.
 9. Un elev va avea nevoie de un certificat care să ateste că studiază cu adevărat, un certificat de la locul de muncă al persoanei care va finanța călătoria.
 10. Pașaport străin de standardul vechi.
 11. O invitație care indică datele călătoriei, scopul, numele hotelului și alți participanți la călătorie. De asemenea, este necesar să se precizeze data nașterii sateliților, să se înregistreze numărul documentului lor străin. Sau puteți folosi confirmarea rezervării de la hotel.
 12. De asemenea, este necesar să se furnizeze o rezervare sau o copie a biletelor de bilet dus-întors.

Fiecare dintre documentele enumerate trebuie să fie prezentată în limba engleză sau să fie atașată la acestea o traducere. Nu este nevoie să certificați traducerea. Toate documentele trebuie să fie fotocopiate. După completarea chestionarului, veți primi instrucțiuni la oficiul poștal cu adresa pe care trebuie să o afișați pentru depunerea tuturor documentelor.

Procedura de eliberare a unei vize pentru Trinidad și Tobago durează între cinci și treizeci de zile lucrătoare. Nu se știe exact cât va dura procesarea aplicațiilor. Totul va depinde de volumul de muncă al consulatului și de eficiența personalului din serviciul de migrație.

Taxa de viză

Plata pentru o viză în Trinidad și Tobago va fi de 83 USD. Dacă trebuie să trimiteți documente Ministerului de Externe al țării, o sumă suplimentară de 116 dolari poate fi luată de la dvs. Plata se face electronic folosind cardurile de credit și de debit imediat după completarea formularului de solicitare.

Dacă este nevoie să trimiteți documente la Ministerul Afacerilor Externe al țării, taxa suplimentară trebuie plătită la biroul de bilete al centrului de viză.

Caracteristici de intrare și ieșire din țară

Intrarea în Trinidad și Tobago

Există câteva caracteristici la intrarea în Trinidad și Tobago. După cum au raportat călătorii particulari, polițiștii de frontieră nu știu întotdeauna că cetățenii Federației Ruse și Belarus pot intra în țară fără a prezenta un permis de viză. Prin urmare, există cazuri când există dificultăți asociate cu trecerea frontierei.

Pentru a evita neînțelegerile, este necesar să se efectueze o imprimare de pe site-ul serviciului de frontieră unde va fi prezentată o listă a țărilor care permit intrarea fără vize. Și, în sfârșit, rețineți că atunci când plecați de la Trinidad și Tobago cu turiștii, începând cu vârsta de șapte ani, se colectează o taxă, care este de aproximativ 17 USD.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: