Cum să chem un spirit

În cărțile genului fantasy de multe ori poate fi găsit mențiune despre modul în care protagonistul a cauzat o parte din spirit (demon), și Glad radeshenek să încerce să-și îndeplinească toate dorințele cauzate magician lui. Dar întâlnirile cu esențe eterice nu sunt în paginile cărților, însă în viața reală sunt mai puțin reușite. Deci, înainte de a căuta o cale, cum poți convoca un spirit, trebuie să te gândești cu atenție, este cu adevărat necesar, poate îți poți îndeplini dorințele fără alt ajutor?

Cum să sunați spiritele ajutoarelor?

Probabil toată lumea își amintește poveștile despre vrăjitoare, care erau spirituali ajutoare, este încorporată în formă de pisici negre, ciori și alte animale. Psihologii moderni confirmă aceste povestiri, spunând că primesc informații de la unele entități neimpozabile. De fapt, evocare aici și nu miros (cu exceptia mediilor, dar aici nu suna spiritele și de vrăji lor), și magicieni dobândi cunoștințe, care vin în contact cu sinele superior dezvolta această hipersensibilitate este posibil de formare de lungă, desfășurând exerciții de concentrare, stăpânind principiile meditației și studiului dispozitivului lumii subtile. În general, și pentru a evoca spiritul la domiciliu, studierea teoriei ar fi drăguță. Deoarece cunoașterea numai a ritualului de recrutare nu este suficientă pentru a evita consecințele negative.

Cum să convocați în mod corespunzător un spirit?

Spiritele sunt diferite, dar este puțin probabil ca cineva să fie interesat de cum să evocă spiritul rău, oricum, nu oricine este serios în a decide această acțiune. Dar trebuie să ne dăm seama că este spirite absolut bune sau absolut rele nu există, ei trăiesc prin propriile lor legi, fiecare dintre ele are propriul său caracter, fiecare are caracteristici diferite, deci trebuie să decidă în prealabil ce spiritul apelate și în ce scop. Poți să tragi un negativ și este mai probabil dacă vei decide să apelați la spiritul unei persoane decedate. Faptul este că, în planul astral (în cazul în care și apoi magicianul), care a murit o lungă perioadă de timp nu sunt (40 de zile marca în cunoștință de cauză), astfel încât apelul este de natură să răspundă esență, nu este disponibil la numit persoana în nici un fel. Astfel de "spirite" sunt menite să obțină energie și, prin urmare, nimic altceva decât epuizare după încheierea ritualului pe care nu îl veți obține. Deci, dacă doriți să apelați spiritul, apoi să renunțe la ideea de a vorbi cu Gogol și Pușkin și să învețe numele spiritelor, pe care le pot beneficia de servicii. De asemenea, înainte de ritualul săptămânii postului să treacă prin abținerea nu numai din alimentele grele, dar de la acțiuni rele și gânduri. Această cerință este destul de rațional: cum ar fi atrage ca, si daca studiezi tare vibratii, rele, și apoi să răspundă la apelul naturii la același nivel.

Cum să chem un spirit printr-o oglindă?

Pentru ritualul aveți nevoie de lumânări, tămâie, oglindă magică, semnul spiritului numit, hârtie și stilou, și, desigur, trebuie să știe ce cuvinte poți apela spiritul. Este mai bine să conduci chemarea împreună, deoarece chiar și un magician experimentat și talentat va fi greu să facă totul bine. De aceea, de obicei, o persoană își îndeplinește rolul de clarvăzător, iar al doilea - roller-ul. Sarcina ultimului apel al spiritului și intră într-o stare de a vedea alterarea stării de conștiență, și un clarvăzător ar trebui să fie conductorul Duhului în lumea noastră.

Înainte de ritual, magicianul trebuie să facă duș sau baie (pentru a curăța energia negativă) și să se îmbrace în haine speciale sau pur și simplu să pună ceva special. Nu uitați să trageți un cerc pentru protecție, puteți de asemenea să țineți un mic ritual de protecție al Pentagramului. După aceea, trebuie să luminești tămâia și să inviți văzătorul să privească semnul când este gata, sarcina lui va fi să privească în oglinda magică în timp ce magicianul pronunță cuvintele vrajii. După ce se stabilește contactul cu spiritul, magicianul trebuie să pună întrebări de interes și să vadă să scrie răspunsurile pe hârtie (sau să le spună). De îndată ce toate răspunsurile sunt primite, spiritul trebuie să li se permită să se retragă și să finalizeze ritualul prin purificare.

Ce cuvinte poți numi un spirit? Există diverse texte ale apelurilor, dar de fapt nu trebuie repetate, puteți să vă faceți propria vrajă, deoarece punctul cheie aici nu este cuvintele magice, ci credința și voința magului.

Este periculos să numiți un parfum la domiciliu?

Desigur, pericolul că văzătorul va fi în puterea spiritului, așa cum se poate întâmpla cu mediul, este practic inexistent, dar această acțiune nu poate fi complet sigură. În primul rând, entitatea chemată nu poate fi cea pe care ați numit-o (de aceea prima întrebare pe care magicienii o întreabă este numele spiritului care a venit). În al doilea rând, dacă nu aveți grijă să plătiți Cum poți chema un spiritservicii de esență, ea va lua în continuare pe sine ceea ce vrea, doar consecințele pentru participanții la ritual poate fi deplorabilă. În al treilea rând, există pericolul de a fi induși în eroare. Unii magicieni neexperimentați percep cuvintele spiritului ca un adevăr imuabil, nu ar trebui să facă acest lucru, spiritele nu sunt omnisciente. Da, au mai multe oportunități decât noi, dar ele nu sunt nelimitate, așa că urmați orbește instrucțiunile spiritului nu merită.

Toate cele de mai sus fac ca ritualul de a numi dificil și destul de periculos, de aceea nu trebuie niciodată să chemați spiritele pentru a spune noroc sau distracție, forțele cheltuite nu merită rezultatul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1