Guayaquil

Guayaquil - poate fi numit în siguranță un oraș în care, în ciuda spiritului modern al vremurilor, ar putea fi păstrate monumente unice ale arhitecturii coloniale. Este situat deasupra coastei Pacificului, pe râul Guayas, care a dat numele acestei zone. Numele complet al orașului - Santiago de Guayaquil - rădăcini clar audibile spaniole, arătând spre originea sa, care este asociat cu celebrul spaniol Conquistador Sebastián de Belalcázar. Rămânând cel mai mare oraș din Ecuador, Guayaquil, care este al doilea ca mărime, cu excepția capitalei Quito, întâlniri pe tot parcursul anului de turiști din toate colțurile lumii, de fiecare dată surprinzătoare pentru atractii unice, plajele sale pitorești și o atmosferă exotică de contraste, care a găsit expresia în fiecare stradă oraș.

Pentru a Guayaquil cu avionul

În Ecuador, Guayaquil își păstrează statutul de centru cultural, deoarece există mai multe instituții de învățământ superior, Conservatorul Național și Academia de Pictura.

Cea mai optimă cale de a ajunge la Guayaquil este să luați avionul care va urma de la Quito. Cei care preferă excursii lungi cu autobuzul, care durează 24 de ore, pot utiliza autobuzul, care merge zilnic din orașul Lima.

Aeroportul Guayaquil are statut internațional. Numele său complet seamănă cu Aeroportul Internațional numit după Jose Haokin de Olmedo. Acesta este situat în apropierea centrului orașului, așa că înainte de a ajunge chiar și cu blocaje, va fi posibil să ajungeți cu ușurință în 15 minute pentru doar cinci dolari. Aeroportul acceptă atât zboruri locale, cât și avioane provenind din țări europene.

Portul Guayaquil Este o bază navală, care se distinge prin cea mai importantă valoare comercială, deoarece toate importurile sunt primite prin ea. Pentru turiști, portul poate fi interesant din iunie până în septembrie, când vizitatorii au deschis o zonă specială cu care este convenabil să observe balene.

Aeroportul Guayaquil Portul Guayaquil

Ce este interesant pentru turiștii din Guayaquil?

Nu numai economia și portul situat aici sunt caracterizate de acest oraș, dar, desigur, în locuri pe care turistii se grăbesc de obicei să le vadă. Deci, este recomandat să începeți să cunoașteți atracțiile turistice din Guayaquil Embankment de Simon Bolivar. Aici oaspeții și localnicii preferă să meargă. Merită acordată atenție construcției destul de bine cunoscute Rotunda, care este o delicatesă a steagurilor mai multor state. Pentru a scăpa de soarele fierbinte, turiștii vor putea Las Peñas, unde străzile pietruite se încrucișează reciproc sub "capacul" copacilor de eucalipt. Nu departe de aici este un parc istoric, în care se amestecă atmosfera pădurii tropicale, mangrove și câmpiile. Nu va fi dificil pentru a satisface papagali colorate, nu se încadrează tăcut pentru un minut, să ia o fotografie cu maimutele paianjen, a se vedea Caiman, tapir și Ocelot.

În inima orașului este pătratul Seminarul parcului, pe care există un imens Catedrala Sf. Petru. Pe lângă acestea, pe teritoriul zonei turistice așteaptă numeroase magazine și restaurante.

Guayaquil - promenada lui Simon Bolivar Guayaquil cartier Las Peñas

Iubitorii arhitecturii vor fi cu siguranță interesați de aspectul turnului ceasului, care este legat de stilul maur. Îi admir frumusețea ei reuși în partea de sud a Plaza Civic, în cazul în care, întâmplător, este o sala foarte populară piață turistică și o galerie de artă. A face o achiziție, este în valoare de o plimbare de-a lungul aleii vechi Numa Pompilius-Llona, ​​afunda involuntar călători în trecutul îndepărtat al orașului istoric colonial.

Bucurați-vă de o priveliște uimitoare a Guayaquil de pe un deal numit Santa Anna. Acest loc este, de asemenea, minunat pentru întâlniri romantice. Turiștii care preferă să-și bâlbâie nervii pot merge cu o excursie la Cimitirul Central, pe teritoriul căruia există un număr mare de monumente antice și mausolee. În acest panteon special din cele mai vechi timpuri, există numeroase sculpturi și statui aparținând lucrărilor marilor maeștri italieni.

Un loc special în Guayaquil este ocupat de muzeu, deoarece sunt mulți aici și toate sunt destul de diverse în expozițiile lor. Cele mai populare printre turisti sunt: ​​Muzeul de Antropologie si Arta, Muzeul Nachim Issias, Muzeul Muzeului Central al lui Banco din Abirto si altele.

Astăzi, orașul Guayaquil este, pe de o parte, capitala economică și, pe de altă parte, centrul turistic dezvoltat al Ecuadorului.

Cu toate acestea, excursii și vizite la locuri interesante sunt departe de tot ceea ce turiștii pot face. În special ar trebui să fie remarcat și vacanță pe plajă. Este posibil aici datorită zonei de coastă excelente. Printre cele mai populare locuri de vacanță pe plajă se alocă în mod tradițional:

  • plaja din Los Frailes, unde vizitatorii pot sta chiar și pentru o noapte sau câteva zile, prin închirierea unei case pe coastă;
  • coasta de sud a orașului Guayaquil este un loc ideal pentru odihnă activă, în special windsurfing.
Guayaquil - plaja din Los Frailes Coasta de Sud a Guayaquil

Astfel, ținând cont de diversitatea de atracții și opțiuni de divertisment, putem spune fără echivoc că turiștii vor primi o mulțime de emoții pozitive de la șederea în acest oraș, și fotografii Guayaquil în cele mai bune calități sale vor aminti mult timp unică de timp petrecut.

Guayaquil - Muzeul de Antropologie și Artă Zona Plaza Sivik din Guayaquil Guayaquil

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

28 + = 38