Corbul a zburat deasupra capului

Poate că nici o pasăre din lume nu produce atât de multe opinii contradictorii. Este întotdeauna unde se află mormântul și cadavrul, motiv pentru care a fost întotdeauna considerat un simbol al războiului. În vremurile vechi a fost considerat un companion invariabil al magicienilor negri și au crezut, de asemenea, că vrăjitoarele s-ar putea transforma în aceste păsări. Cu toate acestea, în multe basme corbul reprezintă înțelepciunea și experiența vieții, și de multe ori o astfel de pasăre a ajutat protagonistul să găsească o cale de ieșire din situația dificilă, este suficient să se amintească povestea lui Ivan Tareviciului și Wolf Gray. Toate semnele legate de cioară vor fi spuse, în special, și că a zburat peste cap.

Comportamentul unei anumite păsări în raport cu o anumită persoană

Trebuie să spun că fenomenul, când cioara aproape nu a stat pe cap, este o raritate, astfel că semnul asociat cu acesta a fost de interes în orice moment. Slavii antice au crezut că această pasăre este un dirijor între două lumi - Naveja și Yavyl, adică lumea celor morți și cei vii. În același timp, oamenii nu se temeau să se teamă de primii, dimpotrivă, oamenii credeau că rudele lor lăsate în urmă în lume îi protejează și îi protejează, iar prin corbi pot avertiza despre pericol și pot da sfaturi. Dacă păsările de pe corb s-au așezat pe cap sau au atins aripa, atunci semnul înseamnă dureri rapide, nenorociri, o boală gravă și chiar moarte. Nu este întotdeauna scenariul celui mai rău caz - poate că o astfel de persoană este așteptată să facă mari schimbări, de exemplu, o schimbare de locuri de muncă.

Vechii oameni care au trăit în ceea ce este acum Ucraina, a crezut că pasărea este astfel recunoscută pentru om său, adică, având un fel de puteri supranaturale. Și dacă astăzi semn asociat cu faptul că corbul lovit și ciugulit pe capul copilului va fi interpretată în cel mai bun mod și să se teamă de moarte copilului, atunci cred că este în așteptare pentru o soartă neobișnuită, în cazul în pene a alocat între toate celelalte.

Plânsul din spatele păsării promite o traumă sau apariția în viața inamicului, iar dacă cioara circulă în spatele și croak, atunci acest semn este legat de probleme, tulburări și tulburări viitoare. Deplasarea pe o călătorie ar trebui să acorde atenție acestui lucru, mai ales dacă pasărea a zburat în direcția opusă. În mod similar, puteți descifra un semn dacă pasărea urmează o persoană de mers pe jos.

Alte semne cu corbi

O cioară, așezată pe acoperișul unei case sau al unei biserici, era întotdeauna asociată cu viitoarele înmormântări. Și dacă în primul caz a fost clar în a cărui casă a venit necazul, în al doilea, ei au acordat atenție unde se vede "coada" păsării și din această direcție a așteptat veste proastă. Cu toate acestea, o acumulare mare de păsări pe acoperiș a fost deja interpretată ca o nuntă timpurie și, de asemenea, a acordat atenție numărului de păsări care zboară peste vagon. Dacă era singură, se credea că căsnicia nu ar fi fericită, iar dacă doi sau mai mulți vor fi toți binefăcătoși.

Nu este bine ciocul unui cioc pe fereastră, ca o vizită cu paianjeni. În general, orice pasăre care bate la fereastră a fost întotdeauna considerată un mesager al morții. Cu toate acestea, în secolele trecute, a fost din nou asociat cu activitățile altor strămoși care au părăsit lumea. Se presupune că ei transmit știrile rudelor lor și semne cu cioarădă o șansă în viață, care este important să nu pierdeți. Plimbându-se în pragul casei, pasărea a fost întotdeauna asociată cu furtul viitor și nu este un accident, pentru că toată lumea știe cum vacile de cioară sunt strălucitoare și strălucitoare.

Pentru a se întâlni pe calea unui cuib pe o piatră este întotdeauna pericol, și acest lucru se aplică în mod special celor care au mers în pădure pentru vânătoare sau pentru ciuperci și fructe de pădure. Este recomandat să vă întoarceți, altfel nu veți rata o întâlnire cu o fiară sălbatică. Același lucru este valabil și pentru situația în care o cioară apare la locul de oprire și se comportă neliniștit - zboară și fluture aripile. Merită să ne grăbim să ne întâlnim și să căutăm un alt loc unde să ne relaxăm.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 − 20 =