cum să curățești aurul de energia străină

După cum știți, toate lucrurile absorb energia pe care o are fiecare persoană. Bijuterii de aur a fost întotdeauna popular, ceea ce provoacă prezența a numeroase magazine de bijuterii. Fiecare persoană poate încerca orice produs acolo, lăsând astfel o parte din energia pe care o are. În plus, mulți rude și prieteni își acordă adesea bijuterii, ceea ce duce și la schimbări de energie.

Cum să curățești aurul de energia străină?

Psihiatrii și alte persoane asociate cu magie recomandă după cumpărarea sau împrumutul de orice bijuterii din aur, pentru a efectua o curățare care nu durează mult.

Moduri disponibile pentru a curăța aurul de energia negativă:

  1. Strongul este considerat o purjare prin foc, pentru care este necesar să luăm o lumânare și cel mai bine, dacă e eclesiastică. Trebuie să fie aprins și apoi, pentru câteva minute, să privești flacăra. Ca rezultat, imaginea focului este imprimată. După aceea, luați bijuteriile și, pentru ceva timp, imaginați-vă cum este înconjurat de foc, arzând toate negative existente.
  2. Există o altă opțiune, cum să curățați aurul de energia rea ​​cu o lumânare. Așezați decorațiunile de aur pe masă și luați o lumânare aprinsă în mână. Începeți să învârtiți cu o lumânare deasupra obiectului și faceți-o în sens invers acelor de ceasornic. Numărul de mișcări depinde de propriile dvs. sentimente. Dacă simți că aurul este pur, atunci merită oprit.
  3. Cea mai simplă modalitate de a curăța aurul presupune utilizarea apei obișnuite. Porniți robinetul și aduceți decorarea sub robinet și imaginați cum dispare negativul existent din aur. După aceasta, este necesar să ne imaginăm modul în care obiectul emite energie luminoasă.
  4. O altă modalitate eficientă de a curăța aurul de negativ este utilizarea vibrațiilor sonore. Sunetele unui clopot sau a unui gong sunt potrivite. Porniți muzica și locul următor decorațiunea. După aceea, imaginați-vă cum valurile sonore pătrund în aur, purificându-l astfel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 + = 62