Zagradzhe | hounslowtw3.net

Zagradzhe

Zagradzhe

"Perla Mediteranei" - așa numită adesea magnificul Muntenegru de către localnici și numeroși călători. Această țară este un adevărat paradis al plajelor de nisip roz, al munților maiestuoși, al râurilor rapide și, desigur, al monumentelor istorice de arhitectură. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă relaxa în acest ținut magic este orașul Zagradzha (Zagradje), pe care îl puteți vizita oricine se poate bucura de cultura distinctivă a Muntenegrului și de a cunoaște mai îndeaproape tradițiile și obiceiurile locale.

Informații generale

Zagradzha este o așezare mică în sudul Muntenegrului, nu departe de orașul Sutomore. Potrivit statisticilor, în ultimii ani populația a crescut semnificativ, iar astăzi în localitate trăiesc aproximativ 200 de locuitori - în special muntenegreni și sârbi indigeni, a căror vârstă medie este de 42,5 ani.

În ceea ce privește condițiile meteorologice, clima din Zagradje este caldă și moderată. Temperatura medie anuală este de + 8,5 ° C În ciuda unei cantități semnificative de precipitații chiar și în lunile secetoase, acest mic oraș este o destinație turistică populară și una dintre cele mai bune stațiuni din țară.

Atracții din Zagrej

Zagradzha a devenit faimos în primul rând ca un oraș minunat, în care atracțiile principale și preferate ale multor călători sunt:

 1. Plaja Malevik. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă relaxa pe coasta Adriaticii. Pe plajă există multe atracții interesante pentru turiști, în plus, Malevik este cunoscut pentru nămolul curativ, care ajută la piele și boli cardiovasculare.
 2. Plaja din Zagradzha

 3. Cetatea lui High-Nehai. O altă atracție locală pe care trebuie să o vizitați în timpul unei excursii la hotel Zagradzhe. Fortul are o istorie lungă, după cum reiese din articole din trei culturi diferite găsite pe teritoriul său. Ghidurile și ghidurile experimentate sunt sfătuite să meargă într-un tur al cetății seara pentru a găsi un apus magic.

Catering și cazare

Din moment ce Zagradzha nu diferă în mărime, infrastructura turistică aici este slab dezvoltată. În întreg orașul există doar câteva hoteluri și hoteluri, dintre care cele mai bune, după recenzii, sunt:

 • Vila Oktopus;
 • Hotel Fleur de Orange;
 • Vila Gerbera;
 • Vino în apartament din nou.

Hotel Fleur de Orange

Există, de asemenea, câteva unități de catering în oraș: mai multe cafenele și 2 restaurante pentru gătit la domiciliu. Din mâncărurile muntenegrene, care merită încercate în Zagrad, cele mai populare printre turiștii sunt:

 • supă de pește "chorba";
 • miel preparat;
 • cuțite "Pleskavitsa";
 • terci de "tsitsvara".

Fish chorba este un fel de mâncare populară în Zagrad

Cum să ajungem acolo?

Orașul Zagradje este la numai 20 de minute distanță de portul principal al țării și unul dintre cele mai populare orașe din Muntenegru - Bar. Puteți să depășiți această distanță cu taxiul sau cu autobuzul. Programul trebuie specificat în prealabil la stația locală de autobuz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − 40 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: