blestemă la moarte

Trăim în secolul 21, căci vânătoarea de vrăjitoare a trecut de mult, dar oamenii care fac ritualuri și acțiuni magice există și în societatea noastră. Un blestem până la moarte poate fi aruncat de absolut pe oricine. Spre deosebire de rătăcire, blestemul este doar cuvinte, iar puterea sa este mult mai mică decât răscoala, care este asociată cu ritualuri magice speciale.

Blestemați să muriți

Un blestem este un concept de magie, care poate fi, de asemenea, numit "vraja" sau "vraja". Aceasta este o formă periculoasă de magie și este răspândită pretutindeni. Unii pot impune un blestem destul de conștient, nu numai asupra unei anumite persoane, ci asupra întregului gen, cauzând daune multor generații.

Natura blestemului este uimitoare: absolut oricine îl poate trimite, doar exprimându-și dorința rea ​​de a provoca o anumită vătămare unei persoane. Cu cât este mai puternică puterea celui care a blestemat, cu atât mai puternic va fi blestemul. Vrăjile deosebit de puternice sunt obținute de vrăjitori, magicieni, precum și de cei care nu se pot răzbuna altfel - femei, săraci, bolnavi, cei care se află pe patul lor de moarte.

Cum de a elimina blestemul familiei la moarte?

Când există multe certuri în familie, există nebuni, există oameni cu dependență, mulți mor la vârsta timpurie este un simptom al unui blestem generic. Dacă ați stabilit că un blestem a fost impus la fel, puteți să îl eliminați. Luați o fotografie a întregii familii, care a fost făcută recent. Puneți imaginea în biblie între pagini timp de o săptămână, apoi scoateți fotografia și citiți-o de mai multe ori:

"În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt". Mă rog Domnului nostru Isus Hristos să binecuvânteze pe slujitorii lui Dumnezeu (enumerați numele membrilor gospodăriei), să ne dea protecție și sprijin, să îndepărtați de la noi calomnia întunecată, trimisă de dușmani. Amin. "

Dacă credeți că blestemul nu este pe familie, ci numai pe voi, rugăciunea din blestemul morții vă va ajuta: "Abba Tată! În numele lui Isus Hristos, vă rog să mă despărțiți de orice atac al lumii spirituale și să cereți o protecție specială împotriva urii. Mulțumesc, dragul meu Domn. "

Repetați ritualurile până când schimbările pozitive ale vieții devin vizibile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

85 − = 78