Kamakura

În prefectura japoneză de la Kanagawa, la doar cincizeci kilometri de capitala, este un mic oraș de Kamakura, care este acasa, la aproximativ 175 mii. Omul. Kamakura atrage turiștii străini cu numeroase atracții și un climat confortabil.

Istoricul istoric

Orașul a fost înființat în 1180 de către Minamoto no Yeritomo, care la transformat în reședință. Locația trupelor guvernamentale nu a fost aleasă întâmplător, deoarece Kamakura aproape complet înconjurat de păduri de nepătruns, pe care o cetate naturală de încredere face. După 150 de ani de prosperitate, orașul a căzut în decădere, Kamakura din capitala Japoniei sa transformat într-un oraș provincial. Numai în timpul domniei lui Meiji, artiștii și politicienii au fost atrași spre Kamakura, orașul a început să se dezvolte din nou.

Clima

Condițiile climatice ale orașului Kamakura din Japonia sunt foarte moi. Nu există zile de căldură excesivă și zile înghețate. De fapt, orașul este înconjurat de păduri și apele din Golful Sagami. În timpul verii, barele termometrelor cresc la + 30 ° C, iar în timpul iernii temperaturile pot ajunge la + 10 ° C. Sezonul ploios din Kamakura durează o lună și scade pentru perioada iunie-iulie a fiecărui an.

Obiective

Kamakura este unul dintre cele mai vechi orașe din Japonia, care are multe atracții. Pe teritoriul său există mai mult de 170 de clădiri vechi. Cele mai populare sunt următoarele temple ale lui Kamakura:

 1. Engaku-ji - este un complex de clădiri, dintre care cele mai renumite sunt considerate Säriden. Aici sunt relicvele memorate ale lui Buddha. Templul a fost construit în 1282, recent fiind printre obiectele recunoscute drept comoara națională a statului.
 2. Engaku-ji

 3. Takao-ji, construită în 1285 în primii ani de existență, a fost numită "Templul divorțului", pentru că aici au exilat neveste neplăcute. După o ședere de trei ani, femeile ar putea reveni la o viață normală.
 4. Takao-ji

 5. Templul Kentyo-ji - provenit din 1253. Clădirea nu a supraviețuit nici unui incendiu, dar de fiecare dată a fost restaurată. Biserica găzduiește un clopot din bronz, turnat în anul 1255.
 6. Templul Kentyo-ji

 7. Tsurugaoka Hatimangu - atracția principală a orașului Kamakura. Templul a fost înființat în 1063 și este dedicat divinității lui Hatiman.
 8. Tsurugaoka Hatimangu

 9. Hase Kannon, ridicat în 736, relicva principală a templului sunt considerate a fi statuie placat cu aur al zeiței Kannon, are 11 goluri, sculptura cea mai veche din Japonia. Un clopot imens, realizat în 1264, a fost considerat una dintre valorile culturale ale Japoniei.
 10. Hase Kannon

 11. O statuie a Marelui Buddha sau Daibutsu în Kamakura - una dintre cele mai înalte din țară. Ea se ridică pe terenul Kōtoku în Temple, turnată în bronz în 1242 înălțimea statuie este de 13,5 m, greutate - 121 de tone Daibutsu În interiorul căldării instalat o scara prin care puteți urca și a vedea construcția în interior ..

Kōtoku-in

Statuia Marelui Buddha

În plus față de temple, atracțiile Kamakura din Japonia sunt:

 1. Tambur pod, aruncat peste un iaz de lotus în centrul orașului. Legenda spune că un călător care a reușit să urce pe un pod și să treacă prin el fără ajutor va trăi fericit după aceea.
 2. Tambur pod

 3. Muzeul Kamakura - a fost înființată în 1928. Astăzi exponatele sale reprezintă aproximativ 420 de artă, inclusiv multe picturi, gravuri, documente istorice.
 4. Muzeul Kamakura

 5. Muzeul de Artă Modernă, deschisă în 1951. Aici puteți vedea picturi, desene, sculpturi de maeștri din Japonia. În total, mai mult de 120 de exponate.

Muzeul de Artă Modernă

Ce altceva să vezi în Kamakura? Aici vă puteți bucura de natură, grădini și parcuri cu flori, lacuri frumoase.

hoteluri

Unii oaspeți ai orașului se află pe drumul spre Kamakura, iar noaptea pleacă spre Tokyo. Cu toate acestea, există multe locuri în oraș pentru cazare, în care este posibil să stați pe timp de noapte. De exemplu, hostelul Hostel Kamakura-Hase. Acesta este situat în apropiere de centru, este tot ceea ce aveți nevoie, iar costul de trai va surprinde plăcut - doar 3,46 dolari pe noapte. Sotetsu Hotel FRESA INN Kamakura Ofuna este lângă stația de metrou din Ofuna. Camerele se deosebesc în lux și eleganță, dar taxa pentru servicii este impresionantă, aproximativ 100 $. Pentru a economisi bani, rezervați camere în avans.

Cameră într-unul din hotelurile ieftine

Restaurante

Majoritatea facilităților de catering sunt situate în centrul orașului Kamakura și nu departe de gară. La înălțimea sezonului de plajă începe să lucreze baruri în aer liber, în cazul în care, în plus față de băuturi răcoritoare, puteți asculta muzică efectuate de către DJ-ii locali. Toate unitățile se specializează în bucătăria tradițională japoneză.

În restaurant

Restaurantul Saryo Inoue este deschis zilnic de la 10 la 18 ore. Savurați o atmosferă plăcută, o mâncare excelentă și o varietate de băuturi. Etajul al doilea este dotat cu o terasă umbroasă, oferind vederi spectaculoase ale orașului și zonei înconjurătoare. Vizitatorii teme de cookie-uri locale de orez o-Senbei, din care o parte va costa $ și 1,73, și înghețată neobișnuit de cartofi violet. Gustul desertului va surprinde plăcut chiar gurmanzi.

Așa că pregătește o-senbei

plaje

Pe lângă numeroasele atracții istorice, Kamakura este renumită pentru plajele sale magnifice, care sunt întotdeauna aglomerate. Cea mai populară este Yuigahama, acoperită cu nisip alb zăpadă și perfect echipată - poate fi considerată drept cel mai bun loc pentru a vă relaxa. De asemenea, de pe plajă este convenabil să vizionați festivaluri și focuri de artificii care se desfășoară în timpul verii. Plajele din Inamuragasaki și Shichirigahama sunt, de asemenea, bune, mai ales pentru cei care preferă navigarea și sporturile extreme.

Plaja Shichirigahama

Cum să ajungem acolo?

Turiștii care merg în oraș sunt interesați cum să ajungă de la Tokyo la Kamakura. Este foarte simplu. Orașul are doar 50 km, la care se poate ajunge cu metroul. Orice trenuri care urmează linia Yokosuka vă vor duce în oraș în aproximativ o oră. Costul călătoriei este de 8 USD. Asigurați-vă că pentru a face o excursie cu camera pentru a captura frumosul oraș Kamakura în Japonia. De asemenea, Kamakura și orașele cele mai apropiate leagă linia unei companii private de Odakya. Trenurile unui transportator comercial necesită mai mult, dar costul biletelor este mai mic.

Metroul japonez

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 3