culoarea aurei după data nașterii

Aura se numește plicul de energie, care înconjoară persoana cu aproximativ 1,5 m și este invizibil. De obicei, există mai multe nuanțe diferite în ea, dar există culoarea de bază a aurei unei persoane, care poate fi recunoscută până la data nașterii. Dacă alte culori se modifică din cauza stării de spirit, a gândurilor, a energiei și a emoțiilor, atunci nu se schimbă nuanța de bază.

Cum știți culoarea aurei până la data nașterii?

Fiecare culoare corespunde unui număr specific, care poate fi determinat prin adăugarea datei complete de naștere. Luați în considerare exemplul 11/08/1989, este necesar să se cunoască valoarea tuturor numerelor adăuga până: 8 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9 = 37, 3 = 7 + 10, 1 + 0 = 1. Dacă rezultatul este un 11 sau 22, apoi au culoarea lor proprie.

Valoarea culorii aurii persoanei după data nașterii:

1 - roșu. Culoarea simultan vorbeste despre sensibilitatea si agresivitatea naturii. O persoană cu o asemenea aură este ambițioasă și optimistă.

2 - galben. O asemenea aură are un caracter creativ. Proprietarul său este comunicativ și elocvent.

3 - portocaliu. Culoarea indică emoționalitatea unei persoane care este bună, sociabilă și îngrijitoare.

4 - verde. Persoanele care au o astfel de aură se pot adapta cu ușurință la orice situație. Sunt sociabili și sentimentali.

5 - albastru deschis. O persoană cu o asemenea aură este mereu în căutarea adevărului și, de asemenea, îi place să călătorească. El este capabil de lucruri minunate.

6 - albastru. Culoare, indicând nobilimea și grija unei persoane. Astfel de oameni sunt încrezători, dar trebuie să învețe să aibă încredere în intuiția lor.

7 - purpuriu. Oamenii cu această aură au o intuiție bine dezvoltată și o lume interioară bogată. Credința ajută la rezolvarea diferitelor probleme.

8 - roz. Aceasta este culoarea aurii unei persoane industriale și intenționate. Sunt blând culoarea aurii omului și dragoste pentru a arăta îngrijorare.

9 - Bronz. O persoană cu o astfel de aură este pregătită pentru sacrificiu de sine și este blând și grijuliu. El este determinat și gata să ajute.

11 - argint. Această culoare indică o senzație și o senzație de fantezie. O persoană cu o asemenea aură are o lume interioară bogată și o bună intuiție.

22 - auriu. Oamenii cu astfel de aura sunt de succes și, de asemenea, ei se remarcă prin idei îndrăznețe și soluții nestandardizate. Ei au o carismă excelentă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

21 + = 28