Ce anume greșit

Conceptul de an alta a fost introdus pentru prima data de Julius Caesar. Vechii romani s-au adăugat în mod special pentru o zi în februarie, la fiecare patru ani. Cu ajutorul acestora au reușit să echilibreze eroarea în calculul zilnic. Fără zile suplimentare, oamenii ar greșii mai târziu vara și iarna.

Deja mai târziu, 29 februarie a fost numită Ziua lui Kasyan. Era un sfânt care era foarte rău. Se credea că în această zi razele soarelui aveau energie negativă. Și dacă au căzut pe oameni, atunci au provocat numeroase boli. Aceasta este o superstiție veche, în care toată lumea a crezut.

Desigur, doar o parte din aceste semne au ajuns în zilele noastre. Cineva crede în ele, dar cineva este sceptic față de aceste prejudecăți.

Este un an binar bun sau rău?

În esență, acesta este cel mai obișnuit an, care durează o zi mai mult decât de obicei. Atitudine prejudecată pe care a primit-o în antichitate. Este asociat cu diverse legende și rădăcini păgâne. Pentru o lungă perioadă de timp, popoarele au o mulțime de credințe și acceptări rele asociate acestui an. Prin urmare, toată frica inspirată.

An mai mare periculos este faptul că mulți oameni asociază nenorociri și boli, catastrofe și cataclismuri cu el, pre-stabilindu-se psihologic pentru diferite tipuri de necazuri. O astfel de stare poate duce la rezonanță mentală.

Acum, știința nu poate răspunde în mod clar la întrebarea de ce un an de salt este periculos. Conform statisticilor, acesta este același an ca toți ceilalți. Faptele colectate de-a lungul secolelor spun că doar o mică parte din tragedii, dezastre și alte probleme apar într-un an de salt. Se pare că acestea apar sistematic, indiferent de numărul de zile din an și acest lucru este inevitabil.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

20 − = 19