cum să te îmbogățești cu magie

Mulți oameni se plâng că, în ciuda muncii și diligentei, nu se îmbogățește. Pentru a corecta situația și pentru a atrage noroc, puteți folosi magia. Fiecare persoană are un anumit potențial, este important să o deschideți corect. Puteți folosi diferite ritualuri, puteți face un talisman etc. Cel mai important lucru este să crezi că totul se va dovedi cu siguranță.

Cum se îmbogățește cu magia?

Poate pentru cineva suna ciudat, dar trebuie sa iubesti banii si sa-i tratezi cu respect. De exemplu, expresia "nu am bani" este adesea folosită, este un exemplu viu de energie negativă. Afișarea respectului pentru bani poate fi după cum urmează:

  1. Plasați întotdeauna facturi în portofel, și de la partea mai mică la cea mai mare și partea din față.
  2. Nu lăsați niciodată o pungă goală, trebuie să existe cel puțin o notă în ea.
  3. Bani ar trebui să fie în mișcare, așa că nu le păstrați într-un stoc, pune-l pe depozit.
  4. Cumpărați pentru dvs. un talisman - monede chinezești, legat de o panglică roșie. Puneți-o într-o geantă și aceasta va atrage bani.
  5. Întrerupeți întotdeauna, cel puțin o parte din venitul dvs., suficiente 10%. Funcționează după principii - cum ar fi tragerea la sorți.

O componentă importantă a procesului, cum se îmbogățește cu ajutorul magiei, este gândită. Prin urmare, dacă visezi ceva, atunci spune-o într-o formă afirmativă, de exemplu: "Am bani să cumpăr acest inel", "Am primit un premiu", etc.

Cât de repede se îmbogățește cu magia?

Există multe ritualuri diferite, care fac posibilă îmbunătățirea situației materiale. De exemplu, luni dimineața devreme, luați o nouă încuietoare cu cheia introdusă și citiți o astfel de conspirație:

"Lupul negru a intrat în pădure întuneric pentru a căuta un iepure de alb. De iepure nu a prins, dar a găsit un sicriu fals, oțel împânzit și aurit. Blocul de pe casetă este robust, de argint. Cheia pentru sicriul din apă este ascunsă, de la oameni este ascunsă în siguranță. Numai pentru mine care cheamă o suprafață apoasă pentru a găsi, între pietre, da ierburi. Nu este un om simplu, nu un lup greu, dar pentru mine slujitorul lui Dumnezeu (nume) este cheia. Voi găsi cheia, voi rupe sicriul, pietrele, voi lua pietrele de la ea, de aur, voi strânge argintul. O să ascund cheia pentru a deveni realitate.

După aceea, scoateți cheia și purtați-o ca un pandantiv în jurul gâtului. Acest lucru va atrage cum să te îmbogățești cu magiela ea însăși fluxuri de numerar suplimentare.
Rapid îmbogățit cu ajutorul magiei va ajuta la un astfel de ritual. Trebuie să-l cheltuiți pe lună în creștere joi. Stați la masă și luminați câteva lumânări verzi. Luați o foaie mică de hârtie și scrieți-vă numele și un semn de dolar. Faceți totul încet pentru a face frumos. Într-un borcan cu un capac, puneți o notă cu inscripția în sus. Pe partea de sus, la rândul său, mai jos șapte monede de diferite denominațiuni, repetând această conspirație:

"Monedele strălucitoare, monede sună, din ce în ce mai mult de la mine. Vine monede, unde nu te aștepți, de acum înainte nu mai știu nevoia.

Rămâne să puneți trei frunze de laur în borcan și închideți capacul. Luați în considerare acest lucru un mascot monetar și puneți-l într-un loc retras.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 4 =