cum să recunoaștem o vrăjitoare în timpul nostru

În orice moment, oamenii au crezut în prezența forțelor invizibile, care ascultă cursul vieții. Deoarece există astfel de legi, trebuie să existe oameni, deci trebuie să existe și oameni care să știe să-i folosească. Acești proprietari de cunoștințe secrete au fost chemați în moduri diferite, femeile fiind numite adesea vrăjitoare. Este normal ca ei să fie temători, iar unii chiar urăsc. Prin urmare, principalele căi de a afla o vrăjitoare provin din Evul Mediu.

Cum să recunoști o vrăjitoare într-o biserică?

Mai presus de toate, vrăjitorii s-au temut de reprezentanții clerului, crezând că sunt posedați de diavol. Și această cunoștință ar fi trebuit să-și lase amprenta, așa că există o modalitate de a recunoaște o vrăjitoare prin semne de naștere. În "Ciocanul vrăjitoarelor" se spune că la femeile care sunt asociate cu diavolul, corpul ar trebui să aibă semne specifice - molii mari, pete de formă sau culoare neobișnuite. Cu toate acestea, dacă corpul femeii nu a arătat semnele de naștere, ea a fost, de asemenea, considerată o vrăjitoare din cauza perfecțiunii excepționale a pielii pe care numai diavolul o putea da. Din același motiv, vrăjitoarele erau și femei foarte frumoase. Dar cel mai bun mod de a recunoaște o vrăjitoare este să o urmărească pe Duminica Floriilor sau pe orice alt festival religios care a necesitat o vizită la biserică. Acolo a fost necesar să se acorde atenție următoarelor ciudățenii:

  • o cruce pe spate;
  • executarea semnului de cruce cu mâna stângă;
  • cererea frecventă de a vă aprinde lumânarea din lumânarea altcuiva;
  • poziția orizontală a luminii aprinse;
  • lăsând biserica pe cât posibil cu spatele.

Cum să recunoaștem o vrăjitoare în timpul nostru?

Înainte de a răspunde la această întrebare, merită luată în considerare și dacă există vrăjitoare în timpul nostru, deoarece toate sfaturile de recunoaștere a acestor femei sunt datate foarte departe. Bineînțeles, putem spune că toate acestea sunt un basm și că nici un maestru al cunoașterii secrete nu este acolo. Dar acest lucru poate fi spus numai de către cei care consideră vrăjitoarele vrăjitoare Disney sau vrăjitoarele basmelor fraților Grimm. De fapt, astfel de femei nu au niște condiloame pe nasul lor, nu-și schimbă cugetul în timpul liber și nici nu se grăbesc să se închine diavolului. Vrăjitoarele din antichitate diferă numai prin faptul că știu și știu cum să observe ceva mai mult decât alți oameni. Există vrăjitoare în timpul nostru? Firește, ele sunt, în lume există o mulțime de femei care au această sau acea abilitate, care în vechime ar fi numită vrăjitoare. Cineva are o intuiție excelentă, cineva este uimitor de versat în oameni și cineva se poate înțelege bine cu animalele. Cele mai multe dintre aceste abilități nu se dezvoltă, rămânând vrăjitoare nerevealed și nu există modalități de recunoaștere a acestora în societatea existentă. Cu excepția cazului în care aveți o comunicare strânsă, puteți observa cunoașterea neobișnuită a acestor femei. Dar există și alții care sunt serios implicați în abilitățile lor, studiind diferite practici și cunoștințe. Adevărul este și în acest caz și problema recunoașterii unei vrăjitoare în timpul nostru, există vrăjitoare în zilele noastre rămâne deschis, deoarece în lumea modernă există încă prejudecăți cu privire la natura acestor abilități. Prin urmare, de cele mai multe ori aceste femei se încearcă să se arate lumii, cu excepția unor excepții rare. Cum de a recunoaște apoi o vrăjitoare într-o societate existentă? Așteptați până se manifestă sau încercați să observați comportamentul unei femei care vă pare a fi suspectă. Poate că, după ce ați comunicat cu ea, vă simțiți neobișnuit de energic (deprimat) sau multe dintre remarcile sale se dovedesc a fi adevărate, când nimeni nu poate să accepte un astfel de rezultat al evenimentelor. Semnele indirecte pot fi popularitatea bărbaților în absența efortului vizibil de a provoca o astfel de reacție.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

76 − 74 =