cum să omori o vrăjitoare

Existența vrăjitoarelor a fost creată în antichitate. Practic, ei au fost tratați negativ și, la un moment dat, au declarat chiar o vânătoare pentru femeile care zboară pe o mătura. Vrăjitoarele reale își câștigă puterea prin moștenire. Ele pot fi bune sau rele. Pentru aceștia nu a rănit și nu a ucis, trebuie să știi cum să scapi de vrăjitoare. Mulți cred că în lumea modernă există un număr mare de femei care posedă puteri magice.

Cum să omori o vrăjitoare?

În general, există două modalități de a scăpa de vrăjitoare:

  • să o privească de puteri magice;
  • ucide prin orice mijloace, deoarece vrăjitoarea este un om.

Există, de asemenea, o opinie că, înainte de moartea ei, vrăjitoarea nu a reușit să-i dea darul, sufletul ei nu poate părăsi lumea și va suferi mult timp. Pentru ai lipsi puterea, este necesar să-i distrugi amuletele și alte obiecte. Ridicați vrăjitoarea și animalul ei magic, de exemplu, un șobolan, o bufniță sau o pisică. Vrăjitoarea poate fi învinsă de forțe bune, deoarece îi ia energia. În antichitate, reprezentanții forțelor întunecate au fost arși la miză, deoarece ei credeau că astfel, prin chinul ei, puterile ei dispăreau. Vrăjitoarele i-au tăiat capul sau și-au scos inima. Lucrul este că ei pot veni la viață cu timpul și se pot întoarce la magia lor.

Pentru a vă proteja de influența negativă a vrăjitoarei, se recomandă utilizarea amuletelor speciale. Fă-o singur cu mâinile pe ziua lui Yuryev. Puteți atașa cruci de rășină pe ușă sau puteți stropi în jurul macului casei. Se recomandă cerealelor să se preseze grajduri și alte clădiri. Vrăjitoarele iubesc macul și, colecând semințe, uită de ce este necesar să faci rău. O altă metodă eficientă de protecție - puneți sub un covor un cuțit de fier sau o bucată de metal.

De asemenea, va fi interesant să știi ce înseamnă să învingi o vrăjitoare într-un vis. Această viziune de noapte este un semn pozitiv, profețind îmbunătățirea vieții și eliminarea problemelor și adversității.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

58 + = 63