ce înseamnă un vis de șobolan

Odată ajuns în regatul Morfeu, vreau să văd doar vise bune, bune și plăcute. Dar trezirea din alarmă din cauza șobolanului văzut în vis, știi, anxietatea nu este zadarnică, șobolanul, atât într-un vis cât și în realitate, nu este cel mai plăcut animal.

Ce înseamnă un vis de șobolan gri?

Somnul în care era un șobolan nu prezintă previziuni bune, indiferent de culoarea lânii. Rozătoarele sugerează că ar trebui să te uiți la mediul tău, cineva intenționează să te înșeală sau să te substituie. Dacă visul avea un vis înaintea unei înțelegeri importante sau a unei întâlniri de afaceri pentru care aveați planuri ambițioase, atunci nu trebuie să vă așteptați la succesul acestui eveniment. Poate că lovitura va fi din mâinile cuiva despre care nici măcar nu te gândești, prietenii sau cunoștințele bune, astfel încât să împărtășești mai puțin planurile, ideile și evoluțiile tale.

De asemenea, un șobolan văzut poate semnala o problemă de sănătate care se apropie, sau prezența unei boli chiar acum. Acordați atenție sănătății dvs., nu vă supraîncărcați munca și gândurile neliniștite.

De ce să visezi că șobolanul gri va fugi?

Dacă șobolanul a scăpat într-un vis, atunci, în realitate, a realizat deja o materie neagră și în curând îi veți simți fructele. Fii persistent, colectat și nu dăruie provocării, te ține sub control, dușmanul așteaptă doar pasul greșit.

De ce știe șobolanul gri din casă?

În interpretarea acestei viziuni, părerea a fost împărțită.

Cartea de slavă a viselor explică faptul că șobolanul visat în casă - la pierderi materiale, certuri cu membrii gospodăriei, defecțiuni neprevăzute și costuri ridicate sunt posibile.

În același timp, reprezentanții țărilor islamice spun, exact opus, că rozătoarele vor aduce bogăție, prosperitate și prosperitate casei.

Ce visuri să aibă încredere - fiecare va decide singur. Nu vă supărați și nu vedeți înfățișarea inamicului, încredereți-vă în intuiție și pe voi înșivă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 58 = 66