moon compatibilitate

Multe fete se îndoiesc uneori dacă va fi posibil să se construiască o relație puternică cu un bărbat aflat în apropiere. În acest caz, ele folosesc adesea horoscoape diferite. Informațiile dorite pot fi învățate prin compatibilitatea lunii. Pentru aceasta trebuie să știți semnul dvs. lunar și însorit al iubitului vostru.

Compatibilitatea Lunii în semnele zodiacului

Lună (g) - Foc și soare (m) - Foc. În astfel de relații, totul se bazează pe pasiunea apărută. Unul dintre cele mai importante aspecte ale relațiilor este sexul. Partenerii se pot bucura de atenția celuilalt.

Luna (g) - Focul și Soarele (m) - Aerul. Compatibilitatea pentru Lună a unei femei și a Soarelui unui om se bazează pe capacitatea de a se completa unul pe altul. Partenerii au multe în comun, și în primul rând se referă la planuri pentru viitor și la un hobby.

Lună (g) - Foc și Soare (m) - Pământ. Energia unei femei este suficientă pentru a construi relații puternice, dar numai dacă o direcționați în direcția corectă. Probleme temporare pot apărea din cauza problemelor de zi cu zi.

Lună (g) - Foc și Soare (m) - Apă. Într-o astfel de alianță vor exista multe dezacorduri, iar viitorul se poate dezvolta în două moduri. Dacă focul încălzește Apa, relația va fi puternică, iar în cel de-al doilea caz femeia își va pierde individualitatea.

Luna (g) - Pamantul si Soarele (m) - Apa. Compatibilitatea pentru Soare și Lună are perspective bune. Iubitorii își vor susține prietenul celuilalt și, pentru a-și păstra sentimentele, este important să aloce responsabilitățile în mod corespunzător.

Luna (g) - Pamantul si Soarele (m) - Pamantul. Este o uniune ideală, deoarece se bazează pe iubire și încredere. Între parteneri există planuri și interese comune, care consolidează numai sentimentele.

Luna (g) - Pamantul si Soarele (m) - Aerul. O femeie din astfel de relații va suferi de lipsa de sentimente. Șansele de a construi un viitor puternic sunt minime.

Luna (g) - Pamantul si Soarele (m) - Focul. Într-o astfel de pereche, uniunea este foarte tradițională, deoarece o femeie este angajată într-o casă, iar un om câștigă bani. Focul poate devasta Pământul și apoi relația se va încheia.

Luna (g) - Aer și Soare (m) - Aer. Compatibilitatea semnelor pe Lună și Soare se bazează pe înțelegerea reciprocă. Oamenii din astfel de relații trăiesc astăzi, ceea ce le va permite să rămână împreună de foarte mult timp.

Luna (g) - Aer și Soare (m) - Foc. Aceasta este o relație fericită în care un om este principalul. Uneori o femeie se plictisește, ceea ce duce la trădare.

Lună (g) - Aer și Soare (m) - Apă. Într-o astfel de alianță, există o neînțelegere că nu permite construirea unor relații puternice. Din cauza emoțiilor excesive, oamenii se deosebesc.

Luna (g) - Aer și Soare (m) - Pământ. Oamenii care se opun pot să se împingă și să se împingă reciproc. Modificările în obiceiurile lor vor menține relația.

Lună (g) - Apă și soare (m) - Apă. Un cuplu minunat, în care contactul tactil este important. Este important compatibilitatea lunii în semne zodiacale reciproc și totul va fi bine.

Lună (g) - Apă și soare (m) - Foc. Relațiile se bazează pe principii tradiționale. Iubitorii pot pleca, dar dacă depuneți eforturi și trageți concluzii, puteți trăi împreună pentru o lungă perioadă de timp.

Lună (g) - Apă și Soare (m) - Pământ. O astfel de pereche este considerată ideală, deoarece partenerii se completează reciproc. Datorită atracției existente, va fi posibil să păstrăm sentimentele mult timp.

Lună (g) - Apă și soare (m) - Aer. În astfel de relații, un om se comportă adesea ca un singur, ceea ce duce la multe probleme. Pentru a le păstra un partener ar trebui să câștige încrederea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 2