ceea ce nu se poate face vineri 13

O zi groaznică - vineri 13: fie frică de el, ca focul! Astfel de temeri ne aduc superstiție și o credință inexplicabilă că această zi este blestemată și este necesar să așteptăm doar pentru eșecuri. Să vedem mai întâi de ce, vineri, 13, atât de mulți oameni superstiți se tem și de ceea ce nu se poate face în acea zi în opinia lor. Iată câteva fapte din istorie care pot justifica cumva teama de "vineri teribil": "

 1. În această zi, Cain la ucis pe Abel. Dar, în timp, această legendă a ridicat numărul "13" la recunoașterea globală a acestui număr ca sursă a tuturor evenimentelor nefericite.
 2. Ultima Cină a constat din 12 discipoli ai lui Isus. Al treisprezecelea a fost Iuda, care la trădat pe Hristos.
 3. În vremurile medievale "duzina diavolului" a reprezentat 12 vrăjitoare și Satana - împreună treisprezece.
 4. Inchiziția a distrus templierii pe 13. Au fost arși la miză, și de atunci această zi este o zi groaznică de judecată.
 5. Catolicii, pe de altă parte, treisprezece sunt considerați o figură sacră, care simbolizează cei 12 apostoli și Isus Hristos.

Vineri 13 - ce nu se poate face și de ce?

Orice groază care stabilește vineri 13 pe unele persoane este probabil să fie în legătură cu această zi și număr. Oamenii înșiși se programează pentru ceva rău, ceea ce cu siguranță trebuie să i se întâmple în această zi "teribilă". Deci, potrivit credințelor, vineri, 13, este imposibil:

 • Urmăriți o lungă perioadă de timp în oglindă înainte de a merge la culcare vineri;
 • Nu puteți folosi cuvinte abuzive, în special înjurături și blesteme satanice;
 • stând sub un zbor de scări este foarte periculos în acea zi;
 • nici un nou zadumok și cazuri de punere în aplicare pe 13 vineri nu poate (în această zi este, în general, recomandat să nu facă nimic);
 • A tăia unghiile este interzisă;
 • îmbrăcăminte maro, portocaliu sau mov este cel mai bine să nu poarte;
 • dacă sunteți expus la ploaie pe o vineri "înfricoșătoare", nu puteți usca umbrela acasă la limpezi;
 • că este imposibil vineri 13

 • de la locul de muncă trebuie să pleci fără să te uiți înapoi.

Deci, vineri, 13 nu puteți face aproape nimic. Cel mai bine este să nu părăsiți deloc casa: puteți găsi o pisică neagră sau o femeie cu o găleată goală. Trebuie să vă așezați pe canapea și să vă fie frică să faceți chiar și cea mai mică mișcare. Dar nu se întâmplă! Prin urmare, este mai bine să te trezești astăzi cu un zâmbet și o dispoziție pozitivă, care va aduce cu siguranță noroc și succes. Și este necesar să conducem gândurile rele care vor fi rău sau nereușite în această zi. Atunci este obligatoriu să se întâmple: chiar în a treisprezecea zi de vineri!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

81 + = 83