botezul regulilor pentru sugari

Există o serie de reguli stricte pentru botezul copiilor, pe care părinții ar trebui să le ia în considerare cu siguranță. Ele reglementează alegerea nașilor, credința părinților și multe dintre lucrurile mici pe care o persoană neînvățată nu le va lipsi din vedere. Pentru a efectua botezul unui nou-născut prin toate regulile, merită acordată o atenție suficientă acestor probleme.

Regulile botezului

Regulile botezului pentru părinții unui copil sunt reduse la modul de a alege un naș, deoarece nu este la fel de simplu cum pare la prima vedere. În plus, Biserica Ortodoxă și pentru ei fac anumite cerințe, fără a se respecta că sacramentul botezului nu va fi refuzat:

  1. Regulile botezului copilului în biserică spun: în mod ideal, copilul trebuie să fie botezat în primul an al vieții sale sau, cel mai târziu, cel târziu până la vârsta de 15 ani.
  2. Cel puțin unul dintre părinți trebuie să fie creștin creștin ortodox. În mod ideal, aceasta înseamnă nu numai cunoașterea dogmelor și rugăciunilor de bază, ci și vizite regulate la confesiune și comuniune.
  3. Nașterii nu pot avea vârsta mai mică de 16 ani (de preferat, nu sunt căsătoriți unul cu celălalt și nu planifică o căsnicie între ei).
  4. Minimul necesar este un nas: un receptor pentru băiat și un copil pentru fată.
  5. Un naș sau un naș trebuie să fie neapărat oameni ai credinței, care trec prin mărturisire și comuniune. Dacă pe aceste sacramente persoana nu a fost de mult timp, înainte de botez ar trebui să treacă.
  6. În cazul în care nașul nu a comunicat deloc, poate fi admis numai cu condiția ca el să o facă în ajunul evenimentului și, de asemenea, să mărturisească în întreaga sa viață.
  7. În unele biserici, sacramentul este loial, dar în unele preoți ei află mai întâi câte părinți și nași sunt familiarizați cu credința ortodoxă - cunosc rugăciunile, sunt religioși botezul unei reguli nou-născutesă cunoască istoria lor, dacă ei pot defini termenii bisericii. De aceea, merită să vă pregătiți în avans, pentru că dacă nu există cunoștințe insuficiente, vi se va cere să citiți cele patru Evanghelii și să urmați conversații speciale.

Aceste reguli ar trebui tratate cu strictețe: dacă chiar și în ziua potențială a sacramentului se dovedește că potențialii nași nu se potrivesc, atunci sacramentul nu poate fi îndeplinit. Dacă între toți cunoștințele voastre nu există nimeni care să poată ajunge la cerințele, contactați biserica - vi se recomandă unuia dintre enoriași. Aflați mai multe despre regulile ritului botezului în chiar templul unde este planificat sacramentul, pentru a nu pierde nimic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 + = 31