15 valoare tarot arcana

Cel de-al 15-lea Arcano Tarot se referă la cele mai înalte cărți. Are mai multe nume. Deci, în Tarot egiptean se numește "Typhon", european - "Devil", în rusă - "Hell", "Satan". Nu este surprinzător că această hartă, care a apărut în scenariu, este percepută negativ. Deși valoarea celor 15 arcane Tarot pentru o persoană depinde de faptul că se află într-o poziție directă sau inversă.

Descrierea generală a 15 cărți de tarot arcane

Designul exterior al hărții corespunde, de obicei, cu numele său sumbru. De exemplu, în tradiția europeană, Diavolul este reprezentat ca o figură neagră, așezat pe un cub ce simbolizează sfera materială a vieții. Pe frunte, are o pentagrama inversata, o figura cu carne in cap, iar aripile unei bat-uri se desfasoara in spatele lui - toate acestea sunt semne ale naturii sale demonice. În mâna sa, el ține o torță - un simbol al acelor pasiuni firești care ard o persoană. Apoi - un bărbat și o femeie în lanțuri, simbolizând ispitele lumii materiale, cu care sufletul este constrâns.

Astfel, valoarea totală a celor 15 arcane ale Tarotului este legată de sfera materială. Diavolul este instinctul uman, principiul animalelor, limitele minții. Dar, în același timp, această hartă indică calea de parcurs pentru a scăpa de influența lumii materiale și a deveni mai dezvoltată în planul spiritual.

Valoarea de 15 arcana Tarot în poziția de avans

Descrierea magică a celor 15 arcane ale Tarotului, care a căzut pe avere, poate fi rezumată după cum urmează: nu fiți ispitiți. Și prin aceasta se poate înțelege și dependența, și unii 15 arcana tarotdorințe excesive și visuri goale. Toți au un efect distructiv asupra spiritului, ceea ce înseamnă că trebuie să reziste cu toată puterea lor. În scenariul de relații, o carte înseamnă o ceartă, o trădare a unui iubit, dependența de el. Dacă vorbim despre muncă, atunci valoarea va fi lăcomia, manipularea altora, amortizarea pentru greșeli, concedierea. Dacă întrebați despre sănătate, apariția "diavolului" vorbește despre dominația obiceiurilor proaste, a posibilelor venerice și a altor boli. Trebuie să te gândești serios la viața ta, în mod clar faci ceva greșit.

Valoarea de 15 arcana tarot într-o poziție inversată

În această poziție, valoarea cardului este, de obicei, tratată ca un test de forță, de plată pentru acțiunile anterioare. Deci, foarte curând va trebui să vă confruntați cu consecințele acțiunilor dvs., dar nu este prea târziu pentru a preveni o catastrofă. Încercați să analizați situația pentru a identifica factorii care îi afectează negativ și eliminați-i.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

35 − = 29