Yermasoyia

În orașul minunat, însorit, Limassol, în Cipru, una dintre principalele zone turistice este Germasogeia. Această zonă nu este la fel de "vie", în comparație cu zona centrală, dar acesta este farmecul acesteia. Germansoy sa îndrăgostit de turiști pentru pace, liniște, cantine confortabile, un terasament însorit și o plajă curată. Rata criminalității este foarte scăzută aici, astfel încât să puteți merge pe străzile districtului în orice moment al zilei. Dar să nu credeți că în Germasoye este absolut plictisitor. Vă vom spune toate avantajele de a petrece și petrece vacanțe în zonă.

Plajă și divertisment

Întregul farmec de odihnă din zona Limassol Germasoye este tăcerea și liniștea. O astfel de atmosferă minunată de relaxare este potrivită pentru familiile cu copii mici și cuplurile îndrăgite. În Germasoye, cel mai popular loc pentru divertisment este Beach Beach, care este renumit în toată Limassol pentru curățenia și confortul său. Langa aceasta exista cateva hoteluri in care poti sa te opresti in orice moment al zilei.

Pe malul Calei de Plajă există mici cafenele și o discotecă, care începe la ora 19.00. Deseori găzduiește petreceri pe plajă, astfel încât plaja din Piața Germasogeia Beach este considerată un loc favorit pentru tineri și oameni de partid. Partea de jos a țărmului este nisipoasă și curată, o fâșie de dimensiuni mari oferă posibilitatea de a vă relaxa pe plajă cu copiii. Singurul dezavantaj al traseului de plajă este aglomerat în timpul sezonului turistic, astfel încât oricine dorește să se relaxeze pe el ar trebui să vină chiar de dimineață pentru a găsi un loc convenabil.

Nu departe de plaja din Germasoye se află un mic parc "Dasudi". Este perfect pentru a vă relaxa cu copiii, pentru a juca sporturi sau pentru a vă plimba. Există atracții pentru copii, există trasee speciale de biciclete și stații de închiriere cu role. Parcul în sine este destul de luxos, verde, și locația sa apropiată de mare oferă aer curat proaspăt tuturor vizitatorilor. În parc sunt mici tarabe cu înghețată, cafea și limonadă. Acest loc este ideal pentru odihnă și inspirație.

Strada Yermasoyia Beach Beach Cale
Parcul Dasoudi Alley în parcul Dasoudi

Unde să stați?

Pe teritoriul Germanasiei există cinci hoteluri excelente de diferite clase. În principiu, acestea sunt situate în apropierea liniei de coastă, astfel încât ferestrele camerelor oferă priveliști uimitoare, iar aerul din ele este saturat de marea proaspătă. Cele mai populare printre turisti sunt:

  • Royal Apollonia 5 *;
  • Londa 5 *;
  • Complexul Santa Barbara 4 *;
  • Corina Suites Apartamente 4 *;
  • Blue Oasis Gardens 3 *.

În aceste hoteluri puteți petrece un moment minunat, dar vă va ajuta în acest personal prietenos experimentat. Pe teritoriul lor există restaurante și cafenele minunate, unde puteți să vă reîmprospătați oricând cu mâncărurile dvs. preferate din bucătăria locală. Costul de trai în hoteluri de cinci stele este de 200-230 de dolari, în funcție de tipul de cameră.

În Germasoye puteți să stați nu numai în hoteluri, dar și în apartamente de închiriat. O mulțime de locuitori locuiesc în apropierea plajei la prețuri rezonabile (900-1200 de dolari pe lună).

Royal Apollina Camere în complexul Santa Barbara Piscină în hotelul Londa

Sursă de alimentare

În Germasoye veți găsi multe locuri la mese gustoase și satisfăcătoare cu întreaga familie. O mulțime de cantine confortabile și restaurante de lux sunt situate pe partea de malul raionului, dar pe alte străzi veți găsi locuri potrivite care să vă satisfacă complet cerințele. Cele mai populare și cele mai bune restaurante din Germasoye sunt:

  1. Restaurantul Cabin servește preparate din bucătăria mediteraneană și grecească. Costul cina în ea (cu băuturi incluse) costă 225-400 de dolari. Este aproape de plajă.
  2. My Miniatures este un restaurant francez în centrul orașului Germasogeia. Pentru a lua masa în totalitate, trebuie să plătiți 130-220 de dolari.
  3. Restaurantul Santa Maria este un mic restaurant din centrul orașului Germasogeia. Acesta servește preparate din bucătăria mediteraneană, cina costă 90-110 de dolari.
Restaurantul Santa Maria Bar counter in My Miniatures Restaurantul de cabină

Cum să ajungem acolo?

Germasogeia se află practic în centrul orașului Limassol, astfel că accesul în zonă nu va fi dificil pentru nici un turist fără experiență. Puteți ajunge la ea cu autobuzul numărul 13 sau cu taxiul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 69 = 73