chakra gâtului

Chakra gâtului este de obicei numită a cincea chakră, iar în sanscrită numele său pare a fi vishudha. Acesta este situat la baza gâtului, care determină unul dintre numele său.

Ce afectează deschiderea chakrei gâtului?

Chakra Vishuddha, deși intră în numărul celor cinci chakre inferioare, dar este cea mai înaltă dintre ele. Este responsabil pentru gât, tiroidă, laringel, vorbire orală, aspirația creativă a sufletului. Dacă chakra este în repaus, atunci persoana este echilibrat, fericit, el a dezvoltat calități oratorice el poate avea talent muzical sau înțelege înălțimile spirituale cu ușurință.

Chakra din gât - probleme

Problemele pot fi din excesul de energie din chakră și din lipsa acesteia. În primul caz, când există prea multă energie, o persoană devine arogantă, supraevaluată de sine, loquacitate excesivă. În cel de-al doilea caz, dacă energia este prea mică, o persoană devine timidă și timidă, acțiunile sale sunt inconsecvente și inconsecvente.

Încălcarea echilibrului în chakra gâtului duce la probleme fizice. În acest context, se poate produce afectiuni, cum ar fi epuizarea, probleme cu tractul digestiv, probleme de greutate, probleme cu glanda tiroida, inflamația gâtului, dureri în regiunea occipitală și gâtului.

Cum să dezvolți o chakră în gât?

Albastrul este culoarea chakrei gâtului, pacea, relaxarea și devotamentul spiritual. Una dintre tehnicile care vorbesc despre cum să deschidă chakra gâtului, sugerează că se întoarce la el.

Imaginați-vă într-o poienă de pădure împrăștiată cu flori albastre: clopote și oricare altele. Luați în considerare florile, marcați miezul lor de aur și frunzele saturate. Imaginați-vă cum este plină energia chakrei. La inhalare - chakra, la expirație - aura.

Mantra din chakra gâtului

Mantra chakrei gâtului este "HAM", puteți folosi și sunetul "ee". Cântați chakra timp de 5-10 minute, senzația de pulsație în gât, simțind cum se umple cu o culoare albastră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 7