cum să faceți o revocare

Practic, toate ritualurile de magie neagră au consecințele lor și dacă nu se protejează, pot apărea probleme serioase. Mulți oameni care se confruntă cu probleme magice sunt interesați de modul în care să se răzgândească în mod corespunzător, astfel încât un dușman să simtă toate suferințele și emoțiile. Dacă există dorința de a practica magia, trebuie să fii capabil nu numai să citești vrăjile și să faci ritualuri, ci și să te protejezi de eventualele represalii.

Ce înseamnă o revigorare?

Recesiunea poate fi numită revenirea fluxului negativ de energie, care a fost trimisă victimei. În timpul înlăturării vrăjilor, a vrăjilor și a altor acțiuni magice, magicianul, care a fost implicat în fapte impure, așteaptă o reprimare gravă, de exemplu, apariția unor probleme în toate sferele de viață și dezvoltarea multor boli. Consecințele unei revărsări din deteriorare pot fi pentru client, deci este important să cereți protecție în timpul ritualurilor întunecate. Este demn de remarcat faptul că retribuția negativă este primită nu numai de magician și de client, ci și de oameni care sunt conectați energetic cu ei.

În termen de trei zile de la revocare, magicianul are posibilitatea de a-și anula acțiunea. Pentru a face acest lucru, trebuie fie să dea ceva victimei, fie să ia ceva de la ea. De aceea, susținătorii magiei albe recomandă evitarea oricărui contact cu alte persoane după ce au fost eliberați din curse sau vrăji timp de trei zile.

Cum să faci protecție împotriva răsturnării?

Un ritual simplu este recomandat să fie efectuat o dată pe lună pe lună în scădere. Locul ideal este o baie, dar și baia este potrivită. Pentru a efectua ritualul, trebuie să luați apă de la sursă, dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci apa din fântână sau apa de ploaie este potrivită. Este încă important să aveți pâine albă proaspătă. Necesitatea de a fi dezbrăcat în zori înainte de a intra în baie la lumină 12 lumânări bisericești răsturnate. Luați apă și citiți parcela peste ea de 12 ori pentru al proteja de rulare înapoi:

"Satan, Lucifer, Astarot! Te jur pe tine de douăsprezece luni să mă salvezi (numele tău) de loviturile cuțitului înapoi, de impactul celor compensați, de la sânge care curge, de la moarte cu un tatuaj. Să mă facă, păcătuiește-mă și cine mănâncă pâinea. Am spălat cu apă vie, am cumpărat apă mortă. Nyima. "

Apoi, ridicați-vă în bazin, care ar trebui să fie plasat în baie, și turnați-vă pe cap o limbă de apă. Lichidul care rămâne în pelvis merită să pătrundă ce înseamnă o retrogradarepregătește pâinea și apoi o hrănește cu păsările. Apa rămasă trebuie turnată la intersecții.

Există mai multe sfaturi practice care vă vor ajuta să vă protejați împotriva răsturnării:

  1. Trebuie să ne întărim în mod regulat energia, astfel încât nimeni să nu o poată rupe.
  2. În timpul ritualurilor, ar trebui să folosim protecția, de exemplu, pentru a desena o pentagrama.
  3. Puneți întotdeauna amulete de protecție împreună cu dvs., care sunt cele mai bune de făcut de unul singur. În cazul unei interferențe negative, amuleta va transfera pur și simplu fluxul de energie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

66 − = 64