cum să provocați diavolul

Ritualul diavolului este o componentă semnificativă a magiei negre, dar nu se recomandă să o conduci la începători. Această esență personifică toate cele mai grave și mai întunecate lucruri din lume. Aproape toate ritualurile legate de chemarea diavolului reprezintă încheierea unei anumite tranzacții, conform căreia o persoană va trebui să-și întoarcă propriul suflet în schimb.

Regulile de bază ale modului de convocare a diavolului

Există câteva recomandări principale care trebuie îndeplinite fără întârziere:

 1. Nu începeți ritualul, dacă aveți experiență, cel puțin unele îndoieli sau teamă. Toate acestea pot mânca Diavolul și pot duce la consecințe grave, inclusiv moartea.
 2. Gândește-te la exact ce vrei în schimbul sufletului tău. Faceți dorințe serioase, de exemplu, bogăție, sănătate etc.
 3. Este necesar să numim forțele întunericului în singurătate, pe măsură ce alte persoane pot suferi în serios.
 4. Dacă ritualul nu funcționează, atunci unii reușesc să obțină indicii despre cum să facă diavolul într-un vis. În această stare este cel mai bine să se conecteze cu alte lumi și entități diferite.
 5. Este mai bine să faceți o înțelegere de cel puțin 20 de ani, deoarece sufletul este încă dat.

Cum de a apela diavolul acasă?

Numărul opțiunii 1. În camera în care veți conduce ritualul, este necesar să închideți cheia. Luați 13 lumanari și aranjați-le într-un cerc, dar, dimpotrivă, puneți o oglindă. Pronunță vraja reală de 13 ori pentru a chema diavolul:

"Plâng la tine, marele maestru al întunericului și stăpânul nopții. Vino și îmi îndeplini cererea.

În acest timp, aprindeți lumânările. După ce apelantul trebuie să simtă prezența forțelor străine. Acest lucru va fi exprimat prin durere în piept, senzație de frig și alte anomalii din starea normală. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci este necesar să începeți sângele pentru a pune un accent personal pe ritual. O altă recomandare pentru creșterea puterii ritualului este de a citi vraja în limba latină. După încheierea înțelegerii, diavolul va pleca, acest fapt va fi indicat de faptul că lumanările au ieșit.

Numărul opțiunii 2. Există un alt ritual care se va încheia un contract cu diavolul. Pentru a face acest lucru, să ia un cuțit și a tăiat noi viță de vie tinere de alun sălbatic. Face acest lucru în zori cu primele raze ale soarelui. Se efectuează standurile rituale într-o cameră abandonată, iar cel mai bun în biserică. . Pe podea, trage un triunghi, și în fiecare colț a scrie numele sfinților lui Isus, Fecioara Maria, Nicholas Ugodnik sau alte stea în centrul figurii, care deține o sucursală în mână, o vrajă să cheme Diavolului:

- Voi sirena de la mare. Și tu, demonii iadului - Lilin ieși din deșert. Și tu, Demonii - Shedim și dragonii din păduri.

Există rapoarte că demonii vin ușor, dar trimiterea lor din nou nu este ușor. Există mai multe recomandări care ne permit să ne protejăm de influența negativă a diavolului:

 1. Desenați un triunghi în 3 cercuri, deoarece aceste figuri sunt mai bine protejate de cele negative.
 2. Numele sfinților trebuie să fie scrise pe limitele exterioare și interioare ale cercului. Datorită acestui fapt, Diavolul nu poate depăși limitele figurinei.
 3. După semnarea contractului este necesar să-l trimiteți înapoi și, în acest scop, spuneți următoarele cuvinte: "Avem un contract cu tine și o vom urma, iar acum te las să pleci, ca să pleci fără a dăuna nimănui. Du-te, în pace ".

Cum poți chema diavolul să obțină bogăție?

Acest rit a fost folosit de către membrii Ordinului Cavalerilor Templieri și Illuminați. Realizați ritualul în tăcere pe 13, de la 12-00 la 3-00. Trebuie să aveți o cutie de lemn și pe copertă trebuie să fie tras un craniu. În ea se plasează artefacte, al căror rol este jucat de totemuri din negru sau mahon. Totemul principal ar trebui să descrie Diavolul și să aibă forma unui craniu cu coarne. Alte 3 figuri mici ar trebui să întruchipeze demoni. Pentru ritual este necesar să ai 5 cuțite ritualice, care sunt stocate separat în catifea neagră:

 • cuțit-cheie sub forma unui stilet;
 • două cuțite mici;
 • două cuțite mari, dintre care unul trebuie să aibă un mâner în formă de corn de capră.

Mai multe detalii despre ritual nevoie de următoarele subiecte: o bucată de amuletă cristal pe un șir de caractere sub forma unui pentagrama inversata în cerc și cuțitul tija cu mâner din bambus.

Acum să mergem la ritual. provocați diavolului o adevărată vrajă Puneți un amulet în jurul gâtului și așezați totemurile, cristalul și tija de cuțit sub formă de cruce. Mai întâi, puneți cuțitul cu lama în jos, cristalul și totemul principal deasupra și dedesubt, iar pe lateral puneți totemurile demonilor. Două cuțite mici plasează lamele între totemul demonului și diavol pe ambele părți. Apoi, în direcția oglinzii de la cei mici, așezați două cuțite mari cu lama între totemurile demonilor și tija de cuțit. Rămâne să puneți lama cuțit-cheie deasupra totemului principal. Dacă ați făcut totul corect și obiectele s-au ridicat unul la altul, atunci cristalul ar trebui să înceapă să strălucească ușor albastru. Va fi un semnal că Diavolul a luat legătura și se poate face o dorință mentală în ceea ce privește situația materială. Puteți cere orice sumă. Când cristalul se stinge, puteți dezasambla artefactele, dar numai în ordine inversă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 6