Hulhumale

Una dintre cele mai bune insule din Maldive este Hulhumale (Hulhumale). A fost creat artificial și nu este departe de Male. Apropierea capitalei îl face convenabil pentru un sejur confortabil.

Informații generale

Hulhumale a început să construiască în 1997, când arhipelagul a început să piardă catastrofal teritoriul liber. Am construit-o din material care a fost extras din fundul unei lagune superficiale, situată în apropiere. Deschiderea oficială a avut loc în 2004, la 12 mai. Ceremonia a fost ținută de președintele țării Mammun Abdul Gayum.

Insula se ridică deasupra apei de numai 2 m și are o suprafață de 2 009 km2. km. Are aproximativ 30 de mii de oameni. Această cifră este în continuă creștere, deoarece aici sunt restituiți locuitorii din capitala Maldivei. Toate drepturile la dezvoltarea și gestionarea lui Hulhumal aparțin guvernului.

Există condominiumuri, întreprinderi comerciale și industriale, spitale, o moschee, un centru de tineret etc. Insula este în mod constant construită și amenajată, precum și extinderea teritoriului. În conformitate cu planul de stat în 2020 la Hulhumal ar trebui să trăiască cel puțin 50 000 de persoane. Persoanele indigene au reduceri mari atunci când cumpără proprietăți imobiliare în acest teritoriu.

Vreme pe insulă

Aici clima marină tropicală predomină. Temperatura medie a aerului este de + 28 ° C. În timpul zilei, coloana de mercur nu se ridică peste + 32 ° C, iar noaptea - nu scade sub + 25 ° C.

Pe Hulhumal cade o cantitate semnificativă de precipitații pe parcursul anului (2500 mm). Ele se manifestă sub forma unor ploi puternice, dar scurte. Temperatura apei variază între + 24 ° C și + 27 ° C. Cel mai bine este să veniți aici în perioada Iruvai, care durează între decembrie și aprilie. În acest moment există vreme uscată și însorită, iar marea este calmă.

apus de soare

Ce să faci pe insulă?

Aproape toate excursiile de aici sunt legate de natură și de ocean. Cele mai bune fotografii de pe Hulhumal sunt obținute la apus, iar cea mai populară distracție pe insulă este:

 1. Secret Paradise - excursie cu barca în habitatul delfinilor. Aici puteți cumpăra și în apa cristalină a mării deschise, a peștilor sau a surfului.
 2. pescuit

 3. Centrul de scufundări Dune Maldives - un centru de scufundări care organizează scufundări în cele mai interesante zone ale atolului nord Male. Aici sunt instructori care instruiesc incepatori si ajuta sportivii experimentati sa viziteze locuri unice.
 4. scufundare

 5. Hulhumale Mosque - o mica, dar frumoasa moschee. A fost construită relativ recent cu ajutorul tehnologiilor modernizate, astfel încât atrage turiștii cu aspectul modern.
 6. Cruise-Maldive - croazieră pe o barcă în cele mai bune locuri ale atolului, unde puteți face snorkelling.
 7. Orizont albastru - o excursie pe o barcă mică pentru habitatul animalelor de pradă și a mamiferelor marine, cu aterizare pe o insulă pustie, în cazul în care călătorii aranja o cină romantică în sânul naturii sălbatice.

Unde să stați?

Pe insulă există un număr mare de hoteluri diverse care oferă o varietate de servicii pentru vizitatori. Cele mai populare în Hulhumal sunt astfel de hoteluri:

 1. Locuința Maakanaa - Instituția oferă închirieri de biciclete și echipamente subacvatice. Există o bibliotecă, curățătorie chimică, spălătorie. Personalul vorbeste germana si engleza.
 2. Hotel Ocean Grand de la Hulhumale - oaspeții au acces la o grădină, terasă la soare, grătar și internet. Hotelul are o sală de bagaje, un birou de turism și un schimb valutar.
 3. Hadaa plajă maldive - hotel de patru stele, în care există un restaurant, unde se pregătesc preparate din bucătăria locală și internațională, un magazin de suveniruri, un grătar și un lounge comun.
 4. Cabana de pin - pensiune cu bucătărie comună, terasă și parcare. Fiecare cameră are o baie privată cu facilități.
 5. Rivethi Beach Hotel - Un hotel luxos de pe plajă, cu o zonă de plajă privată. Oferă servicii pentru persoanele cu dizabilități, există camere pentru luna de miere și un restaurant care servește mese tip bufet.

Pe insula sunt cele mai ieftine hoteluri din toate Maldive. Nu există unități la modă, dar toate hotelurile sunt dotate cu un set complet de servicii care sunt necesare în timpul celorlalte.

hotel

Unde să mănânci?

Există mai multe unități de catering pe insula Hulhumal. Acesta servește preparate din bucătăria europeană și asiatică. Cele mai multe feluri de mâncare sunt preparate din fructe de mare, fructe și legume, cu adaos de mirodenii locale. Cele mai populare restaurante sunt:

 • Family Room Cafe - o cafenea care servește produse de patiserie proaspete și produse de cofetărie;
 • Bombay Darbaar - există mâncăruri asiatice care sunt potrivite pentru vegetarieni;
 • Shell Beans Hulhumale - restaurant cu preparate din bucătăria internațională;
 • O 'View - restaurantul pregătește mâncăruri indiene și thailandeze pe bază de fructe de mare și curry;
 • Restaurantul Il Cucciolo Family - servește preparate din bucătăria italiană și indiană.

Dacă alegeți instituții pentru prânz sau cină, vă puteți concentra doar pe preferințele personale din alimente - alte diferențe între instituții sunt nesemnificative. În majoritatea restaurantelor din insulă, sunt pregătite porții delicioase și mari. Aproape toți sunt de-a lungul coastei.

Restaurantul

Plaje pe insula Hulhumal

Coasta de aici este curată cu o varietate de palmieri, nisip alb, apă limpede, iar intrarea în ea este delicată. Femeile de pe plaja nu pot înota într-un bikini, este necesar să se pună pe haine care acoperă coatele și umerii. Cei interesați pot închiria saltele, echipamente și alte echipamente.

Există o stație de salvare aici, sunt oferite șezlonguri și umbrele. Plaja are o lungime mai mare de 2 km și este înconjurată de un recif de corali, deci valurile de pe coastă sunt mici. Adâncimea din lagună nu depășește 1,5 m, iar apa se încălzește foarte bine. Acesta este un loc ideal pentru a vă relaxa cu copiii.

plajă

cumpărături

Majoritatea magazinelor sunt situate în centrul insulei din apropiere de moschee. Aici puteți cumpăra produse, haine, încălțăminte, suveniruri și alte bunuri necesare pentru recreere. Pentru achiziții mai serioase trebuie să mergeți în capitala țării.

Cum să ajungem acolo?

De la aeroportul internațional de pe Hulhumal se poate ajunge cu autobuzul sau cu taxiul printr-un izmir special. Distanța este de aproximativ 10 km. De asemenea, aici veți ajunge pe feribot, care rulează la fiecare jumătate de oră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 3 =

Hulhumale

Eine der besten Inseln der Malediven ist Hulhumale (Hulhumale). Es wurde künstlich geschaffen und ist nicht weit von Male. Die Nähe der Hauptstadt macht es bequem für einen angenehmen Aufenthalt.

allgemeine Informationen

Hulhumale begann 1997 zu bauen, als das Archipel katastrophal das freie Territorium vermisste. Wir haben es aus Material gebaut, das aus dem Boden einer flachen Lagune in der Nähe gewonnen wurde. Die offizielle Eröffnung fand am 12. Mai 2004 statt. Die Zeremonie wurde vom Präsidenten des Landes Mammun Abdul Gayum abgehalten.

Die Insel erhebt sich nur 2 m über dem Wasser und hat eine Fläche von 2 009 km². km. Es hat ungefähr 30 tausend Menschen. Diese Zahl nimmt ständig zu, weil hier wieder Ansiedler aus der Hauptstadt der Malediven leben. Alle Rechte an der Entwicklung und Verwaltung von Hulhumal gehören der Regierung.

Es gibt Eigentumswohnungen, Handels- und Industrieunternehmen, Krankenhäuser, eine Moschee, ein Jugendzentrum usw. Die Insel wird ständig gebaut und landschaftlich gestaltet, sowie ihr Territorium erweitert. Laut dem Plan für 2020 sollen in Hulhumal mindestens 50 000 Menschen leben. Indigene Menschen haben große Rabatte beim Kauf von Immobilien in diesem Gebiet.

Wetter auf der Insel

Hier herrscht das tropische Meeresklima. Die durchschnittliche Lufttemperatur beträgt + 28 ° C. Während des Tages steigt die Quecksilbersäule nicht über + 32 ° C, und nachts - nicht unter + 25 ° C.

Auf Hulhumal fällt während des Jahres eine erhebliche Menge Niederschlag (2500 mm). Sie manifestieren sich in Form von starken, aber kurzen Regenfällen. Die Wassertemperatur reicht von + 24 ° C bis + 27 ° C. Es ist das Beste, während der Iruvai-Periode, die von Dezember bis April dauert, hierher zu kommen. Zu dieser Zeit herrscht trockenes und sonniges Wetter und das Meer ist ruhig.

Sonnenuntergang

Was kann man auf der Insel machen?

Fast alle Ausflüge sind hier mit der Natur und dem Meer verbunden. Die besten Fotos auf Hulhumal sind bei Sonnenuntergang erhalten, und der beliebteste Zeitvertreib auf der Insel ist:

 1. Geheime Paradies - Ausflug mit dem Boot zum Lebensraum des Delfins. Hier können Sie auch im kristallklaren Wasser des offenen Meeres einkaufen, angeln oder surfen.
 2. Angeln

 3. Dune Maldives Tauchzentrum - ein Tauchzentrum, das Tauchen in den interessantesten Gebieten des Nord-Male-Atolls organisiert. Hier gibt es Instruktoren, die Anfänger ausbilden und erfahrenen Athleten helfen, einzigartige Orte zu besuchen.
 4. Tauchen

 5. Hulhumale-Moschee - eine kleine, aber schöne Moschee. Es wurde vor kurzem mit Hilfe von modernisierten Technologien gebaut, so dass es Touristen mit seinem modernen Aussehen anzieht.
 6. Kreuzfahrt-Malediven - Kreuzfahrt mit einem Boot zu den besten Plätzen des Atolls, wo Sie schnorcheln können.
 7. Blauer Horizont - eine Fahrt auf einer kleinen Yacht zum Lebensraum von Meeresraubtieren und Säugetieren, mit einer Landung auf einer unbewohnten Insel, wo Reisende romantische Abendessen in der Wildnis genießen.

Wo zu bleiben?

Auf der Insel gibt es eine große Anzahl von verschiedenen Hotels, die eine Vielzahl von Dienstleistungen für die Besucher bieten. Die beliebtesten in Hulhumal sind solche Hotels:

 1. Maakanaa Lodge - Die Institution stellt Fahrräder und Unterwasserausrüstung zur Verfügung. Es gibt eine Bibliothek, chemische Reinigung, Wäscherei. Das Personal spricht Deutsch und Englisch.
 2. Hotel Ocean Grand in Hulhumale - Gäste haben Zugang zu einem Garten, Sonnenterrasse, Grill und Internet. Das Hotel verfügt über einen Gepäckraum, einen Tourenschalter und einen Geldwechsel.
 3. Hathaa Strand Malediven - Vier-Sterne-Hotel, in dem es ein Restaurant gibt, wo sie lokale und internationale Küche zubereiten, ein Souvenirladen, Grill und eine gemeinsame Lounge.
 4. Kieferhütte - Gästehaus mit Gemeinschaftsküche, Sonnenterrasse und Parkplatz. Jedes Zimmer verfügt über ein eigenes Badezimmer mit Pflegeprodukten.
 5. Rivethi Strandhotel - Ein luxuriöses Hotel am Strand mit einem eigenen Strandbereich. Es bietet Dienstleistungen für Menschen mit Behinderungen, es gibt Räume für Hochzeitsreisende und ein Restaurant mit Buffet-Mahlzeiten.

Auf der Insel sind die billigsten Hotels auf allen Malediven. Es gibt keine modischen Einrichtungen, aber alle Hotels werden mit einer ganzen Reihe von verschiedenen Dienstleistungen versorgt, die während des Restes notwendig sind.

Hotel

Wo essen?

Es gibt mehrere gastronomische Einrichtungen auf der Insel Hulhumale. Es serviert sowohl europäische als auch asiatische Küche. Die meisten Gerichte werden aus Meeresfrüchten, Obst und Gemüse mit lokalen Gewürzen zubereitet. Die beliebtesten Restaurants sind:

 • Family Room Cafe - eine Cafeteria mit frischem Gebäck und Süßwaren;
 • Bombay Darbaar - es gibt asiatische Gerichte, die für Vegetarier geeignet sind;
 • Shell Beans Hulhumale - Restaurant mit internationaler Küche;
 • O 'View - das Restaurant serviert indische und thailändische Gerichte mit Meeresfrüchten und Curry;
 • Das Il Cucciolo Family Restaurant serviert italienische und indische Küche.

Wenn Sie Institutionen zum Mittag- oder Abendessen wählen, können Sie sich nur auf persönliche Vorlieben im Essen konzentrieren - andere Unterschiede zwischen den Institutionen sind unbedeutend. In den meisten Restaurants der Insel werden köstliche und große Portionen zubereitet. Fast alle sind entlang der Küste.

Das Restaurant

Strände auf der Insel Hulhumal

Die Küste hier ist sauber mit einer Vielzahl von Palmen, weißem Sand, klarem Wasser und der Eingang ist sanft. Frauen am Strand können nicht in einem Bikini schwimmen, es ist notwendig, Kleidung anzuziehen, die die Ellenbogen und Schultern bedeckt. Die Interessenten können Matratzen, Ausrüstung und andere Ausrüstung mieten.

Dort befindet sich eine Rettungsstation, Liegestühle und Sonnenschirme sind vorhanden. Der Strand hat eine Länge von mehr als 2 km und ist von einem Korallenriff umgeben, so dass die Wellen an der Küste klein sind. Die Tiefe in der Lagune übersteigt 1,5 m nicht, und das Wasser erwärmt sich sehr gut. Dies ist ein idealer Ort, um mit Kindern zu entspannen.

Strand

Einkaufen

Die meisten Geschäfte befinden sich im Zentrum der Insel in der Nähe der Moschee. Hier können Sie Produkte, Kleidung, Schuhe, Souvenirs und andere Waren kaufen, die für die Erholung notwendig sind. Für ernstere Einkäufe müssen Sie in die Hauptstadt des Landes gehen.

Wie komme ich hin?

Vom internationalen Flughafen auf Hulhumal kann mit dem Bus oder Taxi durch eine spezielle Landenge erreicht werden. Die Entfernung beträgt ca. 10 km. Auch hier kommen Sie auf die Fähre, die jede halbe Stunde fährt.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 38 = 45