conspirația herniei ombilicale

Hernia ombilicală pentru medicina modernă este o boală ușor de curabile. Cu câteva decenii în urmă, oamenii nu aveau medicamente și cunoștințe moderne pentru a desfășura operațiuni. În tratamentul multor boli, au folosit remedii folclorice și diverse conspirații și rugăciuni.

Conspirația din hernia ombilicală

Ritul este necesar pentru o lună tânără. În primul rând, pentru o vreme, uită-te la corpul ceresc, apoi se apleacă spre hernie și, fără să clipească, spune liniștit:

"Hernia, ghici, pe (numele copilului) nu se opresc, până când este prea târziu, abandonându-se! Ești un șoarece, sunt o pisică, o voi înghiți într-un gât. Luna să ajungă, dar nu există o hernie. Nu îmi înghit ombilicul, dar mi-am înghițit hernia. Așa să fie, așa cum se spune! Deci, fie! Cheia! Castle! Limba! Amin! "

Conspirația herniei ombilicale la nou-născuți

Un ritual pentru copil ar trebui să fie efectuat de mamă sau de orice altă rudă de sânge. Într-un recipient mic puneți drojdia și spuneți:

„Din piatra chila (scuipat), fier (scuipat), fier (scuipat), sticlă (șarjei) si lemn (scuipat). De la morți (spitale), somnoroși (scuipat) și trăiesc (scuipat). "

În timpul citirii este necesar să scuipați într-un vas cu drojdie. După aceea, uleiați-le cu o hernie și spuneți:

"În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, nu din carcasa creierului, nici din aragazul fructelor; nu de la cocoșul unui ou, pentru totdeauna și vreodată. Amin! "

Apoi citiți rugăciunea "Tatăl nostru". Repetați procedura în termen de șapte zile.

Luați în considerare un alt rit pentru tratamentul herniei la un copil. Începe la răsărit. Luați monedele sau plăcile de cupru. Este important ca metalul să fie curat. O hernie mângâie ușor, spuneți aceste cuvinte:

- Gnaw, roagă, vreau să te mestec pentru tot restul vieții mele.

Repetați parcela de trei ori, apoi puneți monedele de cupru pe hernie și lipiți tencuiala adezivă deasupra. Copilul trebuie să treacă cu o monedă toată ziua. Înainte de apus, scoateți-l și clătiți-l cu apă curentă. După aceasta, repetați toate manipulările și atașați din nou moneda. Un copil cu ea trebuie să doarmă. Dupa ce te trezesti dimineata, spalati din nou moneda si repetati ritualul. Este nevoie de aproximativ șapte zile pentru a organiza ceremonia.

Conspirația herniei ombilicale la adulți

Făcând ritualul pe lună în scădere. Citiți de trei ori această conspirație:

"Voi fi slujitor al lui Dumnezeu (numele meu), binecuvântare, voi merge crucea, de la ușă la ușă, de la poarta la poarta, într-un câmp clar, pe partea dreaptă, spre mare, către Ocian. În oceanul de mare există piatră Altaj, pe acea piatră Alatyr există o casă. Voi întreba, sclavul lui Dumnezeu (numele său complet botezat), sănătatea, despre o astfel de boală, despre carnea disponibilă, de la gryzot, de la boletură, de la dureri. Râul de foc curge, prin râul de incendiu podul Kalinin, pe acel pod Kalinov există un om bătrân; poartă în mână o farfurie de aur, o pene de argint, petează la slujitorul lui Dumnezeu șaptezeci de vene, șaptezeci de oase, șaptezeci de articulații; reduce (de la slujitorul lui Dumnezeu) șaptezeci de boli. Nu vă răniți și nu vă loviți și nu vă răsuciți și nu vă întindeți, nici nu conspirație a herniei ombilicale la nou-născuți sfârșit, niciodată pe o ramură. "

Este important să scrii după fiecare lectură. A doua zi, trebuie să aprinzi o lumânare. Am pus flăcări în flacără sub forma unei cupole, astfel încât să se formeze o deschidere între ele. În ea de trei ori spuneți un complot împotriva herniilor ombilicale:

"Brela în câmpul fată Pugubica, ea căuta noi chipuri: cine să infecteze cu o boală, pe care să-i dai un ghinion. Tu, Pugubica, treci, căutați victima în mlaștină. Și eu, (numele complet), ocolește partea. Pentru azi. Pentru mâine. Pentru totdeauna. Amin. "

Apoi puneți palmele împreună și puneți-le în genunchi. Așteptați ca lumânarea să ardă la jumătate. Apoi, întoarceți-o și luminați-o pe cealaltă parte, apoi citiți din nou parcela. Ceara rămasă trebuie să fie aruncată la răscruce.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − 13 =