Cum să devii psihic la domiciliu

La momentul Inchiziției, au fost arși la miză, iar astăzi chiar și anchetatorii recurg la ajutorul lor atunci când dezvăluie cazuri complexe. Psihic - cine sunt ei cu adevărat? Oamenii cu superputeri sau șarlatani? Mulți sunt interesați de modul de a deveni psihic la domiciliu, crezând că acest lucru va deschide mari oportunități pentru aceștia. În acest articol, vor fi descoperite câteva secrete ale abilităților magistrale.

Este posibil să devii psihic pentru o persoană obișnuită?

Este posibil, dar acest eveniment, ca regulă, întotdeauna precede ceva. Majoritatea magicienilor cunoscuți în lume, vrăjitorii, averii și martorii au fost nevoiți să plătească ceva pentru darul lor. Unii spun că "al treilea ochi" pe care l-au deschis după traumă sau pierderea unui iubit, cineva a supraviețuit unei moarte clinică și a început să vadă ceva ce depășește puterea celorlalți. Toată lumea știa că profetesa Vanga a fost orb, Grigory Rasputin a avut o soartă foarte dificilă și oamenii l-au tratat ambiguu, etc. Lumea cunoaște mai mulți bătrâni vizionari cărora le-a fost dată ocazia de ai ajuta pe oameni prin credință. Și o parte din darul de previziune a fost moștenit.

În orice caz, se pare că este imposibil să devii un psihic, dar cumva poți verifica abilitățile tale. După cum arată practica, și experiența în a face cu astfel de oameni, cele mai multe dintre ele pot vedea visele profetice prezice viitorul, pentru a găsi obiectele și oamenii într-un loc necunoscut, pentru a determina energia persoanei sau sediul, să ghicească gândurile și așa mai departe. Dacă citiți o persoană care acest articol au astfel de abilități, atunci el poate deveni un adevărat psihic, și cum, va fi spus mai jos.

Cum să devii psihic - exerciții pentru începători

Există exerciții speciale pentru dezvoltarea organelor de simț, datorită cărora puteți ajunge la o nouă etapă a dezvoltării. Aici sunt:

  1. Pentru dezvoltarea viziunii extrasenzoriale este necesară instruirea. Mai întâi acasă și apoi departe stinge lumina în cameră și în întuneric pentru a încerca să mai precise descriu obiectele din jur: forma, dimensiunea, etc. Pentru dezvoltarea imaginației și logica pentru a merge mai departe și de a identifica forma obiectului, gândiți-vă la ce altceva s-ar putea. abordați o astfel de descriere. Faceți acest lucru cu fiecare lucru pe care îl vedeți.
  2. Exercițiile privind modul de a deveni psihic includ instruirea în dezvoltarea ascultării extrasenzoriale. Pentru aceasta, mergând la culcare, nu trebuie să încercați să adormiți imediat, dar pentru o perioadă de timp ascultați sunetele și încercați să determinați sursa lor. Ușa din vecinătate se prăbuși. Urmați pașii pentru a determina ce familie a părăsit apartamentul, unde poate fi direcționat, cum arată, etc.
  3. Pentru a dezvolta un simț extrasenzorial al mirosului, puteți: să vă așezați pe orice suprafață confortabilă, să vă relaxați și să încercați să determinați ce miros plutește în jur. După ce ați prins ceva specific, încercați să denumiți sursa: spiritele unui vecin, mirosul de briose proaspete dintr-un stand din apropiere,
  4. Dar, pentru dezvoltarea unei atingeri extrasenzoriale, este necesar, de asemenea, să trenăm constant pe obiectele din jur, încercând cu cum poți deveni psihicochii și urechile închise pentru a determina natura suprafeței: dur sau neted, dur sau umed etc.

Dar, în orice caz, după ce ați luat decizia de a deveni psihic, trebuie să vă gândiți cu atenție și dacă este necesar să faceți acest lucru? Potrivit oamenilor înșiși cu supranormale, este o muncă foarte grea, care afectează de multe ori starea de sănătate, afectează intimitatea și așa mai departe. În plus, cei care nu pot ajuta în nici un fel, se poate comporta inadecvat, blestemând și răzbunare promițătoare psihice. Doar după ce cântăriți toate avantajele și dezavantajele, puteți începe să vă îmbunătățiți abilitățile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 + = 53