ce arata crevetele

Dacă după un vis se pune întrebarea despre ce visează creveții, se pot întoarce interpretări diferite ale visurilor cu interpretarea visurilor. Merită remarcat faptul că diferiți interpreți și psihanaliști explică acest vis în moduri diferite.

De exemplu, Sigmund Freud a oferit o interpretare a ceea ce creveții fierbe: folosirea crevetei înseamnă o relație sexuală cu o persoană la care sunteți indiferenți. Dacă o persoană aparține unei societăți superioare, atunci o relație intimă se poate dezvolta cu o persoană a unei societăți inferioare și invers. Alte cărți de vis spun că utilizarea creveților spune despre mulțumirea unei persoane cu situația sa materială.

De ce creveți o femeie?

Interpretarea visului de creveți depinde de modul în care crevetele au visat:

  1. De ce live viu creveți? Crevetele cu scoici pot însemna stabilitate și succes. Creveii proaspeți pot însemna unele schimbări în viața personală. Pentru a prinde creveți într-un vis trebuie să aveți grijă să nu pierdeți ceva important în viață. Vorbind cu creveții într-un vis, indică faptul că un sfat valoroasă va veni în curând de la un iubit sau de la un prieten, căruia trebuie să-l asculți.
  2. Ce este creveții înghețați congelați? Un astfel de vis poate fi o reflectare a unei stări deprimate, stagnare. În plus, el poate fi un semn al unei întâlniri importante cu un străin.
  3. Peștele crestat într-o discuție de vis despre necesitatea de a fi atent, deoarece există riscul de a pierde un bun prieten.
  4. Dacă într-un vis creveții sunt împrăștiați pe podea, în curând se așteaptă o călătorie sau întâlnire cu o persoană importantă.
  5. Ploaia de creveți înseamnă obținerea unei surprize sau a unui cadou valoros.

În general, multe interpretări ale viselor tratează crevetele ca un semn al prosperității materiale, existente sau așteptate. Și cel mai bun semn este utilizarea de creveți sau feluri de mâncare de la ei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 4 =